stelios18120 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Το λινκ είναι νεκρό που έβαλες. Ξανατσεκαρε το.
postfire Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 sto pc μου ανοιγει κανονικα οταν το παταω απο δω δεν δουλευει
mr.markv Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Eχω xbox one s, αν συνδεσω πανω του το ps4 το απλο σε 4κ tv ,που εχει upscaling, θα ειναι σαν να εχω ps4 pro? 1
Fulgore Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Eχω xbox one s, αν συνδεσω πανω του το ps4 το απλο σε 4κ tv ,που εχει upscaling, θα ειναι σαν να εχω ps4 pro? Και Ps5 μη σου πω.... 10
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Και Ps5 μη σου πω.... Χαχαχαχα Μου βγήκε λίγος καφές από την μύτη... 3
Bagerisu Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Παίδες δίλημμα... Mass Effect: Andromeda ή Nier: Automata; Και τα δύο σε προσφορά στα 50 ευρώ.
najinblue3 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Παίδες δίλημμα... Mass Effect: Andromeda ή Nier: Automata; Και τα δύο σε προσφορά στα 50 ευρώ. για 50 ευρω, αν δε μπορεις να περιμενεις να πεσουνε me, longivity + multiplayer
Bagerisu Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Multi εκτός γιατί απλά δεν έχω γραμμή. Για το mass effect γνωρίζω ότι χρειάζεται ένα 80ωρο περίπου. Το Nier πόσο κρατάει?
logistoulis Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 μόλις τερμάτισα bayonetta στο pc που δεν είχα παίξει. ερώτηση κρίσης, να συνεχίσω στο ίδιο genre με god of war remastered που επίσης δεν έχω παίξει ή να πάω σε κάτι τελείως άλλο όπως last of us για ποιο χαλαρό; (είμαι σε φάση που αναπληρώνω τους παλιούς τίτλους που δεν έχω παίξει γενικά) λέω να ξαναπαίξω και vanquish μόλις βγει στο pc να σημειωθεί.. και Nier θέλω αλλά θα περιμένω κάποιους μήνες για πτώση τιμής
Bagerisu Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 μόλις τερμάτισα bayonetta στο pc που δεν είχα παίξει. ερώτηση κρίσης, να συνεχίσω στο ίδιο genre με god of war remastered που επίσης δεν έχω παίξει ή να πάω σε κάτι τελείως άλλο όπως last of us για ποιο χαλαρό; (είμαι σε φάση που αναπληρώνω τους παλιούς τίτλους που δεν έχω παίξει γενικά) λέω να ξαναπαίξω και vanquish μόλις βγει στο pc να σημειωθεί.. και Nier θέλω αλλά θα περιμένω κάποιους μήνες για πτώση τιμής Έχοντας παίξει και τα δύο, όποιο και να διαλέξεις θα το απολαύσεις. Προσωπικά προτείνω Last of us μιας και είναι μοναδική εμπειρία... 2
Alejandro Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 μόλις τερμάτισα bayonetta στο pc που δεν είχα παίξει. ερώτηση κρίσης, να συνεχίσω στο ίδιο genre με god of war remastered που επίσης δεν έχω παίξει ή να πάω σε κάτι τελείως άλλο όπως last of us για ποιο χαλαρό; (είμαι σε φάση που αναπληρώνω τους παλιούς τίτλους που δεν έχω παίξει γενικά) λέω να ξαναπαίξω και vanquish μόλις βγει στο pc να σημειωθεί.. και Nier θέλω αλλά θα περιμένω κάποιους μήνες για πτώση τιμής The Last Of Us πριν από οτιδήποτε άλλο! 2
logistoulis Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 εντάξει με πείσατε.. εν τω μεταξύ όλα αυτά τα χρόνια αποφεύγω να μάθω γιατί είναι μοναδική εμπειρία μπας και το έπαιζα και ήρθε λοιπόν η ώρα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις