Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

The Surge now features 60 frames-per-second, Dynamic 4K resolution and HDR!

Και απο την αλλη to destiny 2 μας λενε δεν μπορει να υποστιριξεi 60 FPS ,εβαλε  χερι η ms ?

το εχουμε ξαναπει, το destiny -> competitive pvp, ολοι θα τρεχουν με 30αρι γτ αυτο ειναι το σωστο, σε ολες τις πλατφορμες

ποια ms? Η bungie το αποφασισε λογικα με acti, ειναι η καλυτερη αποφαση που πηρε η εταιρεια για να μη σπασει το community, δε θα γραφουμε τα ιδια ανα 5 ποστ...

αν δε σε νοιαζει το competitive Toy destiny, υπαρχουν πολλα fps να παιξεις με 60αρι

• Like 1
Δημοσ.

το εχουμε ξαναπει, το destiny -> competitive pvp, ολοι θα τρεχουν με 30αρι γτ αυτο ειναι το σωστο, σε ολες τις πλατφορμες

ποια ms? Η bungie το αποφασισε λογικα με acti, ειναι η καλυτερη αποφαση που πηρε η εταιρεια για να μη σπασει το community, δε θα γραφουμε τα ιδια ανα 5 ποστ...

αν δε σε νοιαζει το competitive Toy destiny, υπαρχουν πολλα fps να παιξεις με 60αρι

παω να παρω σημερα  the surge  και το wipeout  

Δημοσ.

To the surge ειναι καλο αλλα περιμενε καποια εκπτωση, οι περισσοτεροι αυτο προτεινουν

to βρηκα μεταχ στα 38 euro απο καταστημα

Δημοσ.

απ οσο θυμαμαι ομως δε σου ειχε αρεσει το ΝΙΟΗ, το παιχνιδι ειναι ιδιου στυλ αλλα οχι με σαμουραι αλλα με ρομποτ, τσεκαρε κανα βιντεακι πριν το αγορασεις και κλαις τα λεφτα σου

• Like 1
Δημοσ.

απ οσο θυμαμαι ομως δε σου ειχε αρεσει το ΝΙΟΗ, το παιχνιδι ειναι ιδιου στυλ αλλα οχι με σαμουραι αλλα με ρομποτ, τσεκαρε κανα βιντεακι πριν το αγορασεις και κλαις τα λεφτα σου

Αγορασα τελικα το wipeout και dirt 4... Tο εχω δει το βιντεακι ειναι καλο , γενικος αγοραζω οτι καλο βγαινει στην τελικη το πουλαω και περνω αλλο. 

Δημοσ.

To wipeout ειναι remake με καλυτερα γραφικα η κατι καινουριο?Εχω μια συλλογη για PS3 που ειχει 2 wipeout μεσα και αμα ειναι το ιδιο και στο 4 να μην το παρω.

Δημοσ.

Καποιος Fulgore θα χαρει πολυ μαλλον!

Επεσες λιγο εξω μιας και δεν εχω γενικα ασχοληθει με Dissidia αλλα θα το εχω στα υποψην καλου κακου :P

• Like 1
Δημοσ.

Επεσες λιγο εξω μιας και δεν εχω γενικα ασχοληθει με Dissidia αλλα θα το εχω στα υποψην καλου κακου :P

Στο PSP ειχα φαει κολλημα με το Dissidia. Απο τοτε ουτε εγω εχω ασχοληθει αλλα μου αρεσε πολυ εκεινο. Χαιρομαι που ανεβηκε κατηγορια και βγηκε και σε arcade/PS4

Δημοσ.

To wipeout ειναι remake με καλυτερα γραφικα η κατι καινουριο?Εχω μια συλλογη για PS3 που ειχει 2 wipeout μεσα και αμα ειναι το ιδιο και στο 4 να μην το παρω.

Εχω φαει κολλημα εχουν κανει απιστευτη δουλεια ,Εχει HDR ειναι και 60 fps .αν εχεις 4k θα παθεις πλακα !ΓΡΑΦΙΚΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗ 

• Like 1
Δημοσ.

Στο PSP ειχα φαει κολλημα με το Dissidia. Απο τοτε ουτε εγω εχω ασχοληθει αλλα μου αρεσε πολυ εκεινο. Χαιρομαι που ανεβηκε κατηγορια και βγηκε και σε arcade/PS4

Psp ειχα για ενα διαστημα η αληθεια ειναι αλλα δεν το κρατησα παρα πολυ(το εδωσα στον αδελφο μου)και δεν το προλαβα ουτε αυτο,ουτε πχ το γνωστο Crisis core. Βεβαια ειμαι περισσοτερο των κανονικων final fantasy παιχνιδιων,και πιο πολυ περιμενω για το remake του 7.

Δημοσ.

Το ιδανικό ήταν να βρούνε μια λύση ρίχνοντας τα visuals σε PS4 και Xbox One ώστε να έχουν όλοι οι κάτοχοι 60 fps. Για online shooter μιλάμε εξάλλου, FPS>Visuals.

Δημοσ.

To destiny μια χαρα τρεχει σε 30, στο πρωτο δεν ειχα θεμα ποτε, ειδικα στο pve ειναι παρα πολυ smooth, στο pvp απο την αλλη ηταν λιγο χειροτερα τα πραματα, αλλα δε το παρατηρεις εκτος αν καθεσαι και μετρας τα frames. Aπο τη στιγμη που δεν υπαρχει το 30 - 60 ειναι ολοι ευχαριστημενοι, μιας και οι περισσοτεροι εχουν απλο πσ4 / χ-κουτι. 

αν ηταν μονο pvp, να το καταλαβω, αλλα απο τη στιγμη τα παντα εξαρτωνται απο το pve τοτε δε με πειραζει

δε ξερω παντως γτ υπαρχουν παραπονα για το destiny, το 90% αυτων που εχουν παραπονα παιζει να μην εχουν παιξει πανω απο 1 ωρα

επισης οποιος θελει 60αρι ας το παρει σε υπολογιστη, well εκει υπαρχουν χειροτερες καταστασεις  :P

Δημοσ.

δε ξερω παντως γτ υπαρχουν παραπονα για το destiny, το 90% αυτων που εχουν παραπονα παιζει να μην εχουν παιξει πανω απο 1 ωρα

Προφανως και ισχυει.

Και απο την αλλη to destiny 2 μας λενε δεν μπορει να υποστιριξεi 60 FPS ,εβαλε  χερι η ms ?

Επισης μην ξεχναμε οτι μιλαμε για γνωστη περιπτωση συμφορουμιτη.

Εχετε δει ποτε να γραφει κατι αλλο για ενα παιχνιδι περαν των γραφικων,του hdr και (αν εχει)τα 60fps?

Απο Public

Horizon Zero Dawn 39.99.skroutz απο 48ευρω

http://www.public.gr/product/gaming/games/ps4/horizon:-zero-dawn-ps4-game/prod8150848pp/

Bloodborne GOTY Edition 29.99.skroutz απο 40ευρω

http://www.public.gr/product/gaming/games/ps4/bloodborne-game-of-the-year-edition-ps4-game/prod7851580pp/

Και το Nioh στα 49.99 και σκρουτζ απο 53 δεν ειναι μεγαλη η διαφορα αλλα βολευει επαρχια

http://www.public.gr/product/nioh-ps4-game/prod8222065pp/

Δημοσ.

Τελικά αυτό που λέγαν για το plus ετήσια συνδρομή με 34 ευρώ,που θα παίξει;Στα καταστήματα ή μέσω store;Αύριο ξεκινά κ είναι πολύ ελκυστική η τιμή.Σημερα πήρα το Tekken 7 και θέλω να παίζω online!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...