Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν εχω τσεκαρει αλλα ναι. Βλεπεις μονο ο Κωτσοβολος ειναι στο σκρουτζ και μερικοι σου λενε'' δεν θα ψαξει στις αλλες αλυσιδες. Κατι σαν το Joker ενα πραγμα :P

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα παιδια! Αφου τωρα ειμάι στο σωστο topic μπορω να κανω την ερωτηση μου ΧD λοιπον εχω βρει ενα glitch σε καποιο παιχνιδι συγκεκριμενα στο dying light ειναι duplication glitch επισης εχω δει πολλους παίχτες να το χρησιμοποιούν χωρις να εχουν θεμα να bannαριστουν η οτιδηποτε. Υπαρχει τροπος να το κανω και να ειναι ασφαλες? Γιατι δεν ειμαι κ απολυτα σιγουρη.

Δημοσ.

Τερμάτισα το horizon! Παιχνιδαρα!

Παίζετε killing floor 2? Έχει local coop?

Το έπαιξα 1 φορά με παρέα αλλά μου φάνηκε σχετικά δύσκολο γιατί πρέπει να μαζεύεις health,σφαίρες κλπ.Θα μπορούσε το health να ήταν με regenerate.Σπαστικό οτι αν σε στριμώξουν δεν μπορείς να φύγεις και χάνεις.Η το άλλο που σου δίνει 1 λεπτό για να πας στο trade να πάρεις όπλο,μέχρι να πας έχει μείνει μισό λεπτό.

Τουλάχιστον να είχε Campaign η κάποιο άλλο mode.Για να παίξεις local co-op θα πρέπει να το υποστηρίζει το παιχνίδι και οι 2 κονσόλες να είναι σε σχετικά μικρή απόσταση συνδεδεμένες με ethernet η το game να υποστηρίζει πάνω απο 2 παίχτες στην ίδια οθόνη(Πχ Diablo).H split screen που πλέον έχει σχεδόν εξαλειφθεί.

Η τιμή του ξεκινάει απο 35€ σε cd.Μάλλον είναι πολλά,πόσο μάλλον όταν κυκλοφόρησε που θα είχε πιο ακριβό.Μισό χρόνο παιχνίδι και δεν έχουν προσθέσει κάποιο mode...

Δημοσ.

Αυτες οι προσφορες που παιζουν τωρα σε καποια παιχνιδια στο μελλον θα ανεβουν παλι η θα παραμεινουν σε αυτα τα επιπεδα οι τιμες??Ρωταω επειδη δεν εχω παρατηρησει το πως λειτουργει η αγορα στα Ps4 games(ναι το τσιμπησα επιτελους το ps4 μαζι με το last of us και το uncharted collection για αρχη)

Και ελεγα να παρω το uncharted 4 στα 29.9 και το zero horizon sta 39.9.Και επειδη τα παραπανω παιχνιδια που εχω ηδη ακομη δεν τα εχω τελειωσει ελεγα να μην χαλασω λεφτα και να κανω υπομονη μηπως κ πεσουν οι τιμες κ αλλο η δεν παιζει τετοιο σκηνικο?

Δημοσ.

Είχα αγοράσει 2 καλώδια φόρτισης της Speedlink (3m) και σε κανα μήνα βγήκαν off.Το βύσμα δεν κάνει καλή επαφή γιατί τα δοντάκια που το κρατούν έχουν μπεί μέσα.Καμία σχέση με το γνήσιο της Sony που αντέχει χρόνια,είναι πολύ καλύτερο υλικό (μέταλλο) στο βύσμα,αλλά είναι πολύ κοντά σε μήκος.

Πού υπάρχουν γνήσια 3m;Στο Σκρούτζ βγάζει διάφορες μάρκες.Θα τα επιστρέψω σίγουρα στο Public και μάλλον θα πάρω τα Spartan που τα είδα απο κοντά,επίχρυσο βύσμα και πιθανόν καλύτερη ποιότητα βύσματος.

https://www.skroutz.gr/c/109/Accessories/f/440736_446330/%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%B1-PS4.html?keyphrase=ps4

ΥΓ:Εχει ακουστεί-ανακοινωθεί μείωση τιμής για το PS4;

Δημοσ.

Αυτες οι προσφορες που παιζουν τωρα σε καποια παιχνιδια στο μελλον θα ανεβουν παλι η θα παραμεινουν σε αυτα τα επιπεδα οι τιμες??Ρωταω επειδη δεν εχω παρατηρησει το πως λειτουργει η αγορα στα Ps4 games(ναι το τσιμπησα επιτελους το ps4 μαζι με το last of us και το uncharted collection για αρχη)

Και ελεγα να παρω το uncharted 4 στα 29.9 και το zero horizon sta 39.9.Και επειδη τα παραπανω παιχνιδια που εχω ηδη ακομη δεν τα εχω τελειωσει ελεγα να μην χαλασω λεφτα και να κανω υπομονη μηπως κ πεσουν οι τιμες κ αλλο η δεν παιζει τετοιο σκηνικο?

οχι δεν αξιζουν τα παραπανω για 1 και μονο λογο

Γιατι τοσο εχουν κουτατα αρα προφανως και ειναι fail να τα παρεις ψηφιακα στην ιδια τιμη(το Uncharted 4 special edition εχει 30ευρω ξερω γω). Στην παρουσα φαση μονο συνδρομη αξιζει να παρεις.

• Like 1
Δημοσ.

οχι δεν αξιζουν τα παραπανω για 1 και μονο λογο

Γιατι τοσο εχουν κουτατα αρα προφανως και ειναι fail να τα παρεις ψηφιακα στην ιδια τιμη(το Uncharted 4 special edition εχει 30ευρω ξερω γω). Στην παρουσα φαση μονο συνδρομη αξιζει να παρεις.

Ναι σορρυ δεν ημουν συγκεκριμενος αλλα μιλαω για κουτατες εκδοσεις...που εχουν βαλει πολλες αλυσιδες.Ουσιαστικα αναρωτιεμαι αν ειναι καλες τιμες και αν οντως ισχυει αυτο αν στο μελλον κατεβουν κ αλλο οι τιμες ή παραμεινουν σε αυτα τα επιπεδα ή θα ανεβουν παλι μετα τις εκτπωσεις.Ρωταω γιατι οντως δεν εχω ιδεα πως λειτουργει η αγορα στα ps4 games μιας κ εχω δει κ κατι υψηλες τιμες για παλια παιχνιδια.

Δημοσ.

Οι υψηλες τιμες σε παλια παιχνιδια υπαρχουν μονο σε exclusive στα οποια υπαρχει ζητηση αλλα δεν υπαρχει μεγαλη διαθεσιμοτητα.

πχ το last of us παιχνιδι του 2014 αλλα επειδη εχει ζητηση μεχρι και σημερα αν μεινουν λιγα καταστηματα που το φερνουν η τιμη του ανεβαινει ανετα πανω απο τα 40ευρω.

Αρα οσον αφορα το Horizon η τιμη του για κουτατο παιχνιδι την παρουσα χρονικη στιγμη ειναι παραπανω απο μια χαρα. Σκεψου οτι το uncharted 4(το απλο)εχει ιστορικο χαμηλο στα 29.90περιπου που το βλεπουμε τωρα και ειναι παιχνιδι 1 χρονου.

Για την limited του uncharted δεν θυμαμαι να εχει πεσει χαμηλοτερα αρα αν σε ενδιαφερει την χτυπας χτες κιολας.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πήγαινα για το Horizon αλλά μόλις είδα την Special Edition του Unharted 4 την πήρα !

Έχει κ ο Κότσος μια collector του The Order 1866 την χτύπησα και αυτήν !

κ τα δυο παιχνίδια τα χω τερματίσει αλλά νοικιασμένα , 

έτσι το Horizon θα το αφήσω για αργότερα .

Για να ξεχαστώ νοίκιασα το Resident Evil 7 για το Σ/Κ .

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση.

Την special edition του U4 από πού την πήρατε στα 30;

Την είδα εχθές στο πλαίσιο οπότε έριξα μια online παραγγελία αλλά έλεγα να περάσω από κάποιο κατάστημα μήπως και το είχαν σε αυτή την τιμή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...