Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η κονσολα περα απο οτιδηποτε κατεβαζει απο το ιντερνετ που μπορει να το κανει και σε rest mode δεν μπορει να εγκαταστησει καποιο δισκακι σε rest mode σωστα?

Και υπαρχει τροπος να δω σε τι ποσοστο εχει εγκατασταθει ενα δισκακι στη κονσολα χωρις να τρεξω το παιχνιδι(Δεν μιλαω για το quick installation)?

Κανεις?

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κανεις?

Γιατί δεν δοκιμάζεις να δεις τι γίνεται στην κονσόλα σου; Βάλε ένα δισκάκι να γίνεται εγκατάσταση και μετά βάλε τη rest mode.. Ακούς τον ήχο από το blu ray; Όχι! Άρα δεν κάνει εγκατάσταση από δισκάκι σε rest mode. 

Για το 2ο δεν υπάρχει τρόπος να δεις σε τι ποσοστό έχει εγκατασταθεί το παιχνίδι.. Όταν ακούσεις το blu ray να μην κάνει θόρυβο σημαίνει ότι έχει εγκατασταθεί όλο το παιχνίδι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Tekken ΣΠΕΡΝΕΙ!!!

Έβαλα άρχισα να παίζω kazuya, άμεσο memory lane πίσω στο μακρινό 1997 (το tekken 2 ήταν το πρώτο μου παιχνίδι στο ps), ξαφνικά μια ευφορία αρχίζει να με πλημμυρίζει παίζω ένα arcade τα πάντα ήταν ακριβώς εκεί που τα θυμόμουν, δοκιμάζω λίγο και τις νέες τεχνικές όταν έχεις χαμηλή ενέργεια (πολύ καλή προσθήκη) , παίζω κι ένα online μια χαρά για day one ρίχνω το ξύλο μου και μετά από κάποια ώρα θυμήθηκα ότι πρέπει να φάω και μεσημεριανό :lol:

Ανείπωτη η χαρά μου να παίζω ξανά tekken στο PlayStation μου

Τα γραφικά εντάξει ανεκτά (όχι κάτι το ιδιαίτερο), αρκετά ενοχλητικό το film grain που έχει το παιχνίδι και δεν ξέρω αν βγαίνει κάπως, το σύστημα μάχης κλασικά κορυφαίο

Θα το λιώσω!

Δεν έπαιξα ακόμα το story μάλλον για τίποτα μεταμεσονύχτιες ώρες με κόβω, από τις πίστες που ειδα πάντως το παιχνίδι φαίνεται αρκετά "σκοτεινό", κανένα ίχνος χαρούμενης νότας..

edit

Έχασα δυο φορές από rage art εκεί που το είχα σίγουρο, όντως αλλάζει τη ροή αν τη φας

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 4
Δημοσ.

Ναι μάλλον κάτι τέτοιο μου συμβαίνει σήμερα, είμαι τώρα σε ένα λόμπι με εναν καζουγια που δεν χάνει με τίποτα..

Πάντως καλά πάει το online σε αντίθεση με το χαλί του sfv και είναι και πρώτη μέρα, άμα το στρώσουν θα πηγαίνει ακόμα καλύτερα φαντάζομαι

Δημοσ.

Γιατί δεν δοκιμάζεις να δεις τι γίνεται στην κονσόλα σου; Βάλε ένα δισκάκι να γίνεται εγκατάσταση και μετά βάλε τη rest mode.. Ακούς τον ήχο από το blu ray; Όχι! Άρα δεν κάνει εγκατάσταση από δισκάκι σε rest mode. 

Για το 2ο δεν υπάρχει τρόπος να δεις σε τι ποσοστό έχει εγκατασταθεί το παιχνίδι.. Όταν ακούσεις το blu ray να μην κάνει θόρυβο σημαίνει ότι έχει εγκατασταθεί όλο το παιχνίδι.

Κανενας απο τους 2 τροπους που λες δεν ειναι και οτι καλυτερο.

Ε οχι και να ακουσεις το δισκακι να γυρναει.

Κανονικα θα επρεπε η sony να σου δινει την δυνατοττητα να μπορεις να βλεπεις το installation progress bar του παιχνιδιου χωρις να χρειαζεται να τρεξεις το παιχνιδι.

Δεν υπαρχει καπου να προτεινουμε στην sony να το προσθεσει σε επομενο system update?

Οσο τωρα αν συνεχιζει η εγκατασταση οσο η κονσολα ειναι σε rest mode δυστυχως δεν συνεχιζει και αυτο το βλεπεις οχι απο τον ηχο του bluray αλλα απο το να θυμασαι σε τι ποσοστο ειναι η εγκατασταση του παιχνιδιου πριν πας σε rest mode και μετα οταν ξανανοιξεις τη κονσολα να δεις αν εχει προχωρησει.

Δημοσ.

Στο rest mode δεν κανει install, αν ειναι απο δισκακι.Την πάτησα προχθες με το Horizon και περίμενα κανα 20λεπτο...

Τα ψηφιακα λογικα κανει, εκτος του download, και το install.

Εχει οντως progress bar στα notifications.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανενας απο τους 2 τροπους που λες δεν ειναι και οτι καλυτερο.

Ε οχι και να ακουσεις το δισκακι να γυρναει.

Κανονικα θα επρεπε η sony να σου δινει την δυνατοττητα να μπορεις να βλεπεις το installation progress bar του παιχνιδιου χωρις να χρειαζεται να τρεξεις το παιχνιδι.

Δεν υπαρχει καπου να προτεινουμε στην sony να το προσθεσει σε επομενο system update?

Οσο τωρα αν συνεχιζει η εγκατασταση οσο η κονσολα ειναι σε rest mode δυστυχως δεν συνεχιζει και αυτο το βλεπεις οχι απο τον ηχο του bluray αλλα απο το να θυμασαι σε τι ποσοστο ειναι η εγκατασταση του παιχνιδιου πριν πας σε rest mode και μετα οταν ξανανοιξεις τη κονσολα να δεις αν εχει προχωρησει.

Έναν τρόπο ανέφερα και είναι μια χαρά για να διαπιστώσεις απλά και όμορφα χρησιμοποιώντας την κονσόλα σου και χωρίς να χρειάζεται να ποστάρεις δύο φορές για το εάν γίνεται install από δισκάκι κατά τη διάρκεια που είναι σε rest mode. Τώρα εάν κάποιος έχει προβλήματα ακοής ίσως να μην μπορέσει να το διαπιστώσει με αυτό που αναφέρω οπότε μπορεί να βάλει το δισκάκι και την κονσόλα σε rest mode και να την ανοίξει σε 15 λεπτά. Εάν δεν έχει ολοκληρωθεί το quick install τότε μάντεψε..

Σε rest mode μια χαρά κάνει install, το ίδιο και με αυτά που κατεβάζεις

Nope..

Δεν έχει στα notifications, progress bar; Νομίζω πως έχει.

Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά νομίζω δείχνει το quick install. Δηλαδή το minimum των δεδομένων που χρειάζεται να γίνουν install για να τρέξει παιχνίδι και σε κάποιες περιπτώσεις με κάποιους περιορισμούς  πχ μόνο το tutorial ή ένα match χωρίς σχολιασμό όπως το 2κ16 κτλ. Μετά το quick install συνεχίζονται και γράφονται δεδομένα στον σκληρό και νομίζω δεν μπορείς να δεις ποσοστό. Ξαναλέω μπορεί να κάνω λάθος για την μπάρα και να έχει αλλάξει στις νεότερες εκδόσεις γιατί πλέον βάζω μέσα το παιχνίδι και το ξαναπιάνω μόλις δω ότι απλά σταμάτησε να γυρνάει το blu-ray και έχουν κατέβει τα patch. Δεν με καίει τόσο να βλέπω το ποσοστό ολοκλήρωσης.

Το θέμα είναι ότι δεν γίνεται install από δισκάκι σε rest mode ακόμα και τώρα..

Επεξ/σία από gRim
Δημοσ.

Άρχισα να ασχολούμαι λίγο με τα trophies και μου προέκυψε μια απορία. Κάποια games san to tales of borderlands αν απλά τα τελειώσεις σου δίνουν platinum. Μερικά δεν έχουν καν platinum  σαν trophy. Ποιος καθορίζει την αξία των trophies ώστε να μην το χρησιμοποιούν σαν μέσο πώλησης μικρά games με εύκολα trophies.

• Like 1
Δημοσ.

Ποιος καθορίζει την αξία των trophies ώστε να μην το χρησιμοποιούν σαν μέσο πώλησης μικρά games με εύκολα trophies.

Τα παιχνιδια που κυριως δεν εχουν trophies ειναι παλια παιχνιδια του ps3 οταν ειχε πρωτοκυκλοφορησει τοτε η κονσολα(ή καποιες φορες καποια indie)games. Οσο για το tales που αναφερεις γενικα παιχνιδια αυτης της εταιρεια εχουν platinum απλα αν τα παιξεις.

• Like 1
Δημοσ.

Σε rest mode μια χαρά κάνει install, το ίδιο και με αυτά που κατεβάζεις

Οχι δεν κανει δισκακια εγκατασταση αν ειναι σε rest mode η κονσολα μονο οτι κατεβαζει μπορει να κανει εγκατασταση σε rest mode.

Δεν έχει στα notifications, progress bar; Νομίζω πως έχει.

Οχι δεν εχει την progress bar του καθε δισκου που κανεις εγκατασταση.

Για να δεις την progress bar του κανονικου installation οχι του γρηγορου πρεπει να τρεξεις το παιχνιδι.

Έναν τρόπο ανέφερα και είναι μια χαρά για να διαπιστώσεις απλά και όμορφα χρησιμοποιώντας την κονσόλα σου και χωρίς να χρειάζεται να ποστάρεις δύο φορές για το εάν γίνεται install από δισκάκι κατά τη διάρκεια που είναι σε rest mode. Τώρα εάν κάποιος έχει προβλήματα ακοής ίσως να μην μπορέσει να το διαπιστώσει με αυτό που αναφέρω οπότε μπορεί να βάλει το δισκάκι και την κονσόλα σε rest mode και να την ανοίξει σε 15 λεπτά. Εάν δεν έχει ολοκληρωθεί το quick install τότε μάντεψε..

Nope..

Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά νομίζω δείχνει το quick install. Δηλαδή το minimum των δεδομένων που χρειάζεται να γίνουν install για να τρέξει παιχνίδι και σε κάποιες περιπτώσεις με κάποιους περιορισμούς  πχ μόνο το tutorial ή ένα match χωρίς σχολιασμό όπως το 2κ16 κτλ. Μετά το quick install συνεχίζονται και γράφονται δεδομένα στον σκληρό και νομίζω δεν μπορείς να δεις ποσοστό. Ξαναλέω μπορεί να κάνω λάθος για την μπάρα και να έχει αλλάξει στις νεότερες εκδόσεις γιατί πλέον βάζω μέσα το παιχνίδι και το ξαναπιάνω μόλις δω ότι απλά σταμάτησε να γυρνάει το blu-ray και έχουν κατέβει τα patch. Δεν με καίει τόσο να βλέπω το ποσοστό ολοκλήρωσης.

Το θέμα είναι ότι δεν γίνεται install από δισκάκι σε rest mode ακόμα και τώρα..

Συγνωμη που στο λεω αλλα να καθεσε να ακους αν δουλευει το drive οχι αυτο δεν ειναι σωστος τροπος για να δεις αν εγκατασταθηκε το οποιο παιχνιδι.

Και σε παιχνιδια που δεν γυρναει τοσο γρηγορα το δισκακι ωστε να μην το ακους ενω συνεχιζει και κανει εγκατασταση τι κανεις?

Οπως ειπα αυτος με τον ηχο δεν ειναι τροπος για να δεις αν εχει γινει πληρης εγκατασταση ενος παιχνιδιου.

Δημοσ.

Συγνωμη που στο λεω αλλα να καθεσε να ακους αν δουλευει το drive οχι αυτο δεν ειναι σωστος τροπος για να δεις αν εγκατασταθηκε το οποιο παιχνιδι.

Και σε παιχνιδια που δεν γυρναει τοσο γρηγορα το δισκακι ωστε να μην το ακους ενω συνεχιζει και κανει εγκατασταση τι κανεις?

Οπως ειπα αυτος με τον ηχο δεν ειναι τροπος για να δεις αν εχει γινει πληρης εγκατασταση ενος παιχνιδιου.

Το ξεχειλωσαμε όσο δεν πάει για το install lol. Τον ίδιο θόρυβο (φουλ στροφές και με ένταση) κάνει σε όλα τα παιχνίδια δεν ισχύει αυτό που λες ότι σε κάποια δεν γυρνάει γρήγορα κατά την εγκατάσταση. Έχουν περάσει όλα τα revisions από τα χέρια μου και ήταν το ίδιο σε όλα.

Το point μου ήταν ότι αυτή η ερώτηση όπως και άλλες (απλές ή μη) μπορούν να απαντηθούν εύκολα ειδικά από τη στιγμή που κάποιος είναι κάτοχος της κονσόλας. Δεν χρειάζεται να σπαμάρουμε το φόρουμ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...