Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξερουμε μεχρι ποτε θα ισχυει αυτη η προσφορα ετησιας συνδρομης psn+ για 35 ευρω?

Επεξ/σία από JUST-GAMER
Δημοσ.

https://blog.eu.playstation.com/2017/06/02/join-ps-plus-and-get-a-copy-of-star-wars-battlefront-premium-edition/

The offer’s available until 30th June at 23.59 BST, or while stocks of Star Wars Battlefront codes last,

Αν δεν παιχτει τιποτα με τους κωδικους λογικα πρεπει να ισχυει.

Το παραπανω ειναι η προσφορα που τρεχει απο αρχες του μηνα και απο σημερα εχουμε και 35ευρω την συνδρομη ειτε απο το store του playstation ειτε απο αλυσιδα.

Δεν γνωριζουμε ακομα αν συνδιαζονται μεταξυ τους αυτα.

Δημοσ.

λογικα ειναι για μη-εχοντες plus, η προσφορα με τα 36 εουρα παντως ξεκιναει αυριο οπτοε θα δοκιμασουμε αυριο να δουμε τι θα μας πει

Δημοσ.

Στο store πάντως δε με αφήνει να πάρω προσφορά για το battlefront μαζί με plus γιατί λέει έχω ήδη plus. Γιατί έτσι;

Η προσφοτα στο battlefront ειναι για οσους δεν εχουν συνδρομη ps plus.

Σε αυτη την περιπτωση μπορεις μονο να αγορασεις απο μια αλυσιδα στα 35ευρω

• Like 2
Δημοσ.

εντάξει δεκτό, γιατί λήγω 01/07 οπότε δε προλαβαίνω την ονλαιν προσφορά, γαμώτο μου λείπουν λίγοι πόντοι στην amex μου για να έπαιρνα και 5€ επιπλέον έκπτωση από τον κώτσο  :mad:  :mad:  :mad:

Δημοσ.

Ξέρουμε τι παίζει με τη συμβατότητα καρτών απο άλλες χώρες; Υπάρχουν κάποιες χώρες που συνδέονται κάπως; (βλέπε ευρώπη) Ή αν έχει σημαιάκι επάνω είναι μόνο για την εκάστοτε χώρα και τέλος τέρμα; Βρήκα με 29ε απο αύριο ολλανδική 12μηνη αλλα ο λογαριασμός μου είναι ελληνικός και είναι κρίμα να πάει έτσι το library τόσων χρόνων.

Δημοσ.

Ειχα μιλησει παλιοτερα με sony hellas και μου ειχε πει οτι η καρτα psn+ πρεπει να ειναι υποχρεωτικα για Ελλαδα αλλιως δεν θα τη δεχτει ενα ελληνικο psn id.

21 june απο το store, 19 physical

Δηλαδη στα μαγαζια θα ειναι μεχρι της 19 του μηνα και στο psn store μεχρι 21 του μηνα?

Δηλαδη ενα δεκαημερο για να παρει καποιος μια καρτα απο τα μαγαζια.

Μηπως γνωριζεις αυτες οι καρτες μεχρι ποτε εχουν τη δυνατοτητα να ενεργοποιηθουν?

Δηλαδη αν αγορασω μια 12μηνα τετοια καρτα μεχρι ποτε θα μπορω να βαλω το κωδικο στο psn id μου?

Δημοσ.

Ειχα μιλησει παλιοτερα με sony hellas και μου ειχε πει οτι η καρτα psn+ πρεπει να ειναι υποχρεωτικα για Ελλαδα αλλιως δεν θα τη δεχτει ενα ελληνικο psn id.

Δηλαδη στα μαγαζια θα ειναι μεχρι της 19 του μηνα και στο psn store μεχρι 21 του μηνα?

Δηλαδη ενα δεκαημερο για να παρει καποιος μια καρτα απο τα μαγαζια.

Μηπως γνωριζεις αυτες οι καρτες μεχρι ποτε εχουν τη δυνατοτητα να ενεργοποιηθουν?

Δηλαδη αν αγορασω μια 12μηνα τετοια καρτα μεχρι ποτε θα μπορω να βαλω το κωδικο στο psn id μου?

Ληγει σε 12 μηνες απο την ημερομηνια αγορας(δηλαδη εχεις εναν χρονο σχεδον περιθωριο για να την εξαργυρωσης)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...