Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link.png Site: ps_days_of_summer_sale

12 μηνες πολυ καλη προσφορα, τελειωνει και το δικο μου αρχες ιουλη  :-D

34 euros / year

https://www.youtube.com/watch?v=na8nY_-PHjw

Το παιζουνε και δυσκολοι οτι τους εφυγε το "leak" αλλα οντως ερχονται εκπτωσεις

Du 9 au 17 Juin

* La PlayStation 4 Pro + WipEout Omega Collection à 399,99 euros* L'abonnement de 12 mois au PlayStation Plus à 34,99 euros au lieu de 49,99 euros* Le PS VR + la PlayStation Camera + PlayStation VR Worlds à 399,99 euros * Le casque audio PlayStation Platinum Headset à 149,99 euros au lieu de 179,99 eurospas mal 

:-D  :-D  

Ελα ντε ποιος ειπε για 12μηνη συνδρομη :) 2 σελιδες πισω.

• Like 1
Δημοσ.

Παίζει δηλαδή η τζάμπα περιμένω και καθυστερω το Tekken να το παίξω online;Eπισης μια άλλη απορία,είναι ασφαλές να κάνω αγορές από το store με την κάρτα τραπέζης που έχω η παίζει να πάθω καμιά ζημιά;

Δημοσ.

Nαι αλλα οι προσφορες ξεκινανε παρασκευη 9/6. Καμια ζημια αλλα καλο θα ητανε να πλερω με paypal οπως σε ολες της ηλεκτρονικες αγορες. Eπισης ενεργοποιησε και το 2-step verification

Δημοσ.

Παίζει δηλαδή η τζάμπα περιμένω

Ρε φιλε συγνωμη αλλα μας δουλευεις? Ενα σχολιο πιο πανω σου βαζω το link που ανεφερε χτες συμφορουμιτης και ρωτας αυτο το πραγμα?

Ημαρτον δηλαδη.

Εχω την εντυπωση οτι δεν θα ισχυει ταυτοχρονα με το Star wars Battlefront που δινει τωρα,γιατι αν ισχυει μιλαμε για το απολυτο value

https://store.playstation.com/#!/en-gr/reward_game/playstationplus-12-month-membership/cid=IP9102-NPIA90006_01-PSPLUSSUBS12MSWP

Δημοσ.

Ε εντάξει

Δεν νομίζω να παίξει στα 34€ με δώρο το παιχνίδι μαζί.

Αλλιώς θα είναι 1000% vfm

Περιμενω να δω αυριο τι θα γινει πανω σε αυτο αλλα ουτως ή αλλως το Star wars εχω την εντυπωση οτι ισχυει μονο για αγορα απο το store.

Τουλαχιστον με την προσφορα αυτη απο καταστημα δεν κρεμαει τους ηδη κατοχους συνδρομης.

• Like 1
Δημοσ.

παιδια η εκπτωση ειναι και για το store, οποτε μενει να δουμε αυριο αν το τσιμπαμε μαζι με την συνδρομη

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...