Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Του Vita μου αρέσει γιατί είναι οτι πιο μικρό και "cute" υπάρχει.

Ίσως αν δώ του PS4 απο κοντά να αλλάξω γνώμη.

Δημοσ.

Του Vita μου αρέσει γιατί είναι οτι πιο μικρό και "cute" υπάρχει.

Ίσως αν δώ του PS4 απο κοντά να αλλάξω γνώμη.

Για αυτό δεν το θέλω στο PS4. Μου φαίνεται δεν του ταιριάζει καθόλου. Αν είναι όντως αυτά τα 2 μου φαίνεται του Wii U θα είναι το καλύτερο :P

Δημοσ.

Κατά 99% το κουτί παιχνιδιών του PS4 θα έχουν ίδιο μέγεθος με αυτό των PS3.

Πιθανόν να δούμε και του One σε αυτό το μέγεθος μιας και είναι blu ray. Φυσικά απέχουν πολύ όμως με το μέγεθος των κουτιών του Vita για αυτό και δεν θέλω τέτοιο εξώφυλλο.

Δημοσ.

Αν πάντως γίνουν πραγματικότητα τα περι used games στο xbox1(όπως τουλάχιστον ισχυρίζονται) ότι θα είναι επι πληρωμή, όπως και το online "παρόν" που πρέπει να δίνουμε έστω και για sp και αυτό "περάσει" και "γλυκαθεί" και η Sony και τα "υιοθετήσει" και αυτή στο επόμενο play.....την "κάτσαμε" απλά!!!!

Δημοσ.

Άμα κολλήσουμε και στα Box Art..

Κουβέντα να γίνεται. Αλλά όπως και να χει όσοι ασχολούνται με κονσόλες αγοράζουν κυρίως retail τα παιχνίδια και μετράει η συλλογή για αυτούς. Οπότε δεν θέλουμε να έχουμε "άσχημες" θήκες στη συλλογή μας. Εσείς στο PC τα αγοράζετε όλα ψηφιακά και δεν σας αφορά αυτό βέβαια.

Επισκέπτης
Δημοσ.

"περάσει" και "γλυκαθεί" και η Sony και τα "υιοθετήσει" και αυτή στο επόμενο play.....την "κάτσαμε" απλά!!!!

Κατσε μην τα υιοθετησει και απο αυτο το play μεσα στην γενια.

Δημοσ.

Εσείς στο PC τα αγοράζετε όλα ψηφιακά και δεν σας αφορά αυτό βέβαια.

Με προσβάλεις άσχημα τώρα.. :P
Δημοσ.

Με προσβάλεις άσχημα τώρα.. :P

Εσύ αγοράζεις και retail αλλά φαντάσου πόσες προσφορές σε δελέασαν και πήρες τα παιχνίδια retail. Με την κονσόλα δεν θα ήταν έτσι :P

Δημοσ.

kRRNCnG.gif

Ωχ παναγια μου τι αλλο θα δουμε.

Εννοειτε πως ειμαι σιγουρος πως δεν υπαρχει περιπτωση η sony να βγαλει ενα τετοιο εκτρωμα στην αγορα.τοσα χρονια δεν εχει δειξει να βγαζει γενικα τα μηχανηματα της (κονσολες,τηλεορασεις,ενισχυτες,dvd κλπ) με χαλια εμφανιση.Πιστευω θα δουμε ενα ομορφο ps4.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...