Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Της έχουν ξαναβάλει πολλές φορές αυτές τις προσφορές. Gta, bf1, uncharted, Tlou, Gow3. Πχ. Πριν κάνα 2μηνο είχε το Gow3 9.99 και τώρα "προσφορά" 24.99. Το μόνο που αξίζει είναι το 12μηνο Πλας στα 35.

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειχαμε προσφορες πριν σχεδον 2-3μηνες(τοτε που εδινε και το πιστωτικο για αγορες 50ευρω και πανω). Δεν μου κανει εντυπωση που οι προσφορες δεν ειναι οι καλυτερες δυνατες σε γενικες γραμμες γιατι σχεδον καθε 2-3μηνες βλεπουμε και προσφορες στο store.

Δημοσ.

Μαλλον ακυρο τελικα για το Star wars και την ετησια συνδρομη. Βλεπω το βγαλανε απο το store και πλεον το πουλανε το παιχνιδι μονο ξεχωριστα στα 10ευρω.

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς τις διαφορές PS4 Chassis με το slim;Είναι αθόρυβο όπως το Chassis;Ποιότητα κατασκευής κλπ;

ps4 slim ειναι ναι αθορυβο,εχει πιο καινουργιο wifi μεσα(αν και για Ελλαδα δεν εχουμε μεγαλες συνδεσεις οπως στο εξωτερικο αλλα τεσπα),και ποιοτητα κατασκευης δεν ειναι μισο glossy οπως ηταν τα προηγουμενα ps4 αλλα ειναι ολο matte.

Δημοσ.

Έχει τρεις μέρες ακούω στην κονσόλα μου ένα τραχύ ήχο και διακεκομμένο συνέχεια ειδικά άμα βάλω παιχνίδι να παιζει. Πιάνοντας με το χέρι είδα ότι είναι δεξιά μπροστά. Από τι κτλβα δίπλα από το σιντι που μπαίνει το παιχνίδι είναι ο ανεμιστήρας. Κτ παρόμοιο σας έχει συμβεί? και πως διορθώνετε?

Δημοσ.

Το season pass του asseto corsa στα 11.99 ξεχώρισα, και ένα 24 το παιχνίδι σε κουτατο βγαίνει φτηνότερο από ψηφιακό

Δημοσ.

Απο ψηφιακα αξιζουν σαν αγορα μονο το horizon και το Nioh απο αυτα που ειδα απο πλευρας αξιολογων τιμων. Βεβαια για το Horizon κανανε το περιεργο και το βγαλανε ιδια τιμη και σε κουτατο(αυτα δεν τα βλεπουμε πχ στο pc)γιαυτο και δεν δειχνει τοσο για προσφορα.

Δημοσ.

Αν πάρεις την 12μηνη συνδρομή online απο το store, ενεργοποιήται αυτόματα ή μπορείς να την ενεργοποιήσεις όποτε θες...

Ρωτάω γιατί η συνδρομή μου λήγει σε 2 βδομάδες και θέλω να λήξει πρώτα και να ενςργοποιήσω την 12μηνη μετά για να πάρω μαζί και το battlefront...

Βασικά ελπίζω να γίνεται αυτό που λέω....

Δημοσ.

Το battlefront δεν το βρηκα πουθενα στο store παντως ενω μεχρι εχτες υπηρχε.

Οσο για το παραπανω δεν γνωριζω προσωπικα τι παιζει με την συνδρομη απο το store,αλλα την εχουν και φυσικα καταστηματα ουτως ή αλλως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...