Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μας ενδιαφερει τπτ απο αυτα που λες(δεν διαβασα τι εγραψες btw).

Αντε να ερθει η Ε3.

Θα μου πεις τωρα ΕΣΥ για offtopic και αηδιες, που στο thread του νεου xbox εχεις αφιερωσει 30 σελιδες για το Wii, 30 σελιδες για τον hideo kojima και 30 σελιδες για το αν ειναι καλυτερο το mgs1 η το twin snakes. ΣΕ THREAD ΤΟΥ XBOX!!! Να και αλλο ενα διαμαντακι απτο εν λογω thread

1.Πρεπει να μιλαω κινεζικα για αυτο δεν γινομαι κατανοητος.

Ο Kurosawa πηρε και αυτος μαζι του το 7 Σαμουραι.Αν θες ομως μπορεις να βολευτεις και με το ''Και Οι Επτα Ηταν Υπεροχοι''.Καποιοι ομως δεν μπορουν.Αλλοι ναι.

Γι αυτο και υπαρχουν οι διαφωνιες.

Οταν καποιος θελει να μπει στον κοσμο των MGS(τον κοσμο που δημιουργησε ο kojima) λοιπον ειναι εγκληματικο να του προτεινω να ξεκινησει απο το twin snakes(για μενα παντα).

Αυτα ΔΕΝ ειναι offtopic ΕΕΕΕΕ?? Φανταστικε τροχονομε

Ενω ειναι offtopic η συγκριση PS4 με αλλη πλατφορμα, ο kurosawa και ο kojima και το wii ειναι spot on! Προβατα

Επεξ/σία από Ren
  • Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ένας i5/i7 αν δεν κάνεις O/C δεν μαξάρει τις 7970/680 κλπ

Οι διαφορές μεταξύ ενός i5/i7 είναι 3-4FPS εκτός από κάποιες εξαιρέσεις όπως τα 3Dmark που χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι.

Τέλος πάντων, άστα αυτά, πες τίποτα για το Ps4.

Δημοσ.

Ren μίλα καλύτερα. Το wii vs ps4 είναι console vs console πρώτον και δεύτερον δεν υπάρχει thread. Και τρίτον θα στο πω απλά, όταν μπαίνω σε ένα thread για να ενημερωθώ για το ps4 δεν θέλω τον κάθε μακάκα να μου σπάει τα @@ για το αν είναι ή όχι καλύτερο από έναν υπολογιστή. Κατάλαβες;

Όπως και όταν μπαίνω στο thread για το batman δεν θέλω να έχω ένα μακάκα να μου λέει πως το batman είναι χειρότερο από το φίφα.

Αν θες να είσαι μακάκας δικαίωμα σου αλλά άσε τα μπαλάκια μας ήσυχα και μην τα φουσκώνεις.

Το ίδιο ισχύει για όλους και επιτέλους ας αναλάβει κάποιος admin.

Δημοσ.

.....και επιτέλους ας αναλάβει κάποιος admin.

[offtopic]

Πρέπει να μάθετε να χρησιμοποιείτε το κουμπάκι Αναφορά  που υπάρχει στο τέλος του κάθε μηνύματος εξηγώντας και τον λόγο που το κάνετε αναφορά. 

Με το να λέτε πότε θα επέμβει κάποιος υπεύθυνος για την ομαλή λειτουργία του φόρουμ, δεν κερδίζετε κάτι αν δεν τους ενημερώσετε πρώτα.

Δεν είναι εφικτό να τα διαβάζουν όλα τα θέματα όπως αντιλαμβάνεστε..

[/offtopic]

• Like 1
Δημοσ.

Xbox One, PS4 game box art appears on Battlefield 4 site

Are these the designs for Xbox One and PS4 game covers? The images come via the official Battlefield 4 site, where they're pictured prominently on a couple of pages. They may just be EA mock-ups - no other companies, including Microsoft and Sony, have released any images - but maybe they are the real deal. We reckon they look elegantly crisp.

2uqjbz6.jpg

Δημοσ.

Του PS4 μου θυμίζει Vita, συμπαθητικό φαίνεται.

Του One ούτε εμένα μου άρεσε, καλύτερα να κρατούσαν το πράσινο του 360.

Δημοσ.

Του PS4 μου θυμίζει Vita, συμπαθητικό φαίνεται.

Του One ούτε εμένα μου άρεσε, καλύτερα να κρατούσαν το πράσινο του 360.

Δεν θέλω να έχει το ίδιο box art με το Vita. Δεν μπορούν να σκεφτούν κάτι διαφορετικό? Ας βάλουν κάτι παρόμοιο με του PS3 τουλάχιστον (ή με των πρώτων τίτλων στο PS3).

Του One τελείως αδιάφορο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...