Ren Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ρε παιδια κανεις δεν αμφισβητει οτι τα πισι παντα θα ειναι μπροστα απο τις κονσολες(λογω οτι μπορει να αναβαθμιζεται)!!αλλα ομως ενα πισι για να φτασει μια κονσολα σε μια παροδου χρονου 7ετιας πχ,θελει συνεχεια λεφτα και αναβαθμισεις.Παραδειγμα βαλε ενα πισι του 2006,να παιξει πχ το κραισις το 3?θα μπορεσει?ασφαλως και οχι.Οπωτε για πιο λογο να γινεται αυτη η ανουσια συγκριση συνεχως αναμεσα στους προσωπικους υπολογιστες και στις κονσολες?Ενω το PS3 πεζει crysis 3....oh w8, ΟΥΤΕ καν το 1
kjtzemis Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Τώρα τα exclusive παιχνίδια είναι το καρότο μπροστά από το γαϊδούρι και γίνονται για να τραβήξουν κόσμο στις consoles τα πραγματικά καλά games γίνονται port παντού. Κάποτε μετά βεβαια από πολύ καιρό φτάνει και ο καιρός που οι Consoles γίνονται ένας Emulator στα pc οποτε με ένα pc εxεις καμια 10ριa Consoles αλλα κανένας console gamer προφανώς δεν ξέρει να λειτουργήσει τέτοια προγράμματα Αυτο παντως αποτι εχω καταλαβει ειναι οτι οι περισσοτεροι pc "gamers" ...<<τσουζεστε>>... για τα exclusives. Θυμισε μου λιγο ποιες αποκλειστικοτητες (μαρεσει λες οτι τα πραγματικα καλα παιχνιδια γινοντε port παντου) εγιναν port στα pc?Θα μου πεις το alan wake?οκ ναι καλο παιχνιδαρα.Που ειναι παιχνιδια οπως το journey,heavy rain,uncharted,god of war,castlevania,mgs,killzone απο ps3 και gears of war,halo και εγω δεν ξερω πιο αλλο απο xbox360 (δεν ξερω πολλα απο το 360 μιας και δεν το εχω πλεον και δεν ειχα ασχολειθει με τις αποκλειστικοτητες), και μην μου πεις τωρα οτι τα πρωτα GeoW και Halo μαζι και το MGS βγηκαν στο pc για προσωπικα με αφηνουν αδιαφορο οπως αφησαν και τους devs και σταματησαν να σας τα φερνουν προς τα εκει. Εχεις core i5 , 8gb ram και τα συνδυασες με καρτα γραφικων των 50 ευρω. Ε τι να περιμενες να παιξει? Αυτο εννοω οτι απο κατι ασχετους εχει βγει βρωμα για τα pc οτι ειναι ακριβα. Δεν πα να ειχε και 300 ευρω, οι επιδοσεις της ηταν για 10. Το οτι εσυ εκανες λαθος επιλογη καρτας δεν μου λεει απολυτως τπτ, εγω πριν 2.5 / 3 χρονια κονατ πηρα την 6850 η οποια σηκωνει μεχρι και FC3 σε ολα Full Μα σου ξαναλεω, exclusives υπαρχουν σαν "δελεαρ" για να τραβηξουν κοσμο. Αν δεν πουλαγαν, δεν θα ειχαν και exclusives. Συνεπως εαν αυριο ΔΕΝ αγορασετε PS4, τα games του θα γινουν μουλτιπλατφορμ. Εκανα αλλα δεν βρηκα. Τωρα αν μιλας για το "benchmark thread", ε τι διαολο περιμενες να γραφουν Εχεις δικιο, γιαυτο παιζω 10 χρονια το ιδιο παιχνιδι, γιαυτο εχω και PS3...σορρυ φιλε, αλλα αυτοι που παιζουν για να "φτασουν στο οριο" ειστε εσεις. Δες σε ΠΟΣΑ σχολια γραφεις αν στο PC μπορεις να τα παιξεις ολα ultra!! ΜΟΝΟ εσυ αναφερες σε αυτο και κανεις αλλο, εμεις απλα απολαμβανουμε αναλογως με την τσεπη μας Επισης απο το 2005 μεχρι σημερα εχουν βγει απτη τσεπη μου 260 ευρω για το PC μου (+ ενα 700αρι τροφοδοτικο που πηρα τζαμπα απτον bro" και εχω PC που πεζει τα παντα..Εσυ ποσα εχεις δωσει για κονσολες ειπαμε? 50Ε μπορει να κοστιζει τωρα, πριν 2 χρονια που εφτιαξα το pc η τιμη της ηταν απο 150-165Ε, βλεπεις θελουν και σχεδον καθε 2 χρονια αλλαγη. Ναι μεινε με την χαρα προς το παρων οτι θα ερθουν οι αποκλειστικοτητες της sony στο pc. Οχι δεν λεω για αυτο το thread.Σε thread παιχνιδιου αν μπεις θα δεις, συγκεκριμενα θα σου ελεγα και ενα ονομα αλλα δεν ειναι και τοσο σωστο. Τωρα με κοροϊδευεις?Πας να βγεις και απο πανω?Πηγενε λιγες καρτελες πριν στο συγκεκριμενο τοπικ (γιατι εισαι και καινουριος αν καταλαβαινω καλα απο τα ποστ σου) και θα δεις ποιος παιζει επειδη αγαπαει το gaming και ποιος παιζει για να φτασει στο οριο το μηχανημα του. 260Ε εδωσα πριν 2 χρονια για να παρω το ps3 μου, ειχα παρει και το x360 αλλα το εκανα τραμπα με κατι αλλο μενα φιλαρακι μου. Ποιος χαλασε λοιπον περισσοτερα?Και αν μεσα πρεπει να υπολογισω και τα χρηματα για τα παιχνιδια αστο γιατι ανεβαινει, εγω τουλαχιστον αυτο που μου αρεσει το αγοραζω...εσυ τωρα δεν ξερω τι κανεις με τα παιχνιδια σου.
ultralisk Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Με 500 ευρω που ανεφερες περνεις μια χαρα PC, το οποιο btw ΝΑΙ , πεζει το metro με ολα στο Full. lol what?...not sure if serious
bill777 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 παρακαλω καποιος μοδ να μεταφερει τα μηνυματα στο αλλο theater η να τα διαγραψει... κρατηστε το καθαρο μονο για PS4 εδω παρακαλω
dkmaster Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μήπως να αρχίσουν να πέφτουν μπανάκια, γιατί άρχισαν και μας γίνονται τούμπανα; Οι διαμάχες στο VS thread, σε αυτό θέλουμε να ενημερωνόμαστε για το ps4. 1
neokosmitis13 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 http://gameolosophy.com/consoles/awesome-ps4/
bill777 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 οχι και αλλο σχημα σαν τοστιερα! ΕΛΕΟΣ!!! 1000 φορες καλυτερα τετραγωνο. 1
Ren Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ περίπου 6 χρόνια, ένας i7 με 16gb ram και 660 2gb βγαίνει 700ε ,δεν είναι future proof για next gen αυτός ο υπολογιστής? τα multiplatform δεν θα μπορεί να τα τρέξει για 6 χρόνια ? Intel-Core i7 3770 (s 1155 , 3.4 GHz , 8 MB ) 1x281,90 Μητρικές[/size] 1x49,90Gigabyte-H61M-S2PV ( s 1155 , H61 , DDR3 ) Μνήμες[/size] 1x125,50Corsair-RAM DDR3 16GB (4x4)Kit 1600MHz Vengeance Gold Κάρτες γραφικών[/size] 1x246,50Palit-Geforce GTX660 2GB DDR5 Αυτο ειναι το μεγα λαθος πολλων και γιαυτο εχει βγει η βρωμα οτι το PC gaming ειναι ακριβο. Ο i7 3770 ειναι overkill για games, ποσο μαλλον και τα 16 gb ram. Η διαφορα πχ. ενος i5 με εναν i7 δεν φαινεται μεχρι να φτασεις σε αναλυσεις 4k, μιας και η GPU θα τον bottleneckari. Για να εχεις GPU που να ταιριαζει με τον i7 θες επιπεδου gt680 και πανω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Τι λες ρεεεεεεεεεεε Άει καλά.. Η GPU να ρίχνει μπουκάλι στην CPU είναι καρασπάνιο, κατά 99% συμβαίνει το αντίθετο. Πέραν αυτού, όσο μεγαλώνει η ανάλυση τόσο περισσότερος βάρος πέφτει στη GPU και φεύγει από την CPU. 1
skanjos Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 πρωτειμώ έτσι την κονσόλα παρά τετράγωνη ,ακου εκεί τετράγωνη ,τι σαν το gamecube ? μακριά
Bourdoulas Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Τι λες ρεεεεεεεεεεε Άει καλά.. Η GPU να ρίχνει μπουκάλι στην CPU είναι καρασπάνιο, κατά 99% συμβαίνει το αντίθετο. Πέραν αυτού, όσο μεγαλώνει η ανάλυση τόσο περισσότερος βάρος πέφτει στη GPU και φεύγει από την CPU. Άσε τον προφέσορα να πει μήπως και αφήσει το νήμα ελεύθερο. 1
Ren Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Τι λες ρεεεεεεεεεεε Άει καλά.. Η GPU να ρίχνει μπουκάλι στην CPU είναι καρασπάνιο, κατά 99% συμβαίνει το αντίθετο. Πέραν αυτού, όσο μεγαλώνει η ανάλυση τόσο περισσότερος βάρος πέφτει στη GPU και φεύγει από την CPU. Δεν...τυχαιο benchmark το metro last light. Σε 1920x1200 high ο 3770 βγαζει 72 frames. Καρτα γραφικων που να βγαζει 72 frames ειναι η ΤΙΤΑΝ. Μεχρι και η μονη 680 δεν τα καταφερνει. Αρα ΔΕΝ συμβαινει κατα 99% το αντιθετο. Ενας i5 maxari τις "κοινες" καρτες γραφικων για πλακα (7950/70, 680). Άσε τον προφέσορα να πει μήπως και αφήσει το νήμα ελεύθερο. Εμ εχεις αδικο, ειρωνευεσαι και απο πανω!! ΘΕΟΣ! Μήπως να αρχίσουν να πέφτουν μπανάκια, γιατί άρχισαν και μας γίνονται τούμπανα; Οι διαμάχες στο VS thread, σε αυτό θέλουμε να ενημερωνόμαστε για το ps4. Λιγες σελιδες πισω που γραφαται για το ποσο κανει το wii u και ποσο χειροτερο ειναι απτο PS4 ΔΕΝ σε πειραξε ε? Δεν ειδα να λες πηγαιντε στο wii vs ps4 thread. Τωρα που το συγκρινουμε με κατι που ειναι καλυτερο απτο PS4 βγαζεις φλυκταινες. Ναι φιλε, μαζι σου. Θα τα συγκρινουμε και θα ειμαστε ON topic MONO με οσα το PS4 βγαινει νικητης.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δεν μας ενδιαφερει τπτ απο αυτα που λες(δεν διαβασα τι εγραψες btw). Αντε να ερθει η Ε3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις