Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μεγάλη τρολιά το marvel vs capcom με τον πραγματικο dante.... 

μεγάλη απογοήτευση η ε3 της σονυ για μένα, τσάμπα ξενύχτησα. τι περίμενα και δεν είδα

Μα δεν ήταν κάν ο πραγματικός Dante, ήταν ο Dante του DmC με άσπρη περούκα και το costume του DMC3. Γελάνε και οι πέτρες με το design:

CAP_DANTE_EN_1497289887%2520copy.png?wid

Βάλε και το Soul Calibur για PS4 που πάλι δεν είδαμε, τόσα παιχνίδια που απλά προσπέρασαν. Που ήταν τα τόσα JP games που θα έδειχναν; Τουλάχιστον ικανοποιήθηκα αρκετά απο το GOW, και το SotC ήταν αρκετά καλό.

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέχασες να γυρίσεις πλευρό, θα πιαστείς μονόπλευρα

Δεν αργή ο Δεκέμβριος...

Ότι έγραψα ήταν περισσότερο μια κριτική για την εμμονή τον τελευταίο διάστημα με τα specs και την αδυναμία της Microsoft να ανταγωνιστή την Sony ώστε να κινηθούν τα πράγματα πιο γρήγορα. Για εμένα το pro και το μελλοντικό ps5 μου είναι αδιάφορα για τα επόμενα 3 χρόνια. Τα λίγα παιχνίδια που παίζω τα απολαμβάνω στο ps4 & στην απλή μου fullhd. Απλά με ενοχλεί που αντί να τους πιέζουμε για περισσότερα αξιόλογα παιχνίδια, εμείς μετράμε τα tflop λες και το κομμάτι του optimization το λύσαμε οπότε έχουμε ανάγκη για ισχυρότερο hardware.

Δημοσ.

Τερμάτισα και το new order! Πολύ καλό παιχνίδι! Το ευχαριστήθηκα αρκετά! Σε ποιό game να πάω τώρα; Μέχρι στιγμής πέρα από τα racing games έχω τερματίσει horizon και new order. Να ξεκινήσω τα uncharted? 

Δημοσ.

εβαλα και εγω τη 12μηνη σημερα μιας και τελειωνει η δικη μου, οποιος δεν εχει παρει χαμπαρι εχει τη 12μηνη 36 ευρω στο store just a reminder

Δημοσ.

Στο ps4 βγάζουν platinum/goty τίτλους, που να περιέχουν και τα dlc ή πρέπει αναγκαστικά να τ'αγοράζεις εξτρά;

Βγάζουν. :)

• Like 1
Δημοσ.

Το πρώτο ​φαίνεται αρκετά παλιατζουρα από το δεύτερο στρώνει αρκετά το πράγμα

Στα γραφικά δεν είναι κάτι τρομερό, δείχνει τα χρονάκια του αλλά μου αρέσει πολύ το όλο story και η ατμόσφαιρα.

• Like 2
Δημοσ.

To 2o uncharted ειναι μακραν το καλυτερο ολως imho και το αγαπημενο μου, απειρες ωρες multy

Μακράν το καλύτερο της σειράς το 2ο.

Το Uncharted 4 ήταν καλό αλλά δεν φτάνει το 2 κατά την γνώμη μου.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...