naruto14 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Εγώ ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω διαφορά από το pro vs απλό και vs 4k όσα videaκια και να έχω δει, γιαυτο έχω εστιάσει στα frames αλλά αν βγάζουν ιδία frames τότε για εμένα είναι μονόδρομος το slim + οτι δεν εχω και 4k tv. Η διαφορά είναι κυρίως για το 4k. Το να σου δώσει απλά ένα supersampling που θα βελτιώσει λίγο την συνολική εικόνα και θα ρίξει το aliasing φυσικά και δεν είναι λόγος να σκάσεις 100+€ πάνω. Εκτός αν τα έχεις ας πούμε και όντως κυνηγάς την καλύτερη εικόνα. Επίσης είναι και μια future proof επένδυση όπως έχει αναφερθεί. Με τις τιμές των τωρινών τηλεοράσεων το 4k είναι σχεδόν μονόδρομος.
kostiger Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 και εγώ την KU6400 έχω. Σχετικά είναι πάντα όλα. Απλώς εγώ μίλησα κατά την άποψη για την ποιο vfm επιλογη. Σεβαστοτατη η αποψη σου, μην παρεξηγηθω, απλως στη δικη μου περιπτωση εχει πιασει τοπο η επενδυση, ΠΑΝΤΑ με βαση τα δικα μου κριτηρια.
vste Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Περαστε κυριες και κυριοι στο τσιρκο μας! Σημερα εχουμε, την γυναικα με τα μουσια, τον ανθρωπο ελεφαντα, τον Τζωνι τρομαρα και τον χρηστη PS4 Pro που παιζει κυριως σε 720p!!! Ελατε να δειτε τα θαυματα της φυσης! Yep that's me... :D :D Edit: Ευτυχως δεν θα κρατησει πολυ. Με τον ρυθμο που πεφτουν οι τιμες για Led Projectors 1080p μεχρι τα Χριστουγεννα ελπιζω σε αναβαθμιση..
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Διάβασα με μεγάλο ενδιαφέρον τις 3 τελευταίες σελίδες και μου κέντρισε ακόμα περισσότερο τη προσοχή το κομμάτι το competitive online. Ερώτηση για το αν ξέρει κάποιος. Στο pro το overwatch στα πόσα τρέχει? 1080p 60fps οσο και στο απλο ps4 https://www.youtube.com/watch?v=DrWoDjj6xHI Εγώ ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω διαφορά από το pro vs απλό και vs 4k όσα videaκια και να έχω δει, γιαυτο έχω εστιάσει στα frames αλλά αν βγάζουν ιδία frames τότε για εμένα είναι μονόδρομος το slim + οτι δεν εχω και 4k tv. Δεν βγαζουν ιδια frames τουλαχιστον σε ολα τα παιχνιδια. Και ισα ισα που στα παιχνιδια που το ps4 pro βγαζει 60fps σε σχεση με του απλου ps4 που παιζουν στα 30 ειναι σε 1080p αναλυση. 1
JUST-GAMER Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Η κονσολα περα απο οτιδηποτε κατεβαζει απο το ιντερνετ που μπορει να το κανει και σε rest mode δεν μπορει να εγκαταστησει καποιο δισκακι σε rest mode σωστα? Και υπαρχει τροπος να δω σε τι ποσοστο εχει εγκατασταθει ενα δισκακι στη κονσολα χωρις να τρεξω το παιχνιδι(Δεν μιλαω για το quick installation)?
vste Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Για ραπερς καλο ειναι για ολους τους υπολοιπους... http://www.eurogamer.net/articles/2017-06-01-looks-like-sony-is-launching-a-gold-playstation-4
kostiger Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Για ραπερς καλο ειναι για ολους τους υπολοιπους... http://www.eurogamer.net/articles/2017-06-01-looks-like-sony-is-launching-a-gold-playstation-4 Oντως...
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 θα πάρει κανείς το tekken? Διαβασα καποια πραγματα για το season pass του που ξενερωσα καπως. Αρα αν το αγορασω θα το παρω οταν πεσει λιγο και η τιμη του και μαλλον για pc που ειναι ηδη κοντα 20ευρω φθηνοτερο.
logistoulis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 στο pc εγώ έλεγα να το αποφύγω λόγω μειωμένου κόσμου, στο ps θα γίνεται πολύ πιο χαμός κατά τα άλλα παίζει να μου το χαρίσουν στο ps4 οπότε δεν θα το σκεφτώ πολύ ποια έκδοση θα παίξω και σε ποια πλατφόρμα (το τζαμπατζήδικο gaming στο ps4 για μένα συνεχίζει να δίνει πόνο) βέβαια θα έχω το αρνητικό ότι θα πρέπει να ταϊζω το plus άμα μου αρέσει.. θα δούμε.. ακόμα έχω plus για κάνα μήνα δωρεάν, θα προλάβω να βγάλω συμπεράσματα για το αν θα μου αρέσει το online του, στη τελική όσο θα έκανε το παιχνίδι θα κάνει το online πάλι καλά θα είναι γιατί δεν έχω καταφέρει να στεριώσω σε fighting, το tekken θα είναι εκεί που ελπίζω να κατασταλλάξω
najinblue3 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Injustice 2 guys, παρ οτι δε μου αρεσει αυτο το ειδος, μονο για μονο ελεω dc σκεφτομαι να το παρω
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Injustice 2 guys, παρ οτι δε μου αρεσει αυτο το ειδος, μονο για μονο ελεω dc σκεφτομαι να το παρω Παρολο που φαινεται να εγινε αρκετα καλη δουλεια σε σχεση με το αρχικο injustice(που ειχα παιξει πιο παλια στο σαπακι wii u κιολας ),προσωπικα δεν την ξαναπαταω με την εν λογω εταιρεια. Υπομονη για την goty εκδοση απο μενα, γιατι κοντα 95ευρω για την ultimate edition ειναι το λιγοτερο απαραδεκτο https://www.skroutz.gr/s/11575138/Injustice-2-Ultimate-Edition-PS4.html στο pc εγώ έλεγα να το αποφύγω λόγω μειωμένου κόσμου, στο ps θα γίνεται πολύ πιο χαμός Δυστηχως εγω προσωπικα εχω περισσοτερο θεμα οτι δεν με βλεπω να ασχολουμαι και πολυ με το παιχνιδι λογω του οτι τα fighting παιχνιδια ποτε δεν με τραβαγαν στο να τα παιζω συνεχεια επι 1 χρονο πχ οπως το Overwatch. Και το Street Fighter V που πηρα περυσι day one ναι μεν ασχοληθηκα με το online του περισσοτερο απο καθε αλλο fighting παιχνιδι ως τωρα που ειχα(ισως στα ιδια με το mortal kombat 9)γυρω στις 35ωρες για την ακριβεια,αλλα και παλι εχω να μπω κατι μηνες τωρα να παιξω. Βεβαια ειχε το καλο οτι δεν εχει αναλογα season pass και goty εκδοσεις οπως τα αλλα fighting παιχνιδια. Τον Σεπτεμβριο μαλιστα κυκλοφορει και αλλο πολυ δημοφιλες(στο εξωτερικο κυριως)fighting παιχνιδι το Marvel vs Capcom. Και αν βαλουμε μεσα και το Street Fighter V στην λιστα(που εχει και πολυ χαμηλη τιμη πλεον)τοτε οι επιλογες ειναι παρα πολλες στα fighting παιχνιδια.
logistoulis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 ναι είναι αν και στο sfv όπως έχω ξαναπεί έχω θέμα με την ποιότητα του online και σπάνια μου κάθονται καλά match που να ευχαριστιέμαι και τα προβλήματα που έχω εκεί (και παίζω συχνά σε slow motion.. ) δεν τα έχω πουθενά αλλού θα δούμε πώς θα είναι το tekken βεβαίως.. Injustice 2 guys, παρ οτι δε μου αρεσει αυτο το ειδος, μονο για μονο ελεω dc σκεφτομαι να το παρω σε γενναία έκπτωση όχι γιατί δεν είναι καλό, αλλά γιατί δεν ψήνομαι αυτή την εποχή για injustice
aekoupoli Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Τελικά πήρα το ps4 pro μαζί με horizon.Ειδα έβγαλε και το prey 2 update για καλύτερα γραφικά στο προ. 6
Fotis13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Τελικά πήρα το ps4 pro μαζί με horizon.Ειδα έβγαλε και το prey 2 update για καλύτερα γραφικά στο προ. Εκανες πολυ καλη επιλογη . Με γεια ,καλο καψιμο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις