Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ερωτηση αν και δεν ξερω αν ειναι το σωστο θεμα εδω, αλλα για PS4 Pro προκειται.

Πηρα ενα του γιου μου, εδω και 5 μερες αλλα το βλεπω πως ζεστενεται αρκετα , θα δω βελτισωση με μια ψυχτρα για laptop η οχι?

Απο ενα search που εκανα ειδα οτι εχουν βγαλει μερικες για PS4 το οποιο καθετετε καθετα και το ψυχει απο το πλαι.

Στα παραπανω περνω μετρηση και αποτελεσμα οτι αναβει αρκετα, απο το PS4 Slim που εχω εγω , αλλα και 1 PS4 που εχουμε ακομα.

Δημοσ.

Εγώ φίλε RigasGR δεν έχω διαπιστώσει τέτοιο πρόβλημα στο δικό μου Pro. Οταν λες έχεις κάνει μέτρηση, πώς την έκανες και για τι θερμοκρασίες μιλάς?

Δημοσ.

Δεν εχω laser gun για μετρηση , αλλα εχω δοκιμασει 2 παιχνιδια στις εξης κονσολες που εχουμε στην οικογενεια.

Στα 2 PS4 Pro (γιου και αδερφου) με Project cars αλλα και Tomb raider ναι αναβουν και τα 2 αρκετα, ειδικα στου αδερφου με 4K enable στην Samsung KS8000 στο Tomb βγαζει αρκετη ζεστη.

Και τα αλλα 2 σαν μετρο συγκρισης ειναι ενα PS4 του αλλου αδερφου και το PS4 Slim το δικο μου, ναι ξερω ειναι ποιο κατω σε χρονισμο πηρηνα και δεν εχουν 2η καρτα γραφικων.

Απλα επειδη καποτε αγορασαμε 3 PS3 , μιας και το ενα παιθανε απο θερμοκρασιες και το 2ο τα Led death's αναψανε, και το 3ο εζησε.

Δεν ειμαι σε φαση να τον εχω να κλαιει αν του χαλασει και να δωσο αλλα 400 ευρω.

Ετσει εγραψα εδω μηπως και καποιος αλλος εχει δει οτι ζεστενεται,

Ξερω οτι αν αναψει αρκετα και το PS4 και το Pro κανουν reset, κατι σαν thermal throttle.

Εκτος και αν το δικο σου , παιζοντας παιχνιδια επανω δεξια οπως το κοιτας στο καπακι ειναι κρυο αλλα και πισω στις θυρες καλωδιων βγαζει κρυο αερα, αντε χλιαρο και οχι ζεστο.

Δημοσ.

To ps4 ειναι φυσιολογικο να ειναι πιο ζεστο απο το xbox one πχ μιας και το τουβλο/τροφοδοτικο ειναι μεσα στην κονσολα,ενω στο αλλο ειναι εξω απο αυτην.

Αρα ισα ισα που αν δεν βγαζει ζεστο αερα τοτε ειναι που καποιος πρεπει να ανησυχει,αφου τοτε ειναι που υπαρχει θεμα στο συστημα ψυξης. Για τις βασεις για laptop δεν ξερω αν μπορουν να βοηθησουν σε κατι αλλα κατι αλλες εξωτερικες ψυκτρες που μπαινουν στο πισω μερος δεν κανουν τπτ.

Να ενημερωσω επισης οποιον εψαχνε οτι εμφανιστηκε μικρο αποθεμα στο γνωστο Persona 5

https://www.skroutz.gr/s/10803632/Persona-5-PS4.html

• Like 1
Δημοσ.

Πηρα ενα του γιου μου, εδω και 5 μερες αλλα το βλεπω πως ζεστενεται αρκετα , θα δω βελτισωση με μια ψυχτρα για laptop η οχι?

Ναι, θα δεις διαφορά με μία ψύκτρα για λάπτοπ. Επίσης διαφορά θα δεις και αν το σηκώσεις από το έδαφος 2-3 εκατοστά π.χ με πατούρες, η με κομμάτια πλαστικό κτλ κτλ.

Βοηθάει με την λογική ότι δεν συσσωρεύεται ζεστός ο αέρας από κάτω αλλά φεύγει πιο γρήγορα.

Εγώ παλιότερα τις κορόιδευα τις βάσεις αυτές, μέχρι που χρησιμοποίησα μία σε ένα καυτό λάπτοπ που είχα και το έριξε 7-8 βαθμούς(θερμοκρασία μητρικής) και το κατάλαβα και στο χέρι ήταν πολύ πιο δροσερό.

Στο PS4 θα σου δροσίζει το πλαστικό από κάτω ο ανεμιστήρας της βάσης και έτσι με την σειρά του θα δροσίζετε και μέσα. Τρελές διαφορές δεν θα δεις, αλλά σίγουρα θα βοηθήσει μια βάση λάπτοπ με ανεμιστήρα.

Εγώ στο ps4 το δικό μου έχω μια φτηνή Κινέζικη βάση με ανεμιστήρα και είναι δροσερό από κάτω. Το πόσο κατέβασε θερμοκρασίες δεν μπορώ να μετρήσω, αλλά σίγουρα βοηθάει.

http://www.ebay.co.uk/itm/KKMOON-PC-Cooling-USB-Cooler-Pad-w-2-Fans-LED-for-12-15-Laptop-Notebook-Black-/361319238437?hash=item54204e0b25:g:32wAAOSwl8NVeoeF

• Like 1
Δημοσ.

Η συγκριση του Avatar μεταξύ απόδοσης ψυκτρας σε λάπτοπ και ps4, χωρίς παρεξήγηση είναι τελείως άτοπη.Ολα τα ps4 που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, διοχετεύουν θερμότητα στο πανω μερος ΚΑΜΙΑ σχέση με φορητό υπολογιστή.Οτιδηποτε έχει να κάνει με aftermarket ψύξη για ps4 είναι φόλα.Φροντισε να το έχεις σε ανοιχτό χώρο και είσαι μία χαρα

• Like 2
Δημοσ.

Η συγκριση του Avatar μεταξύ απόδοσης ψυκτρας σε λάπτοπ και ps4, χωρίς παρεξήγηση είναι τελείως άτοπη.Ολα τα ps4 που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, διοχετεύουν θερμότητα στο πανω μερος ΚΑΜΙΑ σχέση με φορητό υπολογιστή.Οτιδηποτε έχει να κάνει με aftermarket ψύξη για ps4 είναι φόλα.Φροντισε να το έχεις σε ανοιχτό χώρο και είσαι μία χαρα

Φίλε μου και όμως... Δεν αναφέρομαι σε λάπτοπ που από κάτω έχει ανεμιστήρα, αλλά σε λάπτοπ με πλαϊνό εξαερισμό. Και εγώ αρνητικός είμουνα με αυτές τις βάσεις, μέχρι που αγόρασα και την δούλεψα...

Δουλεύει με την λογική: Σου δροσίζω το πλαστικό από κάτω, οπότε αργεί περισσότερο να ζεσταθεί και με την σειρά τους αργεί περισσότερο να αναπτυχθεί θερμοκρασία εσωτερικά. Δεν έχει να κάνει με το από που είναι η εισαγωγή/εξαγωγή αέρα (εννοείτε ότι αν κάνοιος έχει λάπτοπ με εισαγωγή αέρα από κάτω θα τον βοηθήσει πολύ περισσότερο μια τέτοια βάση)

Στο PS4 μου πάντως, εκεί που ήταν αρκετά ζεστό από κάτω, τώρα είναι δροσερό με τον ανεμιστήρα. (όπως ακριβώς ήταν και το λάπτοπ μου παλιότερα). Αφού δρόσισε το πλαστικό από κάτω, δροσίζετε και μέσα.

Θαύματα δεν κάνουν οι βάσεις αυτές, αλλά ότι βοηθάνε αρκετά το πιστεύω.

Επίσης βοηθάει κάπως (αν δεν έχετε βάση) να το έχεσε σε ποδαράκια λίγο σηκωμένο το PS4 ώστε να μην ακουμπάει το πλαστικό κάτω στο ξύλο και συσσωρεύετε θερμοκρασία.

Βρήκα και ένα βίντεο από κάποιον που μέτρησε την διαφορά θερμοκρασίας με την βάση λάπτοπ στο PS4. Δείτε εδώ (Είναι σε βαθμούς Φαρενάιτ, όχι Κελσίου)

https://www.youtube.com/watch?v=zEMPiP7errs#t=06m49s

Δημοσ.

Δοκίμασα το play 4 το απλό χτες σε μια samsung 4k, μοντέλο δεν θυμάμαι θα το κάνω post όταν το θυμηθώ. Η εικόνα αντί να με εντυπωσιάσει μου φαινόταν χειρότερη. Φαινόταν πιο έντονα τα προβλήματα του game πχ στο ff`15 στα μαλλιά πολλά jaggies κτλ. Υπάρχει τρόπος να σταματήσω το upscaling? Επίσης το game mode μου μπλέδιζε την εικόνα,συνήθως παίζω στο movie mode που κάνει πιο ζεστά τα χρώματα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...