Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο λόγος για να προτιμήσει το slim κάποιος είναι καθαρά οικονομικός. Διαφορά 130 ευρώ δεν την λες λίγη. Ειδικά για όσους το θέλουν μόνο για τα exclusive. Πάντως για 4k tv, το pro είναι μονόδρομος.

• Like 3
Δημοσ.

Το slim είναι αρκετά ησυχουλι, μόνο ο μηχανισμός του blue ray στο μπες βγες σου δίνει την αίσθηση ότι πρόκειται για τελείως ξεφτίλα μηχάνημα

Αλλά οι ανεμιστήρες του είναι πάρα πολύ ήσυχοι, νομίζω αισθητά πιο ήσυχοι σε σχέση με το πρώτο 4αρι και σίγουρα θυμάμαι ότι είναι και σαφώς πιο κρύο και καίει λιγότερο ρεύμα για όποιον έχει τέτοιες ανησυχίες (λόγω της μικρότερης λιθογραφίας προφανώς)

Δημοσ.

Kαι το τριξημο που κανει ο μηχανισμος ακουγεται φτηνιαρικο σε σχεση με το αρχικο αλλα τουλαχιστoν δεν εχει το bug με τη μλκια τα touch button που κολλουσε το eject ....

Δημοσ.

Διάβασα με μεγάλο ενδιαφέρον τις 3 τελευταίες σελίδες και μου κέντρισε ακόμα περισσότερο τη προσοχή το κομμάτι το competitive online. Ερώτηση για το αν ξέρει κάποιος.

Στο pro το overwatch στα πόσα τρέχει? :P

Δημοσ.

Καλησπέρα!

παρακολουθώ την συζήτηση στις τελευταίες σελίδες για το slim vs pro.

Κάτοχος πρώτη φορά κονσόλας και έχω 4Κ τηλεόραση. Αγόρασα το slim για τον εξής απλώ λόγο.

Η προσφορά που πήρα είναι η γνωστή 299 1Τ slim με το horizon+ χειριστήριο . Αν έπαιρνα το pro θα μου έβγαινε 380+50 δεύτερο χειριστήριο  + 45 horizon=475 ευρώ.

Είδα κάποια game στο youtube διαφορά slim με pro. Το αν "πιξελιαζει" λίγο για εμένα δεν το λες διαφορά σχεδόν 200 ευρώ. Δεν πρόκειται ποτέ η sony να σταματήσει να βγάζει τα παιχνίδια στο slim σε αξιοπρεπή κατάσταση. Μέχρι να τελειώσει ο κύκλος ζωής θα βγαίνουν κανονικά. Όσο αφορά τα frames σε μερικά παιχνίδια(ελάχιστα) μπορεί να πέφτουν αλλά και πάλι είναι playable.

Οπότε προσωπική μου άποψη για να πας στο pro αυτήν την στιγμή δεν αξίζει. Θα πας μόνο αν είσαι καυλωμένος να έχεις το καλύτερο και να βλέπεις μέχρι και το τελευταίο pixel ποιο καθαρά. Αν σκέφτεσαι την τσέπη σου πας slim χωρίς να υστερεί πουθενά.

Το μπαμ του 4κ 60frames θα γίνει στην επόμενη κονσόλα. Τα πρώτα δείγματα έχουμε τώρα.

• Like 1
Δημοσ.

Ολα σχετικα ειναι. Εγω που επαιξα μεσα στο Μαιο το Rise of the Tomb Raider στο Pro, στην φθηνη πλην τιμια, UHD Samsung KU 6000, μαζευα το σαγονι μου απο το πατωμα στο 4K mode..

• Like 1
Δημοσ.

και εγώ την KU6400 έχω. Σχετικά είναι πάντα όλα. Απλώς εγώ μίλησα κατά την άποψη για την ποιο vfm επιλογή.

Δημοσ.

Ολα σχετικα ειναι. Εγω που επαιξα μεσα στο Μαιο το Rise of the Tomb Raider στο Pro, στην φθηνη πλην τιμια, UHD Samsung KU 6000, μαζευα το σαγονι μου απο το πατωμα στο 4K mode..

και εγώ την KU6400 έχω. Σχετικά είναι πάντα όλα. Απλώς εγώ μίλησα κατά την άποψη για την ποιο vfm επιλογή.

καμια διαφορα με το νεο firmw.1500 ? sτον ηχω απο alpha?

Δημοσ.

Τι πιξελιασμα λες, δεν υπαρχει κατι τετοιο και ουτε προκειται

Μεταφορικό ήταν δεν ενοούσα ότι κυριολεκτικά  πιξελιάζει. Νομίζω καταλαβαίνεις τι εννοώ.

https://www.youtube.com/watch?v=Cd72Rq8r5Gs

καμια διαφορα με το νεο firmw.1500 ? sτον ηχω απο alpha?

Τι εννοείς από alpha? δεν κατάλαβα. Στον τηλεοπτικό σταθμό αναφέρεσαι?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το μπαμ του 4κ 60frames θα γίνει στην επόμενη κονσόλα. Τα πρώτα δείγματα έχουμε τώρα.

4K 30 frames κατα κυριο λογο θα ειναι και το PS5.

Δημοσ.

4K 30 frames κατα κυριο λογο θα ειναι και το PS5.

ναι πολύ πιθανόν. Θα βγει μετά το PS5 Pro για να παίζει στα 60! :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

ναι πολύ πιθανόν. Θα βγει μετά το PS5 Pro για να παίζει στα 60! :)

Kαι αυτο μαλλον χλωμο, αλλα ποτε μη λες ποτε :P

Γενικα παντως οσο παει θα βλεπουμε περισσοτερα 60fps games, γιατι δεν θα ξεζουμιζουν ολοι το ps5 με ακριβες παραγωγες.

Και το ps4 εχει περισσοτερα 60fps games απο το ps3. Λιγο τα 3d indies, λιγο τα multiplayer modes που καποιοι επιλεγουν να τα κανουν ξεχωριστα 60fps(σε παιχνιδια που εχουν single player modes στα 30fps).

Racing games που δεν εβγαιναν στα 60fps οπως το dirt, πλεον βγαινουν στα 60 κτλ.

θα ειναι περισσοτερα ομως τα 30fps απο επιλογη των devs.

Τωρα για το pro και για το αν αξιζε η αγορα του στην περιπτωση σου. Μπορει και να αξιζε. Ειναι αναλογα πως το βλεπεις.

Απλα κατα την γνωμη μου τo καθε εκατοσταρικο ας πουμε που δινεις για το slim αξιζει περισσοτερο απο το επιπλεον εκατοσταρικο(χοντρικα) που θελει το PRO.

ΥΓ.Καλοπαιχνιδη!

Δημοσ.

Εγώ ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω διαφορά από το pro vs απλό και vs 4k όσα videaκια και να έχω δει, γιαυτο έχω εστιάσει στα frames αλλά αν βγάζουν ιδία frames τότε για εμένα είναι μονόδρομος το slim + οτι δεν εχω και 4k tv.

Δημοσ.

Ευχαριστώ να σε καλά.

Στην αρχή είχα τους ενδοιασμούς μου για κονσόλα. Πάντα ήμουν pc gamer αλλά δεν το μετάνιωσα, πήρα και ένα φανταστικό παιχνίδι όπως το horizon οπότε ενθουσιάστηκα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...