Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωχ παναγια μου τι αλλο θα δουμε.

Εννοειτε πως ειμαι σιγουρος πως δεν υπαρχει περιπτωση η sony να βγαλει ενα τετοιο εκτρωμα στην αγορα.τοσα χρονια δεν εχει δειξει να βγαζει γενικα τα μηχανηματα της (κονσολες,τηλεορασεις,ενισχυτες,dvd κλπ) με χαλια εμφανιση.Πιστευω θα δουμε ενα ομορφο ps4.

To σχολιο του daytime Dreamer στο www.ps3forums.gr μετα το teaser της sony, ηταν οτι "θα μας αρεσει" ο συγκεκριμενος ειναι ο υπευθυνος του επισημου ελληνικου φορουμ της Sony. Οποτε και εγω εχω υψηλοτερες προσδοκιες απο την Sony στην σχεδιαση της κονσολας.

Δημοσ.

Εσύ αγοράζεις και retail αλλά φαντάσου πόσες προσφορές σε δελέασαν και πήρες τα παιχνίδια retail. Με την κονσόλα δεν θα ήταν έτσι :P

Αν κοστιζαν ΑΑΑ τιτλοι 1 και 2 και 3 ευρω ας παει στα κομματια και το retail και στις κονσολες. 

Δημοσ.

Η Sony γενικα εχει πανεμορφο design σε ολα τα προιοντα της, δεν νομιζω να βγαλει τετοιο πραγμα.. :P

Δημοσ.

Μακαρι να ανοιγει προς το πανω απο την μεση για να σιδερωνω τα μπλουζακια μου.

+10000 likes χαχαχαχα.

πραγματικά τραγικό αυτό το concept, περιμέντε πάντος θηρίο σαν το xbox one, αποκλείεται να έχουν ίδια αρχιτεκτονική και να είναι μικρότερο.σαν το Ps3 fat εγώ την κόβω την δουλειά σε μέγεθος. και γενικά πρωτειμώ γωνίες όχι κυκλικά, αν και ότι και να βγάλει σε κάποιους θα αρέσει και κάποιοι θα το μισήσουν πάντως ελπίζω σαν το vcr να μην είναι χαχαχα

Δημοσ.

Αν κοστιζαν ΑΑΑ τιτλοι 1 και 2 και 3 ευρω ας παει στα κομματια και το retail και στις κονσολες. 

Συμφωνώ. Έτσι ναι. Αλλά 70 ευρώ για ψηφιακό? How about NO? :D

Δημοσ.

Το XBOX One ειναι ντερεκι με τοσες γριλλιες καθαρα για θεμα ψυξης. Οποιος ειδε το teardown του Wired ειδε και τον μεγαλο ανεμιστηρα που εχει μεσα πανω στο APU. Με τα specs που εχει το PS4 προφανως θα ζεσταινεται περισσοτερο, οποτε να περιμενετε εξισου μεγαλο σε μεγεθος box με πολυ ''τρυπα'' για να αεριζεται.

Δημοσ.

δεν με πειραζει το μεγεθος, ανεμιστηρες να εχει μπολικους να μην θερμαινεται, αυτο ειναι το σημαντικο...

Δημοσ.

PS4 is coming to Europe in 2013, says Sony ad

Sony has seemingly confirmed that PS4 will be launched in Europe this year.

An advertisement in this morning’s Metro, as spotted by CVG, says that Sony’s next console is ‘coming 2013’.

The associated hyperbole reads: “Now is the time. The world’s greatest players are going to entertain, create and amaze on the ultimate stage. This year a new generation will push the boundaries of play and share in moments of wonder. This year players will become legends. PS4. Coming 2013.”

SonyAd.jpeg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...