najinblue3 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 ειχα το ιδιο θεμα οταν εμενα στη σχολη, δοκιμασε αυτο, συνδεσου κομπλε με το λαπτοπ/σταθερο οτι εχεις και κανε share στην κονσολα με ethernet απο οσο ξερω αυτο δουλευει αυτο για το xbox εχει καλο οδηγο Site: info απλα ακολουθησε οτι λεει μονο για τα windows, δε χρειαζονται τα υπολοιπα afaik 1
achisael Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 να κανω μια ερωτηση. εχω αγοράσει γυρω στα 10 παιχνιδια απο το store. μερικα τα εβαλα να τα παιξω αλλα δεν μου άρεσαν. μπορω να τα πουλήσω σε καποιον κανοντας κατι? βασικα 3 παοχνιδια θελω μπορω να τα μεταφερω σε αλλη διευθυνση email εννοωντας να φτιαξω ακομα ενα email να σβησω τα παιχνιδια απο το πρωτο mail και να τα κατεβάσω στο δεύτερο?
najinblue3 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 να κανω μια ερωτηση. εχω αγοράσει γυρω στα 10 παιχνιδια απο το store. μερικα τα εβαλα να τα παιξω αλλα δεν μου άρεσαν. μπορω να τα πουλήσω σε καποιον κανοντας κατι? βασικα 3 παοχνιδια θελω μπορω να τα μεταφερω σε αλλη διευθυνση email εννοωντας να φτιαξω ακομα ενα email να σβησω τα παιχνιδια απο το πρωτο mail και να τα κατεβάσω στο δεύτερο? οχι ειναι bound to account, πρεπει να πουλησεις το λογαριασμο ολοκληρο
achisael Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 ευχαριστω δεν υπαρχει δηλαδη λυση. οκ.. νομιζα κανοντας κάποιον δευτερο λογαριασμο.. και παλι Ευχαριστώ.
Γιώργος 1988 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 αδερφε μου να σε φιλησω... δεν ξερω τι ειναι το afaik αλλα μπηκα τελικα! Εβαλα την 12μηνη και συνδεθηκα fb και λοιπα. Τωρα κανω περιηγηση και προσπαθω να δω τι θα κατεβασω τζαμπα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ειχα το ιδιο θεμα οταν εμενα στη σχολη, δοκιμασε αυτο, συνδεσου κομπλε με το λαπτοπ/σταθερο οτι εχεις και κανε share στην κονσολα με ethernet απο οσο ξερω αυτο δουλευει αυτο για το xbox εχει καλο οδηγο Site: info απλα ακολουθησε οτι λεει μονο για τα windows, δε χρειαζονται τα υπολοιπα afaik Τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 2
najinblue3 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 φιλα φιλα , αφου εγινε η δουλεια σου gg afaik = as far as I know
Γιώργος 1988 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 afaik = as far as I know όσο ζει κατι μαθαινεις , παντως με το ιντερνετ εχω κατεβασει ηδη 3 παιχνιδια, μετραει ασχημα! Υπαρχει καποιο τοπικ για ps4 slim overheatead;
LittyMeek Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 τσιμπισα και εγω την plus, απο το store μπορω να παρω 2 η πρεπει να παρω την επομενη σε καρτα;
Γιώργος 1988 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 τσιμπισα και εγω την plus, απο το store μπορω να παρω 2 η πρεπει να παρω την επομενη σε καρτα; Δυστυχώς δεν κατάλαβα φίλε μου τι εννοείς ακριβώς.
Eddie_Vader Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Εννοεί αν μπορεί ν αγοράσει 2η φορά συνδρομή από το store και να την στακάρει ή διαφορετικά να την αγοράσει από μαγαζί. Δοκιμάζεις και μας λες να ξέρουμε Litty Meek!
Mr_Terror Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 αν μπορει μεσω store να αγορασει παραπανω απο μια συνδρομη.Αυτο μαλλον ρωταει ο φιλος.
najinblue3 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 oσες θελεις αγοραζεις και κολαει η μια πανω στην αλλη
AntiCambeR Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Εχει αλλάξει κανείς τον δίσκο του PS4 Pro να γράψει ποιον δίσκο έχει;Λογικά πρέπει να έχει Sata 3 και όχι Sata 2.
gorath Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Εχει αλλάξει κανείς τον δίσκο του PS4 Pro να γράψει ποιον δίσκο έχει;Λογικά πρέπει να έχει Sata 3 και όχι Sata 2. Εγώ τον έχω αλλάξει με έναν seagate 2tb spinpoint 9mt ή κάτι τέτοιο. SATA 3 εχει το Pro. Όλα καλά μετά από 7+ μήνες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις