Alejandro Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 The last of us remastered στα 20 ευρώ αξίζει από ps store? Αν δεν το έχεις παίξει, ναι.
gRim Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 παίζω το ίδιο παιχνίδι εδώ και κν δίμηνο. Το έχω αφήσει πολλές ώρες ανοιχτό. Πλέον κάνει θόρυβο στο 5 λεπτό Max. Μοιάζει σαν αυτόν εδώ πολύ έντονα. https://m.youtube.com/watch?v=YQb6lrG5Ecw Αυτό δυστυχώς μου φαίνεται για πρόβλημα όντως. Καμιά σχέση με τις στροφές που ανέφερα. Δεν νομίζω να φτιάχνει χωρίς να ανοιχτεί η κονσόλα κάτι που σημαίνει ότι θα χάσεις την εγγύηση.
stelios18120 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 The last of us remastered στα 20 ευρώ αξίζει από ps store? Αξίζει και σαν παιχνίδι και σαν τιμή 100%
joe003 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Υπάρχει διαδικτυακό κατάστημα που να έχει διαθέσιμες prepaid cards των 50 Ευρώ;; (εννοείται σε καλύτερη τιμή) Στο maxplay δεν είναι διαθέσιμη... http://www.maxplay.gr/?page_id=81
Giannis_kan Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Αυτό δυστυχώς μου φαίνεται για πρόβλημα όντως. Καμιά σχέση με τις στροφές που ανέφερα. Δεν νομίζω να φτιάχνει χωρίς να ανοιχτεί η κονσόλα κάτι που σημαίνει ότι θα χάσεις την εγγύηση. τα ανακατασκευασμενα που δίνουν αλλαγή στην αντιπροσωπεία είναι στην ουσία άλλων απλά επισκεασμενα. Δλδ εμένα που ακούγεται το φανακι έτσι και πάρω άλλο που ξέρω αν Δν θα μου βγάλει θέμα στο dvd.? Κτλβαινεις την λογική μου έτσι.? Κατά πόσο ταλαιπωρημενο είναι Δν το ξέρω.
Fulgore Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 The last of us remastered στα 20 ευρώ αξίζει από ps store? Αν το TheOrder το βρηκες πολυ καλο.....τοτε με αυτο θα ξετρελαθεις. 6
Γιώργος 1988 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Ωρες ωρες νιωθω οτι το skroutz λιγοι το ξερουν και οι περισσοτεροι γνωριζουν μονο την υπαρξη αλυσιδων. https://www.skroutz.gr/s/5011786/Grand-Theft-Auto-V-PS4.html?from=catspan&keyphrase=grand+theft+auto+v 33ευρω καινουργιο και αμεσα διαθεσιμο με 3ευρω μεταφορικα(αν εισαι απο επαρχια/νησι)βγαινει 36ευρω. Πανω κατω το ιδιο και τα αλλα μαγαζια. Απεχει αρκετα απο τα 40-50ευρω νομιζω. Συγνωμη? Εμένα φίλε μου το βγάζει γύρω στα 38 και κάτι σε μαγαζί χωρίς αξιολογησεις. Αλλα νταξει να μη το κουρασω το θεμα 5 ευρω πανω 5 κατω its ok... Παντως ειχα καιρο το διλλημα καρτα γραφικων ή κονσολα και εκανα την ''καλυτεροτερη'' επιλογη εβερ. Ειμαι σχεδον 30 και νιωθω σαν παιδακι, καθομαι και το κοιταω ακομα και οταν ειναι κλειστο. Επαιξα χθες το Uncharted και για 10 χρόνων παιχνιδι μου φαινεται πολυ καλό, το βαλα και σε επιπεδο δυσκολίας ''Αδυσώπυτο'' και με ξεσκιζει κανονικα το παιχνιδι!!!
gRim Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 τα ανακατασκευασμενα που δίνουν αλλαγή στην αντιπροσωπεία είναι στην ουσία άλλων απλά επισκεασμενα. Δλδ εμένα που ακούγεται το φανακι έτσι και πάρω άλλο που ξέρω αν Δν θα μου βγάλει θέμα στο dvd.? Κτλβαινεις την λογική μου έτσι.? Κατά πόσο ταλαιπωρημενο είναι Δν το ξέρω. Το γνωρίζω ότι δυστυχώς σου δίνουν ανακατασκευασμένο. Εγώ που προσέχω σε αρρωστημένο βαθμό τις κονσόλες μου δεν ξέρω τι θα έκανα. Εάν ήμουν στην αρχή της εγγύησης θα έπαιρνα το ανακατασκευασμένο για να μην την χάσω. Εάν μου έμεναν 2-3 μήνες και είχα ένα μικρό πρόβλημα όπως του ανεμιστήρα παίζει να το άλλαζα μόνος μου διότι τα ανακατασκευασμένα εάν δεν κάνω λάθος έχουν τρεις μήνες εγγύηση ή αλλιώς όσο σου μένει από την προηγούμενη εγγύηση (έαν έχεις περισσότερους μήνες). Δεν ανανεώνεται η εγγύηση τους για 1 χρόνο. Οπότε που ξέρω εγώ τι πρόβλημα μπορεί να μου βγάλουν σε 5-6 μήνες..
Giannis_kan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Το γνωρίζω ότι δυστυχώς σου δίνουν ανακατασκευασμένο. Εγώ που προσέχω σε αρρωστημένο βαθμό τις κονσόλες μου δεν ξέρω τι θα έκανα. Εάν ήμουν στην αρχή της εγγύησης θα έπαιρνα το ανακατασκευασμένο για να μην την χάσω. Εάν μου έμεναν 2-3 μήνες και είχα ένα μικρό πρόβλημα όπως του ανεμιστήρα παίζει να το άλλαζα μόνος μου διότι τα ανακατασκευασμένα εάν δεν κάνω λάθος έχουν τρεις μήνες εγγύηση ή αλλιώς όσο σου μένει από την προηγούμενη εγγύηση (έαν έχεις περισσότερους μήνες). Δεν ανανεώνεται η εγγύηση τους για 1 χρόνο. Οπότε που ξέρω εγώ τι πρόβλημα μπορεί να μου βγάλουν σε 5-6 μήνες.. Πήρα τηλ σε κν δύο καταστήματα και μου είπαν 50 ευρώ μαζί με εργασία και ότι χάνετε εγγύηση. Και εγώ το ίδιο άρρωστημενα το προσέχω αλλά έκατσε αυτό στα κλ καθούμενα.
manolol20 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Σκέφτομαι αγορά Ratchet and clank η kingdom hearts. Τι να προτιμήσω;
Fulgore Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Εμένα φίλε μου το βγάζει γύρω στα 38 και κάτι σε μαγαζί χωρίς αξιολογησεις. Στην αγορα παιχνιδιων για ps4 τι να τις κανεις τις πολλες αξιολογησεις? Εγω απλα διορθωσα αυτο που γραφτηκε οτι το εν λογω παιχνιδι το βρισκεις στα 40-50ευρω,πραγμα που δεν ισχυει μιας και υπαρχουν και φθηνοτερες προτασεις οπως ανεφερα,βεβαια ο καθενας απο οπου θελει αγοραζει. 5 ευρω πανω 5 κατω its ok... 5 πανω 5 κατω να γλυτωσεις σε 3 παιχνιδια σου βγαινει δωρεαν πχ το driveclub 2
Grim Ripper Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Σκέφτομαι αγορά Ratchet and clank η kingdom hearts. Τι να προτιμήσω; Για το Kingdom Hearts 1.5 + 2.5 λέμε ή για το 2.8; Το 1.5 + 2.5 έχει 4 games + 2 ταινίες οπότε σαν value το θεωρώ καλύτερο σε σχέση με το Rachet and Clank, αν μιλάς για το 2.8 τότε ίσως καλύτερα να πάρεις το Rachet and Clank.
Γιώργος 1988 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Στην αγορα παιχνιδιων για ps4 τι να τις κανεις τις πολλες αξιολογησεις? Εγω απλα διορθωσα αυτο που γραφτηκε οτι το εν λογω παιχνιδι το βρισκεις στα 40-50ευρω,πραγμα που δεν ισχυει μιας και υπαρχουν και φθηνοτερες προτασεις οπως ανεφερα,βεβαια ο καθενας απο οπου θελει αγοραζει. 5 πανω 5 κατω να γλυτωσεις σε 3 παιχνιδια σου βγαινει δωρεαν πχ το driveclub Ε δεν εχεις και αδικο δεν με χαλαει ακομα ενα παιχνιδακι. Οσο για το σκρουτζ και τις αξιολογησεις δικιο εχεις. Απλα ειχα ζαλιστει με την αγορα υπολογιστη και κοιτουσα συνεχεια μαγαζια που να τα φερνουν γρηγορα και να μην σε πριζουν τα τετοια σε περιπτωση εγγυησης. Να μου πεις το παιχνιδι τι να παθει οντως... Παιδιά μήπως εχετε βρει λυση στο θεμα ps4 και eduroam; Το χω ψαξει πολυ το θεμα και υπαρχει προβλημα και στο εξωτερικο. Πηγα να κανω hot spot ταμπλετ αλλά δεν μπορεσα ( δεν ξερω αν γινεται απο wifi και οχι δεδομενα, και 2ον πηγα να βρω λυση με καλωδιο ethernet αλλά και αυτο δεν επιασε. Ή κανω κατι λάθος ή γαμιεται ο Δίας. Μενω φοιτητικες εστιες εξου και το eduroam. Μηπω εχετε βρει καμια λυση πιο τσαχπινικη;
najinblue3 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 τι θεμα εχεις με eduroam ? γινε πιο αναλυτικος, σε ποια χωρα εισαι To ps4 απ οσο ξερω δε δουλευει με eduroam, εχει κατι certificates και τρωει deny
Γιώργος 1988 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 τι θεμα εχεις με eduroam ? γινε πιο αναλυτικος, σε ποια χωρα εισαι To ps4 απ οσο ξερω δε δουλευει με eduroam, εχει κατι certificates και τρωει deny Δεν μπορει να συνδεθει στο eduroam, οποτε προσπαθησα να βρω μια πλαγια λυση οπως αυτη του να μπει το ταμπλετ η το pc στο eduroam και να το αναπαραγω σαν hot spot ή via ethernet... Στο ταμπλετ μου βγαλε προβλημα με dns και πηγα το εκανα Manual αλλα παλι τιποτα.. Ενα φιλος μου πε να παρω το πιο φτηνο wifi stick και να το συνδεσω στο πισι. Τι tp link που εχω θα τραβαει και το στικ θα δινει wifi θεωριτικα στο ps4. Απλα μου ειπε οτι θα κανει πρεπει να κανω επανακινηση καθε 25( πραγμα που δεν βολευει αμα παιζεις :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις