Γιώργος 1988 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Sorry αλλα με to ποια σειρα θα προτειναμε, μονο στο Star wars καποιος θα ξεκιναγε αναποδα για να το δει εμ γι αυτο ρωταω τα πηρα που τα πηρα τα παιχνιδια μην τα παιξουμε και λαθος . Παντως παιδια αυτο το το gta v δεν λεει να πεσει, 40 με 50 εχει καινουριο και μεταχειρισμενα δυσκολα βρισκεις.
stelios18120 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 εμ γι αυτο ρωταω τα πηρα που τα πηρα τα παιχνιδια μην τα παιξουμε και λαθος . Παντως παιδια αυτο το το gta v δεν λεει να πεσει, 40 με 50 εχει καινουριο και μεταχειρισμενα δυσκολα βρισκεις. Καλά όχι και δύσκολα,πριν 1-2 μήνες βρωμάνε ο τοπος με gta v στα 25-30€ στις αγγελίες Τότε έπρεπε να κινηθείς
jokul7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Στα γραφικά δεν είναι κάτι τρομερό, δείχνει τα χρονάκια του αλλά μου αρέσει πολύ το όλο story και η ατμόσφαιρα. Αν σου αρέσει το story και η ατμόσφαιρα στο 1 φαντάσου τι έχει να γίνει στο 4! Πολύ καλό το 2 αλλά εγώ ξετρελάθηκα με το 4 και τους πειρατές!
snake_plissken2112 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 παίδες πάντως, btw, το gta5 το πήρα προχτές από κατάστημα 34 € χωρίς να το ψάξω καν Νομίζω στα 35 ευρώ βρίσκεται σχετικά εύκολα...
Γιώργος 1988 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 παίδες πάντως, btw, το gta5 το πήρα προχτές από κατάστημα 34 € χωρίς να το ψάξω καν Νομίζω στα 35 ευρώ βρίσκεται σχετικά εύκολα... Πού ρε αδερφέ;
haris013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 To Τhe Nathan Drake Collection παιζεις ετσι?Σωστά! 1
AntiCambeR Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Πού ρε αδερφέ; https://www.skroutz.gr/s/5011786/Grand-Theft-Auto-V-PS4.html?from=catspan&keyphrase=GTA 1
snake_plissken2112 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Πού ρε αδερφέ; πανόρμου gameexplores, 34 ευρώ πριν καμιά βδομάδα...αλλά πάντα υπάρχει και το skroutz 1
Giannis_kan Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Οσοι έxετε το PS4 Pro ακούτε θόρυβο σε κάποια συγκεκριμένα παιχνίδια ενώ σε άλλα οχι;Πως λειτουργεί η κονσόλα σε αυτό το θέμα;Απο θερμοκρασία; έχω το Slim και τώρα κν δύο τρεις μέρες μου κάνει θόρυβο που δεν μου το έκανε στον ανεμιστήρα. Πήρα αντιπροσωπεία και μου είπαν αντικατάσταση με άλλο ανακατασκευασμενο. Δλδ με λίγα λόγια θα μου δώσουν κτ μεταχειρισμένο από άλλον που ούτε και εγώ ξέρω το τι μπορεί να του έχει κάνει με καινούργια πλαστικα. Προσπαθώ να βρω άκρη μήπως το φτιάξω το ανεμιστήρακι και σταματήσει αυτόν τον ενοχλητικό θόρυβο.
gRim Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 έχω το Slim και τώρα κν δύο τρεις μέρες μου κάνει θόρυβο που δεν μου το έκανε στον ανεμιστήρα. Πήρα αντιπροσωπεία και μου είπαν αντικατάσταση με άλλο ανακατασκευασμενο. Δλδ με λίγα λόγια θα μου δώσουν κτ μεταχειρισμένο από άλλον που ούτε και εγώ ξέρω το τι μπορεί να του έχει κάνει με καινούργια πλαστικα. Προσπαθώ να βρω άκρη μήπως το φτιάξω το ανεμιστήρακι και σταματήσει αυτόν τον ενοχλητικό θόρυβο. Τι είδους θόρυβο; Απλά τρέχει με περισσότερες στροφές ή κάτι διαφορετικό σαν να έχει χαλάσει; Ο θόρυβος λόγω στροφών εξαρτάται και από το παιχνίδι. Μήπως έβαλες κάποιο καινούργιο παιχνίδι και το παρατήρησες; Έχεις φροντίσει να είναι καθαρό από σκόνη και να έχει αρκετό χώρο τριγύρω έτσι; Αυτή τη στιγμή παίζω witcher 3 και tomb raider. Στο ένα είναι αθόρυβο και κάποιες φορές γίνεται πολύ θορυβώδες για 1-2 λεπτά ενώ στο άλλο κάνει λίγο θόρυβο αλλά είναι σταθερό χωρίς να ανεβοκατεβάζει στροφές. Έχει να κάνει με το παιχνίδι βλέπεις. Επίσης, μην ξεχνάς ότι τώρα που ζέστανε ο καιρός είναι φυσιολογικό ο ανεμιστήρας να δουλεύει λίγο παραπάνω..
Γιώργος 1988 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 https://www.skroutz.gr/s/5011786/Grand-Theft-Auto-V-PS4.html?from=catspan&keyphrase=GTA Νταξει μαγκες ειπαμε ειμαι noob αλλα οχι και ετσι.. Στο σκρουτζ εχει φτηνα αλλα με τα μεταφορικα παλι βγαινει πανω απο 40 σε αξιοπιστα μαγαζια ακομα και το you θελει την αντικαταβολη να την πληρωσεις. Αλλο Αθήνα και άλλο Θεσσαλονικη δυστυχώς. Αν και απο οτι ειδα ακομα και σε αυτο το store του playstation 60 το ειχε και το εριξε στα 40
Fulgore Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 εμ γι αυτο ρωταω τα πηρα που τα πηρα τα παιχνιδια μην τα παιξουμε και λαθος . Παντως παιδια αυτο το το gta v δεν λεει να πεσει, 40 με 50 εχει καινουριο Ωρες ωρες νιωθω οτι το skroutz λιγοι το ξερουν και οι περισσοτεροι γνωριζουν μονο την υπαρξη αλυσιδων. https://www.skroutz.gr/s/5011786/Grand-Theft-Auto-V-PS4.html?from=catspan&keyphrase=grand+theft+auto+v 33ευρω καινουργιο και αμεσα διαθεσιμο με 3ευρω μεταφορικα(αν εισαι απο επαρχια/νησι)βγαινει 36ευρω. Πανω κατω το ιδιο και τα αλλα μαγαζια. Απεχει αρκετα απο τα 40-50ευρω νομιζω. Στο σκρουτζ εχει φτηνα αλλα με τα μεταφορικα παλι βγαινει πανω απο 40 σε αξιοπιστα μαγαζια Συγνωμη?
haris013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 The last of us remastered στα 20 ευρώ αξίζει από ps store?
Giannis_kan Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Τι είδους θόρυβο; Απλά τρέχει με περισσότερες στροφές ή κάτι διαφορετικό σαν να έχει χαλάσει; Ο θόρυβος λόγω στροφών εξαρτάται και από το παιχνίδι. Μήπως έβαλες κάποιο καινούργιο παιχνίδι και το παρατήρησες; Έχεις φροντίσει να είναι καθαρό από σκόνη και να έχει αρκετό χώρο τριγύρω έτσι; Αυτή τη στιγμή παίζω witcher 3 και tomb raider. Στο ένα είναι αθόρυβο και κάποιες φορές γίνεται πολύ θορυβώδες για 1-2 λεπτά ενώ στο άλλο κάνει λίγο θόρυβο αλλά είναι σταθερό χωρίς να ανεβοκατεβάζει στροφές. Έχει να κάνει με το παιχνίδι βλέπεις. Επίσης, μην ξεχνάς ότι τώρα που ζέστανε ο καιρός είναι φυσιολογικό ο ανεμιστήρας να δουλεύει λίγο παραπάνω.. παίζω το ίδιο παιχνίδι εδώ και κν δίμηνο. Το έχω αφήσει πολλές ώρες ανοιχτό. Πλέον κάνει θόρυβο στο 5 λεπτό Max. Μοιάζει σαν αυτόν εδώ πολύ έντονα. https://m.youtube.com/watch?v=YQb6lrG5Ecw
Προτεινόμενες αναρτήσεις