Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειχα το ιδιο θεμα οταν εμενα στη σχολη, δοκιμασε αυτο, συνδεσου κομπλε με το λαπτοπ/σταθερο οτι εχεις και κανε share στην κονσολα με ethernet

απο οσο ξερω αυτο δουλευει

αυτο για το xbox εχει καλο οδηγο Link.png Site: info

απλα ακολουθησε οτι λεει μονο για τα windows, δε χρειαζονται τα υπολοιπα afaik

• Like 1
Δημοσ.

να κανω μια ερωτηση.

εχω αγοράσει γυρω στα 10 παιχνιδια απο το store. μερικα τα εβαλα να τα παιξω αλλα δεν μου άρεσαν. μπορω να τα πουλήσω σε καποιον κανοντας κατι? βασικα 3 παοχνιδια θελω μπορω να τα μεταφερω σε αλλη διευθυνση email εννοωντας να φτιαξω ακομα ενα email να σβησω τα παιχνιδια απο το πρωτο mail και να τα κατεβάσω στο δεύτερο?

Δημοσ.

να κανω μια ερωτηση.

εχω αγοράσει γυρω στα 10 παιχνιδια απο το store. μερικα τα εβαλα να τα παιξω αλλα δεν μου άρεσαν. μπορω να τα πουλήσω σε καποιον κανοντας κατι? βασικα 3 παοχνιδια θελω μπορω να τα μεταφερω σε αλλη διευθυνση email εννοωντας να φτιαξω ακομα ενα email να σβησω τα παιχνιδια απο το πρωτο mail και να τα κατεβάσω στο δεύτερο?

οχι ειναι bound to account, πρεπει να πουλησεις το λογαριασμο ολοκληρο

Δημοσ.

ευχαριστω δεν υπαρχει δηλαδη λυση.

οκ.. νομιζα κανοντας κάποιον δευτερο λογαριασμο..

και παλι Ευχαριστώ.

Δημοσ.

αδερφε μου να σε φιλησω...

δεν ξερω τι ειναι το afaik αλλα μπηκα τελικα!

Εβαλα την 12μηνη και συνδεθηκα fb και λοιπα. Τωρα κανω περιηγηση και προσπαθω να δω τι θα κατεβασω τζαμπα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ειχα το ιδιο θεμα οταν εμενα στη σχολη, δοκιμασε αυτο, συνδεσου κομπλε με το λαπτοπ/σταθερο οτι εχεις και κανε share στην κονσολα με ethernet

απο οσο ξερω αυτο δουλευει

αυτο για το xbox εχει καλο οδηγο Link.png Site: info

απλα ακολουθησε οτι λεει μονο για τα windows, δε χρειαζονται τα υπολοιπα afaik

Τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

• Like 2
Δημοσ.

afaik = as far as I know

όσο ζει κατι μαθαινεις :P ,

παντως με το ιντερνετ εχω κατεβασει ηδη 3 παιχνιδια, μετραει ασχημα!

Υπαρχει καποιο τοπικ για  ps4 slim overheatead;

Δημοσ.

τσιμπισα και εγω την plus, απο το store μπορω να παρω 2 η πρεπει να παρω την επομενη σε καρτα;

Δυστυχώς δεν κατάλαβα φίλε μου τι εννοείς ακριβώς.

Δημοσ.

Εννοεί αν μπορεί ν αγοράσει 2η φορά συνδρομή από το store και να την στακάρει ή διαφορετικά να την αγοράσει από μαγαζί.

Δοκιμάζεις και μας λες να ξέρουμε Litty Meek!

Δημοσ.

Εχει αλλάξει κανείς τον δίσκο του PS4 Pro να γράψει ποιον δίσκο έχει;Λογικά πρέπει να έχει Sata 3 και όχι Sata 2.

Εγώ τον έχω αλλάξει με έναν seagate 2tb spinpoint 9mt ή κάτι τέτοιο. SATA 3 εχει το Pro. Όλα καλά μετά από 7+ μήνες!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...