Millennium Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Visceral Games working on PS4/Xbox 720 shooter, says dev CV While its unclear if there's any relation, Visceral is one of three EA studios - along with BioWare and DICE - confirmed to be working on Star Wars titles after the publisher signed a multi-year deal with Disney in May 2013 to secure the exclusive rights to the development and global publishing of new Star Wars games. Although no specific titles have been announced, EA has said its new Star Wars games will be powered by the Frostbite 3 game engine, which will make its debut as the tech behind DICE's Battlefield 4. Should the mystery game be Star Wars related, you should not expect confirmation any time soon; EA has said it's "not planning" to release a Star Wars game in its fiscal year 2014, which ends March 31, 2014.
kjtzemis Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ε και μετα αναρωτιεμαι γιατι πουλανε οι κονσολες!! 1 και μονο ερωτηση. Στο ps3 / xbox πεζεις Crysis 3 / metro 2033 με ολα στο Full? OXI. Ουτε καν στο low δεν ειναι. Οποτε, γιατι οταν παει η συζητηση στα PC πετατε ολοι την κλασσικη βλακωδη καραμελα? Αφου και σεις τιγκα στο LOW παιζεται. Περα απο αυτο, και γιατι φαινεται οτι δεν εισαι και πολυ σχετικος, με 1200 ευρω ΔΕΝ αγοραζεις PC για παιχνιδια. 700 ειναι το ταβανι, οτι παρεις απο κει και περα ειναι απλα για να κανεις την καυλα σου και οχι γιατι το χρειαζεσε. Με 500 ευρω που ανεφερες περνεις μια χαρα PC, το οποιο btw ΝΑΙ , πεζει το metro με ολα στο Full. Αν παρεις κονσολα ομως, προσθεσε και λεφτα για να παρεις και PC, εκτος αν δεν εχεις PC σπιτι οποτε παω πασο Ρε φιλε, αφου οντας ασχετος με το θεμα των PC, ΓΙΑΤΙ σχολιαζεις? Για ονομα του θεου. Εγω πριν 3 χρονια πηρα καρτα γραφικων με 139 ευρω και ακομα την εχω, τουλαχιστον για 1-2 χρονια ακομα. Μιλαμε για 5 γαμημενα χρονια, ενω κοστιζε 140. Και συ μου λες για PC 1000 ευρω που καθε χρονο θελει αλλαγες. ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ? Η ασχετος εισαι η trollaris., αποφασισε και πες μας Τα exclusives υπαρχουν ακριβως γιατι υπαρχει ασχετος κοσμος (σαν και εσενα για παραδειγμα) που αγοραζει κονσολα γιατι ειναι "καλυτερη". Αν δεν πουλαγαν οι κονσολες, δεν θα υπαρχουν και τα exclusives. Ε ναι γιατι το προφανες ειναι να μπει ο αλλος στο PC gaming section και να ρωτησει 1) Γιατι ΜΠΟΡΩ να ανεβασω αναλυση? Μα την παλευεις? Προφανως θα ποσταρι αυτος που εχει προβλημα, αυτος που ολα ειναι κομπλε τι θα μπει να πει? "γεια σας παιδια, θελω να πω οτι ολα ειναι τελεια και αγαπαω το PC <3 <3". Μα την παλευετε ορισμενοι? Οπα ρε μεγαλε γιατι πηρες και φορα. Καταρχην μιλα καλυτερα γιατι δεν σε ξερω απο χθες, αν θες εχω και εγω στομα και μπορω να το ανοιξω.Παμε παρακατω. Θα σου απαντησω απο προσωπικη εμπειρια, εχω το pc μου 2 χρονια τωρα, μου κοστισε 650Ε (ειναι το pc στην υπογραφη μου)...εβαλα προ ολιγων μηνων να παιξω το Metro 2033 και μου εβγαλε την παναγια και αν θυμαμαι καλα ουτε στα medium δεν μου το σηκωνε, οποτε ουτε καν ισχυει οτι με ταβανι τα 700Ε παιζεις με ολα στο φουλ το Metro 2033...και τραγουδα εσυ οσο θες. Επομενη απαντηση.Πηρες καρτα με τα χρηματα που ειπες, χαιρω πολυ και εμενα η καρτα πριν 2 χρονια εκανε 160Ε αν θυμαμαι καλα ή τεσπα καπου εκει γυρω, πλεον τα παιχνιδια τα καινουρια ουτε κατα διανια δεν μου τα τρεχει σε ultra. Μαλιστα, δηλαδη exclusives δεν θα υπηρχαν αν δεν υπηρχαν κονσολες...το ακουσαμε και αυτο, τεσπα, ελα ομως που υπαρχουν και βγαινουν αυτα τα ριμαδια τα αποκλειστικα και κλεινουν τα στοματα καποιων κολλημενων σαν και εσενα. Και απανταω και σε μια απαντηση σου προς το mtzs. Κανε μια γυρα απο το pc gaming thread και πες μου ποσα ατομα θα δεις να γραφουν τι ακριβως εκανε το "τουμπανο" pc τους, αν δεν δεις ποσα ατομα εκει μεσα να λενε "ουυυυ" εμενα το τουμπανιαρικο pc μου επαιξε στα 120fps το ταδε παιχνιδι και σε ultra γραφικα ελα και σφυρα μου κλεφτηκα. Το εχω ξαναπει και θα το ξαναπω, οι περισσοτεροι σας γραμμενα ταχετε τα παιχνιδια (και καλα κανετε, προσωπικη σας αποψη) απλα παιζετε για να φτασετε στα ορια σας το pc και να "δικαιωθητε" κατα καποιον τροπο για τον ενα σκασμο λεφτα που πηγατε και σκασατε.
biomecanοid Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 οι consoles και τα pc είναι για άλλο target groupΣτις consoles πάνε αυτοί που θέλουνπατάς κουμπί παιζεις.και στο pc gaming πάνε όσοι είναι σε θέση να στήσουν ένα pc.Το pc αφού το κανεις custom εσύ είναι στα μετρα σου ακριβώς όπως το θες και άμα το τελικό αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό επαφιεται στις δυνατότητες σου να στησης σωστά ένα pc.Άμα θεωρήσουμε πως ξέρεις και μπορείς να υποστήριξης ένα pc προφανώς και το Gaming εκεί είναι καλύτερο γιατί εxεις στην διάθεση σου ένα εκατομμύριο ρύθμισεις για να κανεις το Gaming experience καλύτερο η χειρότερο ανάλογα με το αν ξέρεις να πειράζεις settings.Άμα είσαι άσχετος πας σε Consoles και μένεις με τα settings κλειδωμένα σε ότι θέλει η Console,.συνήθως lowΤώρα άμα ένα pc είναι πιο ακριβό η φτηνό από την Console είναι θέμα αυτόu που θα το φτιάξει και άμα έχει την δυνατότητα και την γνώση να διάλεξη τα σωστά κομμάτια και μονο αυτά για να γίνει minimize το κόστος.Επειδή όμως στο pc είμαστε free να κάνουμε ότι θέλουμε ο πιο πόλuς κόσμος κάνει τα pc του λίγο over the top για να έχουν τρελες επίδοσης αυτό όμως δεν γίνετε και στις consoles γιατί δεν είναι αναγκαίο.Τώρα τα exclusive παιχνίδια είναι το καρότο μπροστά από το γαϊδούρι και γίνονται για να τραβήξουν κόσμο στις consoles τα πραγματικά καλά games γίνονται port παντού. Κάποτε μετά βεβαια από πολύ καιρό φτάνει και ο καιρός που οι Consoles γίνονται ένας Emulator στα pc οποτε με ένα pc εxεις καμια 10ριa Consoles αλλα κανένας console gamer προφανώς δεν ξέρει να λειτουργήσει τέτοια προγράμματαΤώρα άμα τα PC είναι προβληματικά και κολλάνε θέλουν driver updates etc etc... Τα pc συνήθως αντικατροπτίζουν τον χρηστη που να δουλεύει δηλαδή άμα κάποιος είναι άσχετος μπορείς να χαλάσει το pc με 10 λεπτά μπαίνοντας στο internet και κολλώντας κάποιο malwaret; ενώ αντίθετq κάποιος που ξέρει από pc να διατήρηση ένα pc σε καλή κατάσταση για χρονια.Δεν έχετε καταλάβει πως και οι consoles που παίζεται πάλι Computers είναι και αυτές έχουν Operating system, CPU έχουν RAM , HD etc απλός είναι κλειδωμένες για να μπορούν να αντέχουν κακουχίες από άσχετους χρηστες, και έχουν ένα πιο άμεσο εύκολο τρόπο να κανεις load παιχνίδια.Άμα ξέρεις τι σου γίνετε δεν σου χρειάζονται αυτές οι Βοηθητικές ρόδες να το πω έτσι: ο καθένας ζυγίζει τα υπέρ και τα κατά και πάει εκεί που τον συμφέρει .θες ευκολία, δεν ξέρεις από pc, Βαριέσαι να κανεις install, δεν θες να παιζεις με settings πας σε ConsoleΞέρεις από pc ? δεν είναι πρόβλημα να κανεις ένα install, κάποια settings, θες ελευθερια να εχεις το δικό σου hardware να ρυθμίζεις ότι θες, και να εχεις επίδοσεις στα μετρα σου πας σε pc.Γενικά ότι δεν ξέρουμε δεν είναι σωστό να το μειώνουμε για να νιώσουμε καλύτερα εμείς με τον εαυτό μας και την επιλογή μας sorry που εγραψα τοσα πολλα 1
Ren Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Οπα ρε μεγαλε γιατι πηρες και φορα. Καταρχην μιλα καλυτερα γιατι δεν σε ξερω απο χθες, αν θες εχω και εγω στομα και μπορω να το ανοιξω.Παμε παρακατω. Θα σου απαντησω απο προσωπικη εμπειρια, εχω το pc μου 2 χρονια τωρα, μου κοστισε 650Ε (ειναι το pc στην υπογραφη μου)...εβαλα προ ολιγων μηνων να παιξω το Metro 2033 και μου εβγαλε την παναγια και αν θυμαμαι καλα ουτε στα medium δεν μου το σηκωνε, οποτε ουτε καν ισχυει οτι με ταβανι τα 700Ε παιζεις με ολα στο φουλ το Metro 2033...και τραγουδα εσυ οσο θες. Εχεις core i5 , 8gb ram και τα συνδυασες με καρτα γραφικων των 50 ευρω. Ε τι να περιμενες να παιξει? Αυτο εννοω οτι απο κατι ασχετους εχει βγει βρωμα για τα pc οτι ειναι ακριβα. Επομενη απαντηση.Πηρες καρτα με τα χρηματα που ειπες, χαιρω πολυ και εμενα η καρτα πριν 2 χρονια εκανε 160Ε αν θυμαμαι καλα ή τεσπα καπου εκει γυρω, πλεον τα παιχνιδια τα καινουρια ουτε κατα διανια δεν μου τα τρεχει σε ultra.Δεν πα να ειχε και 300 ευρω, οι επιδοσεις της ηταν για 10. Το οτι εσυ εκανες λαθος επιλογη καρτας δεν μου λεει απολυτως τπτ, εγω πριν 2.5 / 3 χρονια κονατ πηρα την 6850 η οποια σηκωνει μεχρι και FC3 σε ολα Full Μαλιστα, δηλαδη exclusives δεν θα υπηρχαν αν δεν υπηρχαν κονσολες...το ακουσαμε και αυτο, τεσπα, ελα ομως που υπαρχουν και βγαινουν αυτα τα ριμαδια τα αποκλειστικα και κλεινουν τα στοματα καποιων κολλημενων σαν και εσενα.Μα σου ξαναλεω, exclusives υπαρχουν σαν "δελεαρ" για να τραβηξουν κοσμο. Αν δεν πουλαγαν, δεν θα ειχαν και exclusives. Συνεπως εαν αυριο ΔΕΝ αγορασετε PS4, τα games του θα γινουν μουλτιπλατφορμ. Και απανταω και σε μια απαντηση σου προς το mtzs. Κανε μια γυρα απο το pc gaming thread και πες μου ποσα ατομα θα δεις να γραφουν τι ακριβως εκανε το "τουμπανο" pc τους, αν δεν δεις ποσα ατομα εκει μεσα να λενε "ουυυυ" εμενα το τουμπανιαρικο pc μου επαιξε στα 120fps το ταδε παιχνιδι και σε ultra γραφικα ελα και σφυρα μου κλεφτηκα. Εκανα αλλα δεν βρηκα. Τωρα αν μιλας για το "benchmark thread", ε τι διαολο περιμενες να γραφουν Το εχω ξαναπει και θα το ξαναπω, οι περισσοτεροι σας γραμμενα ταχετε τα παιχνιδια (και καλα κανετε, προσωπικη σας αποψη) απλα παιζετε για να φτασετε στα ορια σας το pc και να "δικαιωθητε" κατα καποιον τροπο για τον ενα σκασμο λεφτα που πηγατε και σκασατε.Εχεις δικιο, γιαυτο παιζω 10 χρονια το ιδιο παιχνιδι, γιαυτο εχω και PS3...σορρυ φιλε, αλλα αυτοι που παιζουν για να "φτασουν στο οριο" ειστε εσεις. Δες σε ΠΟΣΑ σχολια γραφεις αν στο PC μπορεις να τα παιξεις ολα ultra!! ΜΟΝΟ εσυ αναφερες σε αυτο και κανεις αλλο, εμεις απλα απολαμβανουμε αναλογως με την τσεπη μας Επισης απο το 2005 μεχρι σημερα εχουν βγει απτη τσεπη μου 260 ευρω για το PC μου (+ ενα 700αρι τροφοδοτικο που πηρα τζαμπα απτον bro" και εχω PC που πεζει τα παντα..Εσυ ποσα εχεις δωσει για κονσολες ειπαμε?
