najinblue3 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Αν πάρεις την 12μηνη συνδρομή online απο το store, ενεργοποιήται αυτόματα ή μπορείς να την ενεργοποιήσεις όποτε θες... Ρωτάω γιατί η συνδρομή μου λήγει σε 2 βδομάδες και θέλω να λήξει πρώτα και να ενςργοποιήσω την 12μηνη μετά για να πάρω μαζί και το battlefront... Βασικά ελπίζω να γίνεται αυτό που λέω.... απευθειας ενεργοποιειται afaik, επισης θα μπει σαν ουρα της δικης σου οταν τελειωσει αυτη που εχεις τωρα δηλαδη θα αρχισει να μετραει η καινουργια To nioh ειναι σε πολυ καλη τιμη, καλα δε περιμενω και κανεναν να ασχοληθει απο εδω αλλα το ξαναλεω οποιος ενδιαφερεται, το παιχνιδι ειναι οτι καλυτερο εχω παιξει στο πσ4 μαζι με bloodborne, 200 ωρες ηδη εχω παιξει
Fulgore Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Battlefront και συνδρομή μαζί τέλος. Τώρα μόνο συνδρομή σκέτη στα 35€ Σε αυτο πεχτηκε βασικα λαλακια δεν ξερω απο ποιου το μερος γιατι αποκλειεται να εχουν τελειωσει τα κλειδια και να πωλειται ξεχωριστα το παιχνιδι στα 9.99,αλλα τελος παντων. 1
stelios18120 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Σε αυτο πεχτηκε βασικα λαλακια δεν ξερω απο ποιου το μερος γιατι αποκλειεται να εχουν τελειωσει τα κλειδια και να πωλειται ξεχωριστα το παιχνιδι στα 9.99,αλλα τελος παντων. Όλως τυχαίως τελείωσαν τα κλειδιά μια μέρα πριν μπεί η προσφορά με 35€ η ετήσια εεεε;;; Απλά σκέφτηκαν ότι πάρτε συνδρομή και δώστε και 9.99€ για το παιχνίδι και είστε οκ Είπαμε vfm αλλά μην μας καλομαθουν κιόλας.
joe003 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Να 'στε καλά παίδες... Ευχαριστώ για την ενημέρωση...
Fulgore Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Όλως τυχαίως τελείωσαν τα κλειδιά μια μέρα πριν μπεί η προσφορά με 35€ η ετήσια εεεε;;; Απλά σκέφτηκαν ότι πάρτε συνδρομή και δώστε και 9.99€ για το παιχνίδι και είστε οκ Είπαμε vfm αλλά μην μας καλομαθουν κιόλας. Ενταξυ υποθετω οτι το κανανε ετσι για να μην πεσουν ταυτοχρονα 2 διαφορετικα πακετα μαζι. Και παλι αν αγορασεις το παιχνιδι ξεχωριστα κερδισμενος βγαινεις κατα 5ευρω,αρα ενταξυ τρωγεται. Ασε που δεν νομιζω να ενδιεφερε και πολλους το συγκεκριμενο παιχνιδι αν κρινω απο τον κοσμο του. http://swbstats.com/ , ο οποιος θα μειωθει και αλλο μολις βγει η συνεχεια του.
stelios18120 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Εμένα προσωπικά με άφηνε αδιάφορο,και πάλι καλά γιατί θα είχα αγοράσει την ετήσια πριν 5 μέρες ίσα ίσα να δοκίμαζα το παιχνίδι μαζί πακέτο,έτσι για το χαβαλε. Ευτυχώς τελικά που έγινε ετσι
Fulgore Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Και να γινοταν αυτο θα ''εμπαινες'' μεσα για 5ευρω στην ουσια,ενταξυ δεν ειναι δα και το τρομερο ποσο. Για να λεμε παντως και τα πραγματα με το ονομα τους ντροπη στα σκρουτζομαγαζα που δεν εριξαν και αυτα την τιμη της συνδρομης,αφου ειναι προωθητικη ενεργεια της sony ουτως ή αλλως https://www.skroutz.gr/s/4668102/Sony-Playstation-Plus-Prepaid-Card-365-Days.html και στο horizon zero dawn μια απο τα ιδια https://www.skroutz.gr/s/9194946/Horizon-Zero-Dawn-PS4.html 1
stelios18120 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Συμφωνώ Έπρεπε και αυτοί με την σειρά τους να την δίνουν σε μειωμένη τιμή.
DTsuras Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Για να λεμε παντως και τα πραγματα με το ονομα τους ντροπη στα σκρουτζομαγαζα που δεν εριξαν και αυτα την τιμη της συνδρομης,αφου ειναι προωθητικη ενεργεια της sony ουτως ή αλλως https://www.skroutz.gr/s/4668102/Sony-Playstation-Plus-Prepaid-Card-365-Days.html Και τι μας πειραζει?θελω να πω πως αν παει να κοιταξει καποιος για το bloodborne για παραδειγμα δεν θα παει κατο που ειναι πιο ακριβα αλλα στα πρωτα seven kotsovolos public κλτ
Fulgore Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Και τι μας πειραζει?θελω να πω πως αν παει να κοιταξει καποιος για το bloodborne για παραδειγμα δεν θα παει κατο που ειναι πιο ακριβα αλλα στα πρωτα seven kotsovolos public κλτ Ναι γιατι αυτες οι αλυσιδες(και το seven αλυσιδα ειναι για οποιον νομιζει οτι ειναι σκρουτζομαγαζο)ετσι λειτουργουν. Δεν ριχνουν τις τιμες τους 2-5-10ευρω παρα μονο σε περιοδους εκπτωσεων,γιορτων και παει λεγοντας. Τα σκρουτζομαγαζα λειτουργουν αναποδα μεν(επειδη λεφτα για διαφημιση δεν υπαρχουν αρα η καλυτερη διαφημιση ειναι η χαμηλοτερη τιμη του σκρουτζ ή καμια ανακοινωση σε facebook),απλα δεν μπορω να καταλαβω σε επισημες πρωτοβουλειες/ενεργειες απο την ιδια την Sony ειναι αντιθετα ορισμενα. Δεν νομιζω δηλαδη προηγουμενως ολοι να πουλαγαν 12μηνες συνδρομες με 50ευρω για να μην θελουν να κατεβασουν την τιμη.
DTsuras Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Θες να πεις πως δεν καταλαβενεις με ποια λογικη το κανουν αυτο, αν καταλαβα καλα Δεν πειραζει αυτοι χανουν πελατες. Να ρωτησω και εγω κατι αλλο? Πηρα το horizon το Σ/Κ και το τερματησα τριτη αλλα ηταν απο ενοικιαση. Λες να αξιζει να δωσω τωρα 40αρι για καινουργιο?
Fulgore Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Θες να πεις πως δεν καταλαβενεις με ποια λογικη το κανουν αυτο, αν καταλαβα καλα Δεν πειραζει αυτοι χανουν πελατες. Να ρωτησω και εγω κατι αλλο? Πηρα το horizon το Σ/Κ και το τερματησα τριτη αλλα ηταν απο ενοικιαση. Λες να αξιζει να δωσω τωρα 40αρι για καινουργιο? Αφου το τερματησες η απλη ερωτηση ειναι μια. Το θες για συλλογη ναι ή οχι. Αν η απαντηση ειναι θετικη τοτε εσυ θα κρινεις ποσα χρηματα θα δωσεις ή πως θα το παρεις(καινουργιο,used).
DTsuras Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Για συλλογη το θελω συγουρα αλλα προεχουν αλλα για την ωρα. Πριν την εκτπωση στα ποσα ηταν θυμασαι?
Fulgore Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Για συλλογη το θελω συγουρα αλλα προεχουν αλλα για την ωρα. Πριν την εκτπωση στα ποσα ηταν θυμασαι? οσα βλεπεις να εχουν τα επομενα σκρουτζομαγαζα,δηλαδη περιπου 47ευρω.
Fulgore Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Και τι μας πειραζει?θελω να πω πως αν παει να κοιταξει καποιος για το bloodborne για παραδειγμα δεν θα παει κατο που ειναι πιο ακριβα αλλα στα πρωτα seven kotsovolos public κλτ Βεβαια να συμπληρωσω στο παραπανω οτι εδω το κανουν οι ιδιωτες αυτο να βουτανε σε περιοδο εκπτωσεων τα παιχνιδια και να τα πουλανε ακριβοτερα(οι αγγελιες γεματες ακομα και για απλες εκδοσεις παιχνιδιων παρακαλω οπως το ΒΒ που αναφερθηκε)δεν μου κανει εντυπωση αν βλεπουμε και σκρουτζομαγαζα να κανουν τετοια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις