Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δε κυνηγαω κανενα, αυτος εκραζε χθες 3 ωρες το χκουτι χωρις λογο και αιτια

εσενα τι σε νοιαζει ειπαμε και πεταγεσαι στα ξαφνικα ? 

triple account ?

Τί triple account και αηδίες γράφεις... πολύ απλά κάθεσαι σε κάθε thread και πρήζεις με τον just gamer, τα ίδια και εδώ τα ίδια και στο νήμα του ΧΒΟΧ. Αν έχεις/έχετε θέματα να τα λύσετε με ΠΜ ή whatever.

Προσπάθησα να το πω ευγενικά αλλά στου κουφού την πόρτα... 

Λες και δεν υπάρχουν θέματα για συζήτηση και πρέπει να έχουμε online drama  :-( το μόνο που κάνεις με τα συγκεκριμένα posts σου είναι να χαλάσεις την οποιαδήποτε σοβαρή συζήτηση πάει να γίνει εδώ, με το που θα απαντήσει ο άλλος θα γίνει μπάχαλο και θα σβήνονται πράγματα. Congratulations κερδίζεις  <_<

Δημοσ.

επρηξα εγω ? μπαινει στο τοπικ του χονε και γραφει αερολογιες και μαντευει πραματα, και θα με πεις εμενα κουφο? lmao ασε μας ρε φιλε που πεταγεσαι να με κραξεις στα ξαφνικα

τι θεμα προς συζητηση, μπες στο τοπικ και δες ποιος συζηταει και ποιος γραφει αερολογιες και πρασσινα αλογα 

Δημοσ.

Ούτε η συνέχεια σε αερολογίες/κουφά όπως λές βοηθάει αλλά είναι ψιλά γράμματα αυτά ... τεσπά πολύ ανακατεύτηκα και χαλάω και εγώ τη ροή...  :ph34r:

Δημοσ.

ποια συνεχεια μου λες? εγω δε μπαινω σε τοπικ και βγαζω κομπλεξ για καμια κονσολα, ουτε για παιχνιδια ουτε το οτιδηποτε, τεσπα το κουρασαμε και με τον τυπο δε παιζει να ξανασχοληθω

Δημοσ.

Πολύ μέτρια αν και μπροστά στις άλλες έμοιαζε αριστούργημα. Ισχύει λίγο ότι είναι προβλέψιμη η συνταγή του uncharted που αναφέρθηκε και πιο πάνω, με το god ενώ είχα ενθουσιαστεί τώρα κάτι δεν μου πάει καλά με την μάχη, και λίγο την κάμερα στην μάχη. 

Πιο πολύ χάρηκα για το shadow of the Colossus που δεν έχω παίξει και φαίνεται να έχει γίνει σωστή δουλειά από την συγκεκριμένη γνωστη εταιρία.

Εμένα με χάλασε και ο μηδέν ανταγωνισμός από πλευράς Microsoft που έκανε για μένα τικ σε ότι κουτάκι υπάρχει για να σκατώσεις κάτι. Από το όνομα μέχρι ότι σου πουλάνε κονσόλα αναβάθμιση και προσπαθούν να σε πείσουν με games καρτουν. Τέσπα κακές όλες οι εταιρίες η sony μέτρια και ενώ είχα τρελαθεί με τις αποκαλύψεις που είχαν γίνει πέρυσι και πρόπερσι, είναι games που πραγματικά απέχουν πάρα πάρα πολλά χρόνια και απορώ αν θα τα δούμε καν στο ps4.

Δημοσ.

και ολοι λεγανε οτι θα ειναι η καλυτερη e3 ολων των εποχων 

που δυστυχως μετριες και οι 2 με λιγο καλυτερη την sony

υ.γ πεσαμε ολιγων ολοι απο τα συννεφα

Δημοσ.

μεγάλη τρολιά το marvel vs capcom με τον πραγματικο dante.... 

μεγάλη απογοήτευση η ε3 της σονυ για μένα, τσάμπα ξενύχτησα. τι περίμενα και δεν είδα

1.final fantasy vii remake

2.ni no kuni 2

3.devil may cry 5

4.suikoden 6 (ναι ακόμα ελπίζω)

5.gran turismo

γενικά περιμένω διαφορετικότητα στα games και δε τη βλέπω, κάποτε είχαμε τα cod με τους κλόνους τους, τώρα έχουμε τα uncharted με τους κλόνους τους, όλα τα games ολόιδια 3rd person linear walking με cgi cutscenes, οκ μαρέσουν πολύ τα story driven games, αλλα θέλω λίγο diversity , 

μοναδική ευχάριστη έκπληξη το spiderman της insomniac που όντως φαίνεται πολύ γαμάτο. αααα και το shadow of the colossus. οπότε 4/10 απο μένα και αυτό γιατί δείξανε μόνο games, άλλες χρονιές είναι και χειρότεροι που μιλάνε για διάφορες μπούρδες που δε μας νοιάζουν. αλλα zero wow factor....

grana turismo και ni no kuni 2 γιατι δεν τα ειδες? ισως ηταν στο preshow δεν ειμαι σιγουρος, αλλα εδειξαν αρκετα πραγματα...

• Like 1
Δημοσ.

πολύ καλή φάση το ni no kuni 2 δε το είχα πάρει χαμπάρι!! ενθουσιάστηκα τώρα 

gt μου κάνει λίγο αδιάφορο έχοντας μπουχτίσει με forza 

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εμφανίστηκε στην Ε3... Από την στιγμή που κράτησε όλα τα δυνατά της χαρτιά για το event το Δεκέμβριο.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εμφανίστηκε στην Ε3... Από την στιγμή που κράτησε όλα τα δυνατά της χαρτιά για το event το Δεκέμβριο.

γιατι αμα η ms δεν ελεγε 499 και ελεγε διαφορετικο νουμερο ίσως θα επρεπε να αντιδρασουν διαφορετικα...

• Like 1
Δημοσ.

Οσοι έxετε το PS4 Pro ακούτε θόρυβο σε κάποια συγκεκριμένα παιχνίδια ενώ σε άλλα οχι;Πως λειτουργεί η κονσόλα σε αυτό το θέμα;Απο θερμοκρασία;

• Like 1
Δημοσ.

γιατι αμα η ms δεν ελεγε 499 και ελεγε διαφορετικο νουμερο ίσως θα επρεπε να αντιδρασουν διαφορετικα...

Εδώ στα 500 και παίζει να μπαίνει μέσα, φαντάσου να το έβαζαν ποιο κάτω.

Μάλλον πήγαν για τα τυπικά, να πάρουν λίγο press time μιας και αργή το event τους.

Στον τομέα του hardware η σονυ παίζει μόνη, μέχρι να βγει το Xbox x να υπάρξει διαθεσιμότητα, να βγουν reviews, firmware patches κτλπ θα έχουμε έχουμε φτάσει στο 2018. Στο διάστημα αυτό θα πέσει κάνα 50αρι η τιμή του pro σε συνδυασμό με πολύ δυνατά παιχνίδια που έχουν ανακοινωθεί θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο οι πωλήσεις της σονυ. Μετά το 2018 βγάζει PS5 με 2-3 tflops περισσότερα από Xbox x και τίτλους όπως The last of us, death stranding. Και έκλεισε το κεφάλαιο Xbox.

Δημοσ.

Εδώ στα 500 και παίζει να μπαίνει μέσα, φαντάσου να το έβαζαν ποιο κάτω.

Μάλλον πήγαν για τα τυπικά, να πάρουν λίγο press time μιας και αργή το event τους.

Στον τομέα του hardware η σονυ παίζει μόνη, μέχρι να βγει το Xbox x να υπάρξει διαθεσιμότητα, να βγουν reviews, firmware patches κτλπ θα έχουμε έχουμε φτάσει στο 2018. Στο διάστημα αυτό θα πέσει κάνα 50αρι η τιμή του pro σε συνδυασμό με πολύ δυνατά παιχνίδια που έχουν ανακοινωθεί θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο οι πωλήσεις της σονυ. Μετά το 2018 βγάζει PS5 με 2-3 tflops περισσότερα από Xbox x και τίτλους όπως The last of us, death stranding. Και έκλεισε το κεφάλαιο Xbox.

Ξέχασες να γυρίσεις πλευρό, θα πιαστείς μονόπλευρα 

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ελπίζω το dlc του horizon να είναι standalone όπως συνηθίζει η sony γιατί βιάστηκα να ξεφορτωθώ το base game :P

μαλλον θα ειναι οπως το  infamous first light

ps4 cod 

https://www.youtube.com/watch?v=7kA0UmXsJoM

Επεξ/σία από najinblue3
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...