JUST-GAMER Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Εμενα στο ps4pro παντως δεν ακουγετε το ιδιο σε οποιο παιχνιδι κανω εγκατασταση. Π.χ. δεν ακουγετε το ιδιο στο horizon zero dawn με το infamous second son. Τωρα αν σε εσενα ακουγετε το ιδιο δεν μπορω να το ξερω. Και για ακομα μια φορα αυτος δεν ειναι τροπος για να δεις αν εχει ολοκληρωθει η εγκατασταση ενος παιχνιδιου ή οχι. Το ποιο σιγουρο ειναι να τρεξεις το παιχνιδι που εγκαθιστατε ωστε να δεις το progress bar που του installation.
JUST-GAMER Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Το ξαναλεω για πολοστη φορα για εμενα το πως ακουγετε το drive οταν κανει εγκατασταση καποιο παιχνιδι δεν ειναι κριτηριο για να δω αν εχει τελειωσει η κανονικη εγκατασταση του καθε παιχνιδιου ή οχι. Και αναφερα ποιο πανω ποια ειναι η ποιο αξιοπιστη λυση για την ολοκληρωση της κανονικης εγκαταστησεις οποιοδηποτε παιχνιδιου.
HolyMan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 οταν σταματαει ο θορυβος απο το drive εχει τελειωσει κ την εγκατασταση, 1
stelios18120 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια έχετε γράψει για το συγκεκριμένο θέμα πια... Το έχετε πάει μακριά... Με αγάπη το λέω πάντα. (Stop spam) 4
joker80 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Πάντως χωρίς πλάκα τωρα τόσα update έχουν κάνει δύσκολο τους είναι να βάλουν είναι installation remaining ...% Όχι ότι με χαλάει ιδιαίτερα αλλά λεμε. 1
stelios18120 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Όντως θα ήταν μια πολύ καλή και χρήσιμη προσθήκη.
logistoulis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 εγώ νομίζω ότι σε κάποια παιχνίδια σου λέει πόση ώρα παίρνει όλη η εγκατάσταση εκτός από την πρώτη των λίγων gb, αλλά σε κάποια άλλα όχι δεν πρέπει να ισχύει κάποια καθολική κατάσταση πχ στο horizon μου έλεγε 19' και δε μπορούσα μέχρι τότε να ανοίξω το παιχνίδι, στο tekken μου είπε για τα πρώτα 10GB και μετά τίποτα απλά μόλις μπήκα μέσα και πήγα να πατήσω online απλά μου έλεγε ότι ακόμα εγκαθιστά και δεν μπορούσα να δω τη πρόοδο αυτής της επιπλέον εγκατάστασης στο ψηφιακά πχ ffxv μου έβγαζε μπάρα και για τα πρώτα gb, αλλά και για τα υπόλοιπα αλλά απο δισκάκι νομίζω ότι το 20λεπτο είναι το μέγιστο, απλά το βάζεις, γυρνάς μετά από 20' και είσαι μέσα
JUST-GAMER Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 μάλλον δεν έχεις κατάλαβει ότι δεν μιλάμε για το progress bar που σου δείχνει όταν τρεξεις κάποιο παιχνίδι που κάνει εγκατάσταση αλλά για το να δεις το progress bar χωρίς να τρέξεις καθόλου το παιχίδι που κάνεις έγκαταση. και πάντα μιλάμε για την εγκατάσταση δίσκων
logistoulis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 ναι νομίζω ότι έχεις δίκιο δεν παίζει progress bar
kostiger Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Στο ΟΝΕ υπαρχει κανονικα. Ενημερωνει τι ποσοστο της εγκατστασης εχει ολοκληρωθει και την ταχυτητα κατεβασματος.. 1
JUST-GAMER Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Οντως στο xbox one μπορεις να δεις το ποσοστο της εγκαταστασεις του καθε παιχνιδιου χωρις να τρεξεις το παιχνιδι. ναι νομίζω ότι έχεις δίκιο δεν παίζει progress bar Λες να στο ελεγα τυχαια? Εχω και τις δυο κονσολες(Xbox one s & ps4pro) και πιστεψε με τις εχω ψαξει και τις δυο αρκετα.
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Νεες προσφατες κυκλοφοριες μετα το Tekken 7. Wipeout Omega Collection http://www.metacritic.com/game/playstation-4/wipeout-omega-collection?ref=hp και Dirt 4 http://www.metacritic.com/game/playstation-4/dirt-4
Προτεινόμενες αναρτήσεις