JUST-GAMER Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) καραγκιοζηδες απλα. δεν ειναι πραγματα αυτα. ο αλλος μπορει ν θελει να παρει ενα παιχνιδι με 5 ευρω θα πρεπει να βαλει 20.. ελεος... Μπορεις να βαλεις κατευθειαν τον αριθμο της καρτας σου ή μεσω του paypal λογαριασμου σου. Τραβαει οσα χρειαζεται το καθε παιχνιδι ακομα και αν ειναι 2 ευρω. Το προβλημα μου ειναι οτι ηθελα να κανω αγορα 48 ευρω, εβαλα τα 40 και πηγα να βαλω αλλα 10 και δε μπορω πλεον, επισης μου ειπαν να μην σπαμαρω add funds γτ μετα απο καποο νουμερο μπορει να φαω λοκ στο account για 1 μερα, επισης να περιμενω 2 μερες και να ξαναδοκιμασω, ωραιες λυσεις δινουνε ομως Μιας και κανω αγορες μονο digital ειναι παρα πολυ ηλιθιο αυτο που γινεται, μπορω να περιμενω να κανω την αγορα μου δεν εχω θεμα, αλλα θα μπορουσε να υπαρχει μια λυση η το οτιδηποτε, οχι να μου λενε περιμενε 2 μερες, ελεος απλα Το ιδιο ακριβως ισχυει και στο xboxx one και αυτο το κανουν και οι δυο εταιριες για προστασια απο spam και απο απατη με καρτες ή paypal. Αυτα ειναι δυστηχως τα κακα του να μπαινει αργα στο παιχνιδι των ψηφιακων αγορων και πληρωμων η Sony. Η MS εχει παραπανω εμπειρια/χρονια στο συγκεκριμενο κομματι,γιαυτο και σε γενικες γραμμες ειναι 3 σκαλες πιο πανω. Η Sony δυστηχως(για μας)θελει ακομα χρονο σε αρκετα πραγματα που αφορουν το store. Προσωπικα και απο το service της σε φυσικα καταστηματα ειναι απογοητευμενος(εγω και αρκετοι αλλοι)αλλα ελα μου που δυστηχως εχει τετοια ποικιλια exclusive παιχνιδιων,αλλιως θα την ειχα κανει με ελαφρα πηδηματακια. Τουλαχιστον εκανε βηματα προοδου στην εργονομια του controller(σε σχεση με του ps3)κατι ειναι και αυτο Καμια σχεση ομως. Ακριβως οτι συμβαινι και στη sony συμβαινει και στην ms αν δοκιμασεις να παρεις κατι πολλες φορες και δεν το δεχτει μπλοκαρει ο λογαριασμος σου για ενα 24ωρο. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2017 από JUST-GAMER 1
kostiger Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Kαλημερα παιδες. Αγορασα το Wolfenstein k to Fifa 17 χθες απο το ps store και ενω το 2ο μου κατεβηκε κανονικοτατα, το πρωτο για καποιο λογο αρνειται να μου το κατεβασει βγαζοντας το μνμ ''cannot download''. Εχω 60 gb ελευθερα παρεμπιπτοντως κ ουτε μου εβγαλε καποιο μνμ σχετικα. Σας εχει τυχει κατι αντιστοιχο ποτε;
najinblue3 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 just-gamer τι λες ρε φιλε, προσπαθεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα? Ποτε δεν ειχα θεμα με παυπαλ εδω και 7 χρονια, παντα ψωνιζω με παυπαλ, φυσικα οπως ειπα ουτε την καρτα μου δεχεται, και δε γινεται να μου λενε δοκιμασε σε 2 μερες και αγορασε πσν καρτες
JohnVani18 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 H Sony στο θέμα πληρωμών είναι πίσω. Θυμάμαι πήγα να βάλω την προσφορά PSN+ 1 μήνα με 1€ και ήθελε να τραβήξει 5€ στον λογαριασμό μου με όποιον τρόπο και να πλήρωνα. Προφανώς και έφαγε πανηγυρικό άκυρο.
logistoulis Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 η sony δε νομίζω ότι τραβάει ψιλά αν είναι κάτω από 5€, έτσι κι αλλιώς ο τρόπος που δουλεύει είναι ότι πρώτα στα βάζει στο πορτοφόλι και μετά αγοράζεις από αυτό, δεν χρεώνει απευθείας κάρτα χωρίς πορτοφόλι όπως κάνουν το steam και η ms οπότε υπάρχει το ελάχιστο των 5€ και στο steam υπάρχει πορτοφόλι με ελάχιστα ποσά (αν και υπάρχει πατέντα στο steam να βάζεις ακριβώς το ποσό που θες εκτός από τα προεπιλεγμένα) , αλλά αν βάλεις κάρτα χρεώνει ακριβώς το ποσό εγώ χρησιμοποιώ χρεωστική amex για όλα αυτά 1
sndev Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 τραβαγε 5 ευρω ηθελες δεν ηθελες κ μετα τραβουσε απο το πορτοφολι 0.99 για τον 1 μηνα
logistoulis Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 ναι έτσι το ξέρω κι εγώ, το πορτοφόλι μπαίνει πάντα στη μέση, χαζομάρα βεβαίως λόγω του ελάχιστου 5ευρου
Fulgore Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Καμια σχεση ομως. Ακριβως οτι συμβαινι και στη sony συμβαινει και στην ms αν δοκιμασεις να παρεις κατι πολλες φορες και δεν το δεχτει μπλοκαρει ο λογαριασμος σου για ενα 24ωρο. Τι καμια σχεση?Οκ δεν εχω κανει τις απειρες online αγορες αλλα αντικειμενικα στα προβληματα στο store και στην εξυπηρετιση η sony ειναι δυστηχως αρκετα πισω σε σχεση με MS(το τελευταιο το λεω απο εμπειρια μου με X360). Υποψην αλλα στο παραπανω αναφερομαι και ψηφιακα αλλα και σαν αντιπροσωπεια στα φυσικα της προιοντα. Βεβαια ειναι καλυτερα τα πραγματα σε σχεση με του Ps3 που εκει και αν ηταν αχταρμας τα παντα. Και το psn επεφτε οποτε ηθελες και λαθος πληρωμες περναγαν για πλακα και και.
kerkiraios80 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Kαλημερα παιδες. Αγορασα το Wolfenstein k to Fifa 17 χθες απο το ps store και ενω το 2ο μου κατεβηκε κανονικοτατα, το πρωτο για καποιο λογο αρνειται να μου το κατεβασει βγαζοντας το μνμ ''cannot download''. Εχω 60 gb ελευθερα παρεμπιπτοντως κ ουτε μου εβγαλε καποιο μνμ σχετικα. Σας εχει τυχει κατι αντιστοιχο ποτε; Κανε το update φιλε μου. 4.70. Ειχα το ιδιο προβλημα και δεν το ειχα δει οτι ειχε βγει update 1
achisael Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 που βρισκουμε το update? δεν πρεπει να ερθει μηνυμα? που βρισκουμε το update? δεν πρεπει να ερθει μηνυμα? με το που το εγραψα μου ηρθε μηνυμα!! ελπιζω να λυθηκε και τονθεμα με τις καρτες και το paypal που βρισκουμε το update? δεν πρεπει να ερθει μηνυμα? με το που το εγραψα μου ηρθε μηνυμα!! ελπιζω να λυθηκε και τονθεμα με τις καρτες και το paypal δεν λυθηκε το θεμα με την πληρωμη paypal με καρτα δεν δοκιμασα
achisael Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 ναι προσπαθω αλλα τιποτα... απλα καρτα δεν δοκιμασα οπως ειπα. αλλα δςν νομιζω
najinblue3 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Φιλε την πατησαμε, δυστηχως, καρτα δε δουλευει δοκιμασα 2 διαφορετικες
achisael Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 θα παρω να τους βρισω καμια μερα. εγω δεν δοκιμασα με καρτα αλλα αν δεν την περνει αναγκαστικα psn. η ποιο φθηνη ειναι 20 ευρω
najinblue3 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Ελπιζω να φτιαξει, δε ξερω τι να πω, θα περιμενω το store update, αν δεν φτιαξει τοτε αναγκαστικα μονο καρτες edit: currently unable to add funds to your account, please try again later Tωρα μου εμφανιζει αυτο, 48 ωρες περιμενεις και ξεκλειδωνει συμφωνα με οσα μου ειπαν χθες
Προτεινόμενες αναρτήσεις