Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερώτηση.

Την special edition του U4 από πού την πήρατε στα 30;

Την είδα εχθές στο πλαίσιο οπότε έριξα μια online παραγγελία αλλά έλεγα να περάσω από κάποιο κατάστημα μήπως και το είχαν σε αυτή την τιμή.

Πλαίσιο και γώ , online στα 30 .

Οι υψηλες τιμες σε παλια παιχνιδια υπαρχουν μονο σε exclusive στα οποια υπαρχει ζητηση αλλα δεν υπαρχει μεγαλη διαθεσιμοτητα.

πχ το last of us παιχνιδι του 2014 αλλα επειδη εχει ζητηση μεχρι και σημερα αν μεινουν λιγα καταστηματα που το φερνουν η τιμη του ανεβαινει ανετα πανω απο τα 40ευρω.

Αρα οσον αφορα το Horizon η τιμη του για κουτατο παιχνιδι την παρουσα χρονικη στιγμη ειναι παραπανω απο μια χαρα. Σκεψου οτι το uncharted 4(το απλο)εχει ιστορικο χαμηλο στα 29.90περιπου που το βλεπουμε τωρα και ειναι παιχνιδι 1 χρονου.

Για την limited του uncharted δεν θυμαμαι να εχει πεσει χαμηλοτερα αρα αν σε ενδιαφερει την χτυπας χτες κιολας.

Ναι η special edition δεν έχει πέσει τόσο , 

ίσως και η κανονική σε retail να μην έχει πέσει τόσο αλλά δεν είμαι κ 100% σίγουρος

στο store έχει παίξει κανά δυο φορές στα 30

• Like 1
  • Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν υπάρχει διαθέσιμη η special edition στο κατάστημα του The Mall οπότε θα το παραλάβω κανονικά την Τετάρτη.

Υπάρχει στο κατάστημα της Κηφισιάς και του Συντάγματος για όποιον ενδιαφέρεται.

Δημοσ.

Eρώτηση. Τα updates του εκάστοτε game που φορτώνονται; Στον εσωτερικό ή στον ext.hdd αν έχουμε; Εγώ by default τα έχω βάλει όλα να μπαίνουν στον εξωτερικό. Γνωρίζω ότι τα captures δεν μπορούν για την ώρα να μπουν στον ext.hdd.

Το θέμα είναι ότι έχω πάθει 3 φορές την ίδια μλκια με συγκεκριμένο game, το Division το οποίο έχει ξεχωριστό update γύρω στα 17Gb. Έχει κολλήσει την ώρα του gameplay μου, μετά το restart repair, μετά το repair corrupted data και ξανά κατέβασε μλκα τα 17Gb του *αμημένου για update..

Oπότε αν τα updates δεν ακολουθούν τον δρόμο που έχω ορίσει εγώ να πηγαίνει το app (δηλαδή στον  εξωτερικό) και πηγαίνουν στον εσωτερικό by default όπως τα captures, υπάρχει κάποιου είδους conflict or sth; Μόνο αυτό φαντάζομαι.

Αν το γνωρίζετε δώστε τα φώτα σας, γιατί με έχει νευριάσει αρκετά αυτό το θέμα..

Δημοσ.

Απο την μια δεν παιζει να ξενυχτησω μεχρι τις 4 τα ξημερωματα. Απο την αλλη θελω πολυ να δω την E3 Press Conference της Sony.

Δεν πειραζει θα τα μαθω αυριο.

Δημοσ.

Και εγω ειχα δει την προσφορα με το u4 special edition στα 29.90 στο πλαισιο τι στιγμη που η απλη εκδοση ητανε κ αυτην στα ιδια λεφτα κ πηγα απο εκει στο καταστημα της δαφνης συγκεκριμενα να το επιβεβαιωσω γιατι νομιζα οτι προκειται για λαθος.Τελικα ισχυε η προσφορα κ το τσιμπησα μαζι με τον zero horizon στα 39.90.Παντως οι τιμες ητανε ιδιες κ στο καταστημα δεν χρειαστηκε να κανω την παραγγελια online.

Δημοσ.

Και εγώ αυτό ήθελα να κάνω αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε στο κατάστημα του The Mall, τουλάχιστον είχα ρίξει online παραγγελία.

Δημοσ.

3 ώρα Ελλάδας αναφέρει το playstation.com, όχι 4. Απόψε πάντως έτσι κι αλλιώς θα καθόμουν, Sony E3 μετά NBA Finals καπάκι, πάλι θα χαράξει...

• Like 2
Δημοσ.

Το U4 special edition ισχύει κανονικά αλλά όχι για πολλές μέρες.

Εγώ μάζευα λεφτά  παιδιά για κάρτα γραφικών και έβγαλε το πλαίσιο μια προσφορά '' PS4 slim ( 1TB) συν ένα 2ο controller! Και ένα παιχνίδι δώρο (The last Gurdian ή UC4 special edition ή Nioh ή Gravity rush)'' στα 300 ευρώ. 

Πήγα τελικά και το πήρα  νομίζω άξιζε. Είχα καιρό να πάρω κονσόλα ( PS1 και Xbox) και το καταχάρηκα  μάγκες. Νομίζω ότι έκανα καλή επιλογή, ούτε θα ανησυχώ για προβλήματα ασυμβατότητας ούτε για τίποτα. PS4 μεταχειρισμενα παιχνιδάκια και ξερό ψωμί.

Μια χαζή ερώτηση μόνο παιδιά, αν είναι λάθος τοπικ παρακαλώ  παραπέμψτε μου. Το UC4 special edition  έχει ελληνικούς υποτίτλους η είναι συγκεκριμένη έκδοση που τους εχει.

• Like 2
Δημοσ.

Το U4 special edition ισχύει κανονικά αλλά όχι για πολλές μέρες.

Εγώ μάζευα λεφτά  παιδιά για κάρτα γραφικών και έβγαλε το πλαίσιο μια προσφορά '' PS4 slim ( 1TB) συν ένα 2ο controller! Και ένα παιχνίδι δώρο (The last Gurdian ή UC4 special edition ή Nioh ή Gravity rush)'' στα 300 ευρώ. 

Πήγα τελικά και το πήρα  νομίζω άξιζε. Είχα καιρό να πάρω κονσόλα ( PS1 και Xbox) και το καταχάρηκα  μάγκες. Νομίζω ότι έκανα καλή επιλογή, ούτε θα ανησυχώ για προβλήματα ασυμβατότητας ούτε για τίποτα. PS4 μεταχειρισμενα παιχνιδάκια και ξερό ψωμί.

Μια χαζή ερώτηση μόνο παιδιά, αν είναι λάθος τοπικ παρακαλώ  παραπέμψτε μου. Το UC4 special edition  έχει ελληνικούς υποτίτλους η είναι συγκεκριμένη έκδοση που τους εχει.

Το ειχα κ εγω απορια οταν πηγα να το παρω..αυτη παντως που τσιμπησα απο το πλαισιο ειχε ελληνικους υποτιτλους τωρα τι να σου πω απο εκει κ περα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...