panther_512 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Έχει το Ηοrizon σε έκπτωση στο PS Store στα 45 ευρώ. Το τσίμπησα χωρίς να το ψάξω ιδιαίτερα Στο public που ήμουν εχθές, το κουτάτο ήταν στα 69.90 1
Fulgore Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Έχει το Ηοrizon σε έκπτωση στο PS Store στα 45 ευρώ. Το τσίμπησα χωρίς να το ψάξω ιδιαίτερα Στο public που ήμουν εχθές, το κουτάτο ήταν στα 69.90 Πριν λιγες μερες λογω εκπτωσεων ολες σχεδον οι αλυσιδες το ειχαν 49ευρω και απο σκρουτζομαγαζα(δεν ξερω ποσο πανε τα μεταφορικα για Κυπρο)το ιδιο . Αλλα οπως και να εχει ελπιζω να σαρεσει 2
Raikkonen86 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Παιδιά έχω μια 20αρα καρτουλα για psn. Κάνα καλό παιχνιδακι/ια να έχει πλατινες κλπ να με κρατήσει απασχολημενο αρκετά ?
logistoulis Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 δοκίμασα λίγο online doa 5 και μπορώ να πω ότι έμεινα αρκετά ικανοποιημένος, σίγουρα καλύτερα τα πράγματα από sfv επίσης στο μόνο πράγμα που ανέκαθεν μου άρεσε το θέμα playstation είναι ο σταυρός του
haris013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 το tekken 7 λέει ως fighting game για χαβαλέ με παρέα κλπ;
stelios18120 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Ρωτάς για το υπερμεγιστο παιχνίδι; Ρωτάς για τον απόλυτο βασιλιά;;; Εννοείται!! Τεκκεν και ξερό ψωμί. 4
logistoulis Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 ναι θα κωλολέει το tekken (κι εμένα είναι τα αγαπημένα μου fighter παιδιόθεν) και παρόλο που θα βγει και σε pc δυστυχώς δε θα υπάρχει cross platform οπότε το ps4 είναι μονόδρομος βλέπω ότι retail θα ξεκινήσει από 50αρικο, αλλά λέω να περιμένω λίγο μπας και πετύχω κάτι καλύτερο, θα παίξω το πορνοαγαπημένο μου doa που τώρα κάνει 14€ καλό είναι και αυτό (βέβαια το έχω ξεχάσει και τρώω ξύλο, αλλά θα επανέλθω) βέβαια παιχνίδια που δε θα σκόπευα να πουλήσω ή να παίξω μία φορά και θα είναι ψιλομόνιμα στο σκληρό θα τα προτιμούσα digital (απεχθάνομαι το βάλε βγάλε δισκάκι) αλλά ψηφιακό ξεκινάει από 70 το tekken και κάτι με πιάνει με αυτή τη τιμή, η λογική λέει ότι στα 70 θα τα βγαλει τα λεφτά του βέβαια, αλλά και πάλι δυσκολεύομαι 1
Skr1ll3x Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μονο σε μενα φαινεται οτι εγινε πολυ καρτουνιστικο στα γραφικα του το Tekken 7?
gorath Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Φρέσκα κουλούρια! Το top 10 του πρώτου τριμήνου στη Μ. Βρετανία περιλαμβάνει τα εξής: 01. Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands02. Grand Theft Auto V03. Horizon: Zero Dawn04. Resident Evil VII05. FIFA 1706. Call of Duty: Infinite Warfare07. The Legend of Zelda: Breath of the Wild08. For Honor09. Mass Effect: Andromeda10. Battlefield 1 http://www.dualshockers.com/uks-best-selling-games-retail-q1-2017-ghost-recon-wildlands-no-1-horizon-zero-dawn-no-3/ Δεν σας κάνει εντύπωση το GTA V που βρίσκεται ακόμη στα top 10??? 1
Fulgore Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Οχι και θα σου πω αμεσως γιατι. Πεφτει πολυ ban στο online αν ψαξεις και γιαυτο το λογο αγοραζουν και αλλα παιχνιδια. Τουλαχιστον απο το θεμα του pc που εβλεπα επεφτε ban με το τσουβαλι. Βεβαια για να μην ακουστω και τοσο κακος, στο θεμα single player το παιχνιδι ειναι με μεγαλη διαφορα η κορυφη της σειρας και το Multiplayer του αν και ξεκινησε ψιλο τραγικα,πηρε τα πανω του. Πιθανως ο λογος να ειναι το Multiplayer για τις πωλησεις,αλλα πραγματικα το πιστευω οτι ενα μερος αυτων ειναι και απο τα bans που ξανααγοραζουν το παιχνιδι οσο κουλο και να ακουγεται. 1
gorath Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Προφανώς μιλάμε για τα ψηφιακά και τις πωλήσεις κλειδιών όσον αφορά τις όποιες πωλήσεις λόγω Ban...
toykaki Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Αξιζει καποιος με ps4 να αγορασει το ps4 pro και να αφησει στην ακρη το παλιο;αηιζ3ι η αναβαθμισει;4κ δεν υπαρχει τηλεοραση αυτη την στιγμη αλλα για μελλοντικη χρηση.ειναι εξισου καλο απο θεμα αντοχης-γραφικων επεξεργαστη κλπ;
Fulgore Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Αξιζει καποιος με ps4 να αγορασει το ps4 pro και να αφησει στην ακρη το παλιο;αηιζ3ι η αναβαθμισει;4κ δεν υπαρχει τηλεοραση αυτη την στιγμη αλλα για μελλοντικη χρηση.ειναι εξισου καλο απο θεμα αντοχης-γραφικων επεξεργαστη κλπ; Οχι δεν αξιζει αν υπαρχει ηδη απλο ps4 εκτος αν θελεις να εχεις οτι το καλυτερο που σε αυτη την περιπτωση δεν θα ρωταγες καθολου και θα το ειχες παρει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις