Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι γεματο το φορουμ με το ιδιο προβλημα, το αντιμετωπιζουν αρκετοι, καθε  τριτη ειναι αλλα δε ξερω ακριβως ωρα, μη περιμενεις απαντηση απο τη σονυ καθως δεν εχουν ιδεα γιατι γινεται ολο αυτο

Δημοσ.

ναι δυστηχως, 10αρα δεν υπαρχει, εγω ηθελα 8 ευρω οποτε δε υπαρχει περιπτωση να τους δωσω 20 ευρω

Δημοσ.

εγω λεω να περιμενεις καθως σε καθε εκπτωση παιζουν παντα στην ιδια τιμη, μπορεις να περιμενεις για τις καλοκαιρινες εκπτωσεις 

• Like 1
Δημοσ.

εγω λεω να περιμενεις καθως σε καθε εκπτωση παιζουν παντα στην ιδια τιμη, μπορεις να περιμενεις για τις καλοκαιρινες εκπτωσεις

ρε φιλε θα μας κουφανει..

ειχα δοκιμασειν30 φορες.

ξαναδοκιμασα αλλη μια απο την εφαρμογη στο κινητο (βεβαια και απο εδω δεν το δεχοτανε) αλλα ξαφνικα το πηρε!!

• Like 1
Δημοσ.

just-gamer τι λες ρε φιλε, προσπαθεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα? Ποτε δεν ειχα θεμα με παυπαλ εδω και 7 χρονια, παντα ψωνιζω με παυπαλ, φυσικα οπως ειπα ουτε την καρτα μου δεχεται, και δε γινεται να μου λενε δοκιμασε σε 2 μερες και αγορασε πσν καρτες

Ναι γιατι τα παιρνω απο τη sony. :-D

Εγω πολυ απλα σου λεω οτι χρησιμοποιω παραπανω απο 5 χρονια το paypal και πουθενα δεν ειχα προβλημα εννοειτε ουτε στο psn store.

Το οτι σε εσενα σκαλωνει καπου δεν σημαινει οτι η υπηρεσια της sony δεν δουλευει.

Μηπως φταιει κατι στο psn id σου ή στο paypal σου?

Εγω οταν κανω log in στο paypal μου λεει 100% δεν λεω οτι φταιει αυτο αλλα ποτε δεν ξερεις.

η sony δε νομίζω ότι τραβάει ψιλά αν είναι κάτω από 5€, έτσι κι αλλιώς ο τρόπος που δουλεύει είναι ότι πρώτα στα βάζει στο πορτοφόλι και μετά αγοράζεις από αυτό, δεν χρεώνει απευθείας κάρτα χωρίς πορτοφόλι όπως κάνουν το steam και η ms οπότε υπάρχει το ελάχιστο των 5€

και στο steam υπάρχει πορτοφόλι με ελάχιστα ποσά (αν και υπάρχει πατέντα στο steam να βάζεις ακριβώς το ποσό που θες εκτός από τα προεπιλεγμένα) , αλλά αν βάλεις κάρτα χρεώνει ακριβώς το ποσό 

εγώ χρησιμοποιώ χρεωστική amex για όλα αυτά 

Εδω νομιζω οτι εχεις λαθος.

Εμενα οσες αγορες και να εχω κανει απο το psn store αμεσως απο το paypal μου τα τραβαει και δεν τα βαζει καθολου στο psn wallet εκτος αν φυσικα το επιλεξεις εσυ(Δηλαδη να φορτωσεις πρωτα το psn wallet και μετα να αγορασεις οτι θελεις).

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν σου δίνει την επιλογή, απλά έτσι δουλεύει.

Εγώ πάντως δεν επέλεξα ποτέ τίποτα απλά έβαλα τη χρεωστική μου σαν μέθοδο πληρωμής όπως κάνω με κάθε άλλη αντίστοιχη υπηρεσία (M$ store, steam)

Βέβαια ότι αγοράζω πάνω από 5€ χρεώνεται κανονικά στο cent. Στη προσφορά με το 1€ ο μήνας psn παρατήρησα ότι μου είπε πως πρέπει πρώτα να χρεωθώ 5€ γιατί τόσα είναι το ελάχιστο για το wallet

EDIT

Βασικά έκανα μια ανασκόπηση στα mail μου, βλέπεις τη τελευταία αγορά στις 7/5?

Αγόρασα κάτι με 14€

Μου ήρθε δίδυμο mail ότι μπήκαν λεφτά στο πορτοφόλι και αμέσως ξοδεύτηκαν για την αγορά του παιχνιδιού

Εγώ με το πορτοφόλι δεν ασχολούμαι, το κάνει αυτόματα το ps store, γιατί έτσι δουλεύει. Πάντα πρέπει να μπαίνει το πορτοφόλι στη μέση

Τσεκαρε και τα δικά σου mail να δεις ότι λογικά κι εσένα σε κάθε αγορά θα σου λέει ότι προστέθηκαν χρήματα στο πορτοφόλι σου και καπάκια δίδυμο email που σε ευχαριστεί για την αγορά σου..

Screenshot_2017-05-30-23-42-23_zpsjwavlx

Δημοσ.

πλακα με κανεις, εδω και 2 σελιδες απο οτι βλεπεις δεν ειμαι ο μοναδικος με αυτο το προβλημα, και στα επισημα φορα εχουν γεμισει με μηνυματα, εχει και απαντησεις απο υπαλληλους της σονυ ο θεος να τους κανει, μιας και δεν εχουν ιδεα. Τελος παντως για τον φιλο πιο πανω λυθηκε το θεμα, για μενα οχι παμε παρακατω, θα περιμενω να λυθει το θεμα και δε θα αγορασω καρτες, καθως ειναι εντελως ηλιθιο αυτο που γινεται

id paypal δε παιζει τιποτα, ειδικα στο 2ο που το χρησιμοποιω σχεδον καθημερινα για αγορες βιβλιων και τα λοιπα για τη σχολη μου, δεν ειπα οτι τα παιρνεις απο τη σονυ αλλα να λεμε και ποσο τραγικη ειναι και ποσο πισω με τον ανταγωνισμο. 

Και για να το κλεισω εδω, δε με πειραζει που θα καθυστερησω την αγορα μου για 5 10 20 μερες, παιζω ΝΙΟΗ ετσι κ αλλιως και παω για πλατινα γκουχ γκουχ  :P αυτο που μου τη σπαει ειναι οτι δεν εχουν ιδεα στο support

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...