Ren Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μιλας ομως για σενα οπως καταλαβαινεις στις τελευταιες 4 γραμμες και προσπαθεις να επιβαλεις οτι η δικη σου προτιμηση ειναι σωστη στις 2μιση πρωτες γραμμες.Ρε φιλε επιμενεις στο τραγουδι σου. Ξερεις τι ειναι τα Fps η λετε οτι ναναι εκει περα? Αλλο να λες μπορω να "ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΩ" με 30 fps αν εχει καλυτερα γραφικα, ΑΛΛΟ πραμα να λες "ΠΡΟΤΙΜΩ". Αν ειναι δυνατον να προτιμαει καποιος λιγοτερα fps! Ελεος! Υπάρχει Consoles Vs PC thread.Γράφτε εκεί.Σορρυ ρε παλικαρι, αλλα οταν πετιετε ο αλλος ο ειδημων (ο οποιος μαλιστα λεει στους υπολοιπους να διαβασουν πρωτα και μετα να μιλησουν!!!) και μιλαει περι 8gb DDR5 (η οποια βαυτιζεται GDDR5 επειδη .... ειναι της καρτας γραφικων!!!!!) ε ΔΕΝ μπορω να μην επεμβω. Θα καραφλιασουμε με αυτα που ακουμε! Εμ ειναι ασχετος, εμ αποκαλει τους αλλους ασχετους.
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Καλά αυτή τη ''GDDR5 8GB'' την έχουν κάνει σαλάτα ουκ ολίγοι.. Ο άλλος μου έλεγε, ''Το Ps4 είναι πολύ μπροστά, έχει 8GB DDR5 ενώ το PC είναι στη DDR3 ακόμα''
Ren Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Τρελο cpu το ps4! Μιλαμε hardware για να σε απογειώσει!!! Ε ρε κοροϊδία που πεφτει...και ολα αυτα σε προνομιακή τιμη Sony 500 ευρω!Σορρυ αλλα αφενος η τιμη θα ειναι 500$ και αφετερου ειναι μια χαρα τιμη, αν, οπως φανταζομαι, συνδυαστει με παιχνιδι + χειριστηριο κλπα καλουδια. Μη ξεχνας οτι δεν εχει μονο cpu + gpu το κουτι μεσα, θα εχει και SSD (λογικα!) τα οποια κοστιζουν. Τωρα βεβαια, αν ειναι να βγει σε 1 χρονο τοτε ΙΣΩΣ η τιμη να ειναι οντως τσιμπημενη...
xavier Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Παντως αν μιλμαε για 400 δολλαρια, δλδ 320 ευρο, νταξ θα προσκυνησω...
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ναι, περίμενε να την βρεις 320 ευρώ στην Ελλάδα..
xavier Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 ε αν ειναι 400$ και 400E μιλαμε για αισχροκερδια απο τα ελληνικα μαγαζια...θα μου πεις αυτο κανουν και με το ps3...
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Αυτό ισχύει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα.. $ = €
Ren Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Καλά αυτή τη ''GDDR5 8GB'' την έχουν κάνει σαλάτα ουκ ολίγοι.. Ο άλλος μου έλεγε, ''Το Ps4 είναι πολύ μπροστά, έχει 8GB DDR5 ενώ το PC είναι στη DDR3 ακόμα'' Ναι αστα, οι κονσολες ειναι 2 γενειες μπροστα
Ren Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 μια χαρά είναι και του ps4, εκτός απο την 680 δεν νομίζω να είχε ram και cpu του πεταματού το pc που το έτρεχε το βίντεο. εγώ είμαι ευχαριστημένος απο το επίπεδο της δύναμης και των γραφικών ειδικά όταν τα βάζουμε δίπλα δίπλα σε resistance 1 ή άλλους τίτλους ps3 launch,είναι χαζαμάρα να συγκρίνουμε προιόν με κόστος 400-500ε με προιόν με κόστος 1000ε+1)Πως ξερεις οτι το PC εκανε 1000ευρω? 2)Συνηθως η GPU bottleneckari την CPU, ενας επεξεργαστης των 100 ευρω περιπου φτανει στα ορια της ακομα και μια υπερτουμπανη GPU 3) Το PS4 ΔΕΝ κοστιζει 500 ευρω, ΣΤΑΜΑΤΑ πια την αηδια. Αν ειναι ετσι, να σου δωσω 500 ευρω να πας να μου παρεις ενα. Ελεος δηλαδη, ακομα δεν κυκλοφορησε, ΟΤΑΝ κυκλοφορησει, και ΕΑΝ κανει 500 ευρω, τοτε και το ιδιο PC θα κανει 600.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ren στο VS topic plz Παντως αν μιλμαε για 400 δολλαρια, δλδ 320 ευρο, νταξ θα προσκυνησω... ε αν ειναι 400$ και 400E μιλαμε για αισχροκερδια απο τα ελληνικα μαγαζια...θα μου πεις αυτο κανουν και με το ps3... good lord man, σε ποια Ευρώπη ζεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις