Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Καλά Naruto, καταρχήν χαλάρωσε.. Κατά δεύτερον η εμφάνιση της κονσόλας έπρεπε να είχε γίνει αρκετό καιρό πριν αφού δεν είναι κάτι το σπουδαίο..
Bourdoulas Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Εγώ ένα πράγμα θέλω. Να μειωθεί αυτός ο γ@μημένος χρόνος εγκατάστασης. Πιο μπρίκι πεθαίνεις αυτό το PS3.
mtzs Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Καλά Naruto, καταρχήν χαλάρωσε.. Κατά δεύτερον η εμφάνιση της κονσόλας έπρεπε να είχε γίνει αρκετό καιρό πριν αφού δεν είναι κάτι το σπουδαίο.. Για σενα δεν ειναι, ουτε και για μενα πραγματικα αλλα απο μαρκετινγκ παιχνίδια εχεις ακουστά και πως αυτα πλασάρονται; ειναι και αυτο μερος του παιχνιδιου ειτε θελουμε να το δεχτουμε ειτε οχι, οπως το ειπε παραπανω ο ναρουτο Αναμενομενο το timing για να κραταει ζωντανο το ενδιαφερον.
naruto14 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Καλά Naruto, καταρχήν χαλάρωσε.. Κατά δεύτερον η εμφάνιση της κονσόλας έπρεπε να είχε γίνει αρκετό καιρό πριν αφού δεν είναι κάτι το σπουδαίο.. Μια χαρά χαλαρός είμαι . Για τα άλλα ότι είπε ο mtzs.
Millennium Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μ'αρέσει που κάποιοι θα βρουν ή θα δημιουργήσουν οποιονδήποτε λόγο για να παραπονεθούν.Έχουμε να δούμε κωλοτούμπες...
JohnVani18 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 PlayStation 4 with 250GB Hard Disk Costs 399 USD/EUR, Sony India Website Leaks The PlayStation 4 will be sold with a special 250GB hard disk and will cost $399 or €399, at least according to the Indian website of Sony, which leaked the existence of such a product earlier today. The page is now offline but, according to NeoGAF, the announcement seemed legitimate, at least judging by the temporarily URL address that mentioned the hard drive space and price.
ikaruga24 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Επίσης μιας και μιλαμε για Ευρωπα μην περιμενετε 400 ευρω. 450 και ειστε στο περιπου μεσα.
Bourdoulas Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Ε εντάξει όταν έρθει η ώρα να το πάρουμε θα έχει πέσει τουλάχιστον 100 ευρώ
Ren Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 υπαρχει και κατι πολυ βασικο και εγω γι αυτο πηρα κονσολα και δε ξανανοιξα πισι για παιχνιδι. για ανατρεξτε στο pc gaming section και δειτε ποσοι ψαχνουν τα σωστα settings se gpu + settings για να τρεξει σωστα το παιχνιδι.Αμα καποιος ειναι ασχετος, ψαχνει. Μπορει αντιστοιχα να ψαχνει και που μπενει το δισκακι στη κονσολα του! Ελεος βρε φιλε, το 99% των παιχνιδιων κανει autodetect, για να μην πω οτι μια καρτα γραφικων των ~150 πεζει τα παντα στο τερμα (εκτος απο ΑΑ), οποτε που ακριβως ειναι το ψαξιμο? high settings, οχι χαμηλωσε την αναλυση, ανεβασε το antialiasing, κατεβασε το frame rate. Εγω προσωπικα ολα αυτα τα βαρεθηκα. Η κονσολα ειναι plug and play. τελος.Η κονσολα ειναι details = low. Και στο PC μπορεις να πατησεις details = low και να παιξεις. Δεν βλεπω που ειναι η διαφορα, και που ειναι το κακο στο να εχεις δυνατοτητα επιλογης!!! Το pc οτι και να το κανεις πηρες προ 2 ετων Ι5 βγηκε ο Ι7 και καθεσαι και λες τι ωραια που θαταν να το ειχα και γω. Ματαιοδοξια θα μου πεις αλλα ετσι ειναι.Και με την κονσολα περνεις PS4 και βγενει το Xbox. Ρε φιλε σοβαρα τα επιχειρηματα σου ειναι εντελως μα παντελως ακυρα. PC > κονσολες, ακομα και σε τιμες! Μονο και μονο το οτι οι κονσολες χρειαζονται exclusives για να πουλησουν τα λεει ολα. Κατσε και αναρωτησου, αμα οντως οι κονσολες ειναι ανωτερες για gaming απο PC γιατι δεν κανουν port ενα Gran Turismo η ενα Tekken(τυχαια παραδειγματα)και στο PC? Γιατι μετα μαυρο φιδι που τους εφαγε. Μπορει να μου πεις "ναι φιλε αλλα οι κονσολες εχουν το Χ και το Ψ παιχνιδι που στο PC δεν υπαρχει". Εμ, αμα καποιοι ειχανε εγκεφαλο και αγοραζαν PC δεν θα την επαιρνε την Χ εταιρια να βγαζει exclusives αλλα θα εκανε ports. Οσο για gaming στο pc. Το μονο που μπορει να αισθανεται νικητης ειναι τα COD + FPS. αντε και τα all time classic adventures.Αντε και τα strategy. Αντε και τα ΜΜΟ. Και τα moba. Και τα RPG. Και αλλα 1002 παιχνιδια διαφορων ειδων τα οποια οι κονσολες δεν δυναται να τα τρεξουν λογω hardware Εδω ο αλλος εξυμνουσε την επιλογη της Sony για ddr5!! Οταν του πανε οτι ΔΕΝ υπαρχει ddr5 ειπε οτι GDDR5 = DDR5 αλλα χρησιμοποιειτε στις καρτες γραφικων (και συνεχισε βεβαια να εξυμνει την φοβερη επιλογη της Sony). Πολυ προβατιλα μυριζεις στους κονσολφανς Oχι υπαρχει ενας πολυ βασικοτερος λογος ,αγοραζεις το παιχνιδι ,ερχεσαι στπιτι ,βγαζεις το ναυλον ,βαζεις το cd μεσα παιζεις παπαλα.Ουτε εχεις να ασχοληθεις με drivers ,ουτε αν εχει καποιο προβλημα ουτε κρασαρισματα κτλ κτλ ... Ουτε εχουν update τα παιχνιδια στις κονσολες ουτε τπτ...oh w8! ΕΧΟΥΝΕ! Και ειναι και αναγκαστικα! Τωρα αν εσυ ασχολεισαι καθε μερα με το να περνας drivers στo PC Και μόνο τα exclusives στις κονσόλες αρκούν και περισσεύουν.Exclusives υπαρχουν ακριβως επειδη η Sony (και η MS) πληρωνουν εταιριες για να μην κανουν ports. Αν εσυ ΔΕΝ αγοραζες κονσολα, δεν θα υπηρχαν και τα exclusive γιατι η Naughty Dog δεν θα εβγαζε παιχνιδια για ενα περιορισμενο κοινο 5 εκατοστάρικα gaming κουτί καλύτερο από PS4? Seriously now? Πες ότι παίρνεις ένα pc με 500 ευρώ. Πόσα χρόνια θα μπορείς να παίζεις παιχνίδια? Από ένα σημείο και μετά εκεί που θα βελτιώνονται τα γραφικά στις κονσόλες εσύ θα παλεύεις με τα settings για να σταματήσεις το ανεβοκατέβασμα στα fps.Του χρονου που θα βγει το PS4 βαζω το χερι μου στη φωτια μου οτι με 500 ευρω περνεις καλυτερο PC, αν τα specs ειναι αυτα που βλεπουμε. Τωρα ασε τα fps στην ακρη. Αν χρησιμοποεις low settings (οπως και οι κονσολες) τοτε με ενα PC 7ετιας πεζεις ανετα παιχνιδια. Αν θες να τα τα εχεις high και max details, τοτε ναι θα χρειαστεις ανα 2/3 χρονια 150 ευρω για καρτα γραφικων. Αλλα κονσολα ΔΕΝ θα αγοραζες γιατι εκει ΔΕΝ πεζεις high Επισης φιλτατε, αντε και αγοραζεις κονσολα. PC στο σπιτι δεν θα εχεις? Για κανε τωρα τα μαθηματικα σου και πες μου τι ειναι φτηνοτερο τελικα ? Οι κονσόλες ήταν και θα είναι η προτεραιότητα των περισσότερων developers για την ανάπτυξη παιχνιδιών. Ο λόγος? Είναι αποκλειστικά σχεδιασμένες για αυτό το σκοπό. Οπότε αυτό που λες δεν στέκει.Οχι, ο λογος ειναι οτι οι κονσολες πουλανε περισσοτερο απτα PC's, γιατι ο κοσμος πολυ απλα ΔΕΝ ξερει, φοβαται να στησει PC, δεν εχει ιδεα πως δουλευει ενα PC κλπα κλπα. Οποτε αναγκαστικα περνει κονσολα. Ακούστε και αυτό. Τα χαρακτηριστικά του PC μου είναι αρκετά ανώτερα από αυτά του 360. Κ όμως για να βρω τα settings σε ένα παιχνίδι να παίξω τρώω πόσες ώρες και στην τελική πάλι βλέπω πτώσεις σε fps.Αμα ψαχνεις ωρες να βρεις settings κατι κανεις λαθος, εντελως φιλικα Επισης, πες μας και τι PC εχεις, γιατι εγω με PC του 2005 επαιζα Crysis. Ε στο Xbox360 ΔΕΝ βγηκε crysis γιατι δεν το σηκωνε... Στο 360 τουλάχιστον κάθε παιχνίδι είναι κλειδωμένο σε συγκεκριμένα fps και η πτώσεις είναι σπάνιες.Το οτι ειναι κλειδωμενο δεν εχει καμια σχεση με το frame drops, ημαρτον τι ακουμε!! Δλδ η λυση στα low fps ειναι να κλεδιωνεις τα max fps, α ρε φωστηρα Είδατε τελικά διαφορά στο hardware? Hardware 8 ετών με hardware 5 ετών και πάλι το πρώτο τα πάει καλύτερα.Δοκιμασες στο ιδιο παιχνιδια με ιδια settings και το xbox τα παει καλυτερα? Τοτε σε λεω ψευτη, γιατι αν ειναι ετσι μπορω και γω να πεταξω ενα υποθετικο σεναριο με PC του 1995 που παει καλυτερα απτο Xbox 5 κατοσταρικα για το ps4 και θα παιζεις σε γραφικαρες, για δωσε 5 κατοσταρικα σε pc και ελα πες μου οτι θα παιζεις στα ιδια γραφικα, τραβα φτιαξε pc με 5 κατοσταρικα και κατσε παιξε crysis 3 σε ολα ultra, τραβα δωσε 5 κατοσταρικα και παιξε Metro2033 σε ολα Ultra.Μην πω αλλα πραδειγματα. Για να φτιαξεις ενα τουμπανο gaming pc θες τουλαχιστον 1200Ε μην πω και λιγο παραπανω για να λες οτι για 2 χρονια δεν εχεις αναγκη να αλλαξεις τιποτα (εκτος ισως απο την gpu). Ε και μετα αναρωτιεμαι γιατι πουλανε οι κονσολες!! 1 και μονο ερωτηση. Στο ps3 / xbox πεζεις Crysis 3 / metro 2033 με ολα στο Full? OXI. Ουτε καν στο low δεν ειναι. Οποτε, γιατι οταν παει η συζητηση στα PC πετατε ολοι την κλασσικη βλακωδη καραμελα? Αφου και σεις τιγκα στο LOW παιζεται. Περα απο αυτο, και γιατι φαινεται οτι δεν εισαι και πολυ σχετικος, με 1200 ευρω ΔΕΝ αγοραζεις PC για παιχνιδια. 700 ειναι το ταβανι, οτι παρεις απο κει και περα ειναι απλα για να κανεις την καυλα σου και οχι γιατι το χρειαζεσε. Με 500 ευρω που ανεφερες περνεις μια χαρα PC, το οποιο btw ΝΑΙ , πεζει το metro με ολα στο Full. Αν παρεις κονσολα ομως, προσθεσε και λεφτα για να παρεις και PC, εκτος αν δεν εχεις PC σπιτι οποτε παω πασο 1)Εδω θα ειμαστε του χρονου και θα τα λεμε. 2)Εσυ μαλλον ενδιαφερεσε περισσοτερο για τα frames παρα για το gaming 3)Αυτο ελειπε κονσολα 8 χρονων να βγαζει καλυτερα γραφικα απο ενα τουμπανο pc 4)Δεν θες τουμπανο pc για να ξεπερασεις τις τωρινες κονσολες, μολις βγουν οι καινουριες τρεχα να αλλαξεις το σαπιο pc σου.Και 1000Ε να δωσεις στο pc σου παλι μετα απο 2 χρονια το πολυ θα πας σιγουρα για αλλαγη gpu. Ρε φιλε, αφου οντας ασχετος με το θεμα των PC, ΓΙΑΤΙ σχολιαζεις? Για ονομα του θεου. Εγω πριν 3 χρονια πηρα καρτα γραφικων με 139 ευρω και ακομα την εχω, τουλαχιστον για 1-2 χρονια ακομα. Μιλαμε για 5 γαμημενα χρονια, ενω κοστιζε 140. Και συ μου λες για PC 1000 ευρω που καθε χρονο θελει αλλαγες. ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ? Η ασχετος εισαι η trollaris., αποφασισε και πες μας Χεστα ολα αυτα που λεμε παραπανω, εγω επειδη ειμαι gamer και αγαπαω το gaming και ειναι το χομπυ μου μαρεσει να καθομαι και να παιζω παιχνιδαρες.Δεν ειδα να αναφερθηκες καθολου στα exclusives που σου ειπα παραπανω. Αλλα ξεχασα εσυ πριν παιξεις το οτιδηποτε οσο γαματο και αν ειναι το παιχνιδι αν δεις πτωση στα frames το βγαζεις και το πετας απο το μπαλκονι.Οκ φιλε, αυτο δεν λεγετε gaming αλλα κομπλεξ. Τα exclusives υπαρχουν ακριβως γιατι υπαρχει ασχετος κοσμος (σαν και εσενα για παραδειγμα) που αγοραζει κονσολα γιατι ειναι "καλυτερη". Αν δεν πουλαγαν οι κονσολες, δεν θα υπαρχουν και τα exclusives. μολις εκανα μια βολτα απο το pc gaming section. Ετσι για πλακα σε καθε ποστ διαφορετικου παιχνιδιου τα μισα ποστς ειναι: γιατι δεν ανεβαζω αναλυση με την GTX 660, γιατι δεν ανεβαζω frame rates με την Radeon 6950, γιατι δεν εχω antialliasing 4X, γιατι, γιατι γιατι; Γιατι πολυ απλα ΠΑΝΤΑ κατι θα τρεχει στο background που δε σε αφηνει να κανεις optimization Ε ναι γιατι το προφανες ειναι να μπει ο αλλος στο PC gaming section και να ρωτησει 1) Γιατι ΜΠΟΡΩ να ανεβασω αναλυση? Μα την παλευεις? Προφανως θα ποσταρι αυτος που εχει προβλημα, αυτος που ολα ειναι κομπλε τι θα μπει να πει? "γεια σας παιδια, θελω να πω οτι ολα ειναι τελεια και αγαπαω το PC <3 <3". Μα την παλευετε ορισμενοι?
konstantinos77 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ουτε εχουν update τα παιχνιδια στις κονσολες ουτε τπτ...oh w8! ΕΧΟΥΝΕ! Και ειναι και αναγκαστικα! Τωρα αν εσυ ασχολεισαι καθε μερα με το να περνας drivers στo PC Ειπες " Οχι, ο λογος ειναι οτι οι κονσολες πουλανε περισσοτερο απτα PC's, γιατι ο κοσμος πολυ απλα ΔΕΝ ξερει, φοβαται να στησει PC, δεν εχει ιδεα πως δουλευει ενα PC κλπα κλπα. Οποτε αναγκαστικα περνει κονσολα." Eδωσες ο ιδιος απαντηση και επιβεβαιωσες αυτο που εγραψα και σου συμπληρωνω εγω ξανα οτι για τους ασχετους οπως λες δεν χρειαζεται ουτε drivers να περιμενουν ,ουτε patches για το game και τα προβληματα που βγαζουν παντα οι τιτλοι οταν πρωτοβγαινουν ,ουτε να ασχοληθουν με fixes κτλ .Αν παιζεις games θα ξερεις πως ολα αυτα για ενα pc gamer ειναι ρουτινα αλλα οχι για τους πολλους που δεν ξερουν και απλα θελουν να βαζουν το cd και να παιζουν το παιχνιδι .Τα updates που γινονται καθε τοσο σε μια κονσολα(συμπεριλαμβανομενου και του firmware) δεν απαιτουν ειδικο χειρισμό και γνωσεις απο τον χρηστη οπως πχ οι drivers που πρεπει να ξερεις 5 πραγματα για να τους βαλεις σωστα σε μια gpu συν ολα τα αλλα που σου ανεφερα .Ειναι απλο αυτο που σου λεω δεν ειναι διαφορικη εξισωση ... Eπισης η ζωη στο pc gamιng δεν ειναι μονο αλλαζω drivers αν ξερεις ...
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 PC > κονσολες, ακομα και σε τιμες! Μονο και μονο το οτι οι κονσολες χρειαζονται exclusives για να πουλησουν τα λεει ολα. Κατσε και αναρωτησου, αμα οντως οι κονσολες ειναι ανωτερες για gaming απο PC γιατι δεν κανουν port ενα Gran Turismo η ενα Tekken(τυχαια παραδειγματα)και στο PC? Γιατι μετα μαυρο φιδι που τους εφαγε. Αντε και τα strategy. Αντε και τα ΜΜΟ. Και τα moba. Και τα RPG. Και αλλα 1002 παιχνιδια διαφορων ειδων τα οποια οι κονσολες δεν δυναται να τα τρεξουν λογω hardware Εδω ο αλλος εξυμνουσε την επιλογη της Sony για ddr5!! Οταν του πανε οτι ΔΕΝ υπαρχει ddr5 ειπε οτι GDDR5 = DDR5 αλλα χρησιμοποιειτε στις καρτες γραφικων (και συνεχισε βεβαια να εξυμνει την φοβερη επιλογη της Sony). Πολυ προβατιλα μυριζεις στους κονσολφανς Ουτε εχουν update τα παιχνιδια στις κονσολες ουτε τπτ...oh w8! ΕΧΟΥΝΕ! Και ειναι και αναγκαστικα! Τωρα αν εσυ ασχολεισαι καθε μερα με το να περνας drivers στo PC Exclusives υπαρχουν ακριβως επειδη η Sony (και η MS) πληρωνουν εταιριες για να μην κανουν ports. Αν εσυ ΔΕΝ αγοραζες κονσολα, δεν θα υπηρχαν και τα exclusive γιατι η Naughty Dog δεν θα εβγαζε παιχνιδια για ενα περιορισμενο κοινο Του χρονου που θα βγει το PS4 βαζω το χερι μου στη φωτια μου οτι με 500 ευρω περνεις καλυτερο PC, αν τα specs ειναι αυτα που βλεπουμε. Οχι, ο λογος ειναι οτι οι κονσολες πουλανε περισσοτερο απτα PC's, γιατι ο κοσμος πολυ απλα ΔΕΝ ξερει, φοβαται να στησει PC, δεν εχει ιδεα πως δουλευει ενα PC κλπα κλπα. Οποτε αναγκαστικα περνει κονσολα. Τα exclusives υπαρχουν ακριβως γιατι υπαρχει ασχετος κοσμος (σαν και εσενα για παραδειγμα) που αγοραζει κονσολα γιατι ειναι "καλυτερη". Αν δεν πουλαγαν οι κονσολες, δεν θα υπαρχουν και τα exclusives. Tι να πρωτοσχολιασεις σε αυτο το ποστ.Θες μια μερα για να απαντας. consoles>pc Γιατι Μεγαλυτερες πωλησεις--->μεγαλυτερη υποστηριξη-->περισσοτερα και καλυτερα παιχνιδια. Μαθηματικα δημοτικου. Απο κει και περα μην μαμας το thread.
theo58 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ρε σεις, ολοκληρο θρεντ ανοιξε για την κοντρα κονσολα vs PC. Γιατι πρεπει να εχει συνεχεια και σ αυτο το θρεντ. Please stop. Πισω στο θεμα, προσωπικα το λεω απο την παρουσιαση πισω στο Φεβρουαριο, η Sony εμαθε (θεωρω) απ τα λαθη της. Ενα απ αυτα ηταν η τιμη του PS3. 399 θα ναι η τιμη του PS4 (ή εστω της φθηνοτερης εκδοσης του) και το πιο πανω ποστ ενδεχομενως να ειναι πολυ κοντα στο τελικο προιον (δλδ PS4 250GB - 399).
Προτεινόμενες αναρτήσεις