joker80 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Έκανε τρία χρόνια να βάλει υποστήριξη εξωτερικού δίσκου. Λετε να κάνει άλλα τόσα ώστε να βάλει μια progress bar. 1
kostiger Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Σαν showcase των δυνατοτητων του προ φαινεται πολυ καλη η συλλογη, σαν παιχνιδια ποτε δεν με προκαλεσαν ιδιαιτερα να ασχοληθω μαζι τους, παροτι καποια απο αυτα τα εχω.
Nikolson Yo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Καλησπερα θελω να ρωτησω εχω καποιο οφελος να δημιουργησω 2 λογαριασμο στο ps4 Ας πουμε οτι δημιουργω 2 user θα μπορω να παιζω τα παιχνιδια απο τον αλλον λογαριασμο , γενικα αν υπαρχουν καποια συν και ποια ειναι αυτα (ειμαι λιγο ασχετος με λογαριασμους και τετοια , φυσικα χωρις να κανω κατι παρανομα και να εχω προβλημα με τον καλο μου λογαριασμο που τον εχω απο 2010) Ευχαριστω
LittyMeek Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 μπορεις να φτιαξεις εναν λογαριασμο uk η us ωστα να εχεις διαθέσιμος και τις προσφορες του ps store για αλλα region 1
JUST-GAMER Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Καλησπερα θελω να ρωτησω εχω καποιο οφελος να δημιουργησω 2 λογαριασμο στο ps4 Ας πουμε οτι δημιουργω 2 user θα μπορω να παιζω τα παιχνιδια απο τον αλλον λογαριασμο , γενικα αν υπαρχουν καποια συν και ποια ειναι αυτα (ειμαι λιγο ασχετος με λογαριασμους και τετοια , φυσικα χωρις να κανω κατι παρανομα και να εχω προβλημα με τον καλο μου λογαριασμο που τον εχω απο 2010) Ευχαριστω Απλα πρεπει να εχεις δηλωσει ολους τους λογαριασμους που εχεις στην ιδια κονσολα σαν primary ωστε να μπορεις να παιζεις παιχνιδια που εχεις κατεβασει στον εναν και στον αλλον. Ο μονοι περιορισμοι που εχεις ειναι μεχρι 16 primary account ανα κονσολα. Και ανα λογαριασμο μπορεις να εχεις μονο μια κονσολα primary οχι παραπανω.
najinblue3 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Site: ps_days_of_summer_sale 12 μηνες πολυ καλη προσφορα, τελειωνει και το δικο μου αρχες ιουλη 34 euros / year https://www.youtube.com/watch?v=na8nY_-PHjw 2
Damachi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Αρκει να μην ειναι τα καλα deals για USA και για eu τον πουλο ως συνηθως ... παλι μου φαινεται θα παρω ενα χρονο eu psn και δε γμτ αστο να καθεται .
Damachi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Το παιζουνε και δυσκολοι οτι τους εφυγε το "leak" αλλα οντως ερχονται εκπτωσεις Du 9 au 17 Juin * La PlayStation 4 Pro + WipEout Omega Collection à 399,99 euros* L'abonnement de 12 mois au PlayStation Plus à 34,99 euros au lieu de 49,99 euros* Le PS VR + la PlayStation Camera + PlayStation VR Worlds à 399,99 euros * Le casque audio PlayStation Platinum Headset à 149,99 euros au lieu de 179,99 eurospas mal
vste Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=FNbLoxhasRA Καποιος Fulgore θα χαρει πολυ μαλλον! 3
vrwmiaris Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Που είδατε την ετήσια στα 34;ένα 300αρι έχω στη Revo που περιμένει
delpro Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 The Surge now features 60 frames-per-second, Dynamic 4K resolution and HDR! Και απο την αλλη to destiny 2 μας λενε δεν μπορει να υποστιριξεi 60 FPS ,εβαλε χερι η ms ?
JUST-GAMER Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Αυτο ξανα πεστο.Απλα η bungie βαριεται να ασχοληθει παραπανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις