spartan29gr Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Ααα, θα το ψεκάζω 2 φορές τη μέρα! χαχαχα ΑΝ συμβεί κάτι τέτοιο, η γυναίκα μου θα πετάξει την κονσόλα από το μπαλκόνι! 2
Avatar_GR Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Καλά δεν είναι ανάγκη να είναι κονσόλα, και το pc πιάνει μεγάλες θερμοκρασίες. Αν είσαι μπιχλας με σπίτι γεμάτο κατσαρίδες λογικό είναι να πανε σε μέρος που έχει θερμότητα Εξαρτάτε και από το που μένεις, αν είσαι σε ζεστή περιοχή και μένεις σε πολυκατοικία που έχει πρόβλημα, όσο καθαρό και να το έχεις το σπίτι τις κατσαρίδες δεν τις γλιτώνεις. Σε κρύες χώρες δεν ξέρουν καν τι θα πει κατσαρίδα η κουνούπι η μύγα... Ένα από τα καλά που έχει το κρύο!!! 1
vste Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Τελος παντων αν και για χαβαλε το εβαλα (οχι οτι δεν ειναι προβλημα) η αληθεια να λεγεται. Αυτοι οι αεραγωγοι πισω απο το PS4 οσο και να ειναι ωραιοι σχεδιαστικα και να θυμιζουν supercar απο τα 80s, τοσο τους φανταζομαι σαν εισοδο για Cockroach Bar. Ενταξει δεν το λες fail ακριβως αλλα μια σιτα θα βοηθουσε. End of off topic για εμενα. 2
molot12 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Eφόσον τελείωσε η κατσαριδοσυζήτηση επανέρχομαι με την ίδια ερώτηση, υπάρχει κανα αξιόπιστο κατάστημα για ps4 games στο εξωτερικό (Ευρώπη) ; Ξέρω πως το sony playstore έχει χαμηλές τιμές έως 27-4-2017 και το δικό μας e-shop.gr (λόγω Πάσχα) αλλά αν υπάρχει και κάτι άλλο ευπρόσδεκτο. 1
haris013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Γρήγορη ερώτηση, έχω ένα δεύτερο χειριστήριο καινουργιο, για να μην χαλάσει από τη μη χρήση η μπαταρία σκέφτομαι να το χρησιμοποιώ εναλλάξ με το άλλο. Πως θα το συνδέσω ; 1
tsakonass Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Η πρώτη σύνδεση με καλωδιιο, μετα όπως τα ξέρεις.
haris013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Η πρώτη σύνδεση με καλωδιιο, μετα όπως τα ξέρεις.Δεν τα ξέρω αυτό είναι το θέμα , 3 μέρες έχω την κονσολα και δεν έχω ξανά ασχοληθεί. Χθες άνοιξα το χειριστήριο από τη συσκευασία και το έβαλα με καλώδιο να φορτίσει. Αναβωσβηνε πορτοκαλί φως και το άλλο χειριστήριο που έπαιζα ήταν κλασικά μπλε. Πως θα τα κάνω τραμπα; Να φορτίσω αυτό που χρησιμοποιώ τώρα και να παίξω με το καινούργιο 1
logistoulis Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Εξαρτάτε και από το που μένεις, αν είσαι σε ζεστή περιοχή και μένεις σε πολυκατοικία που έχει πρόβλημα, όσο καθαρό και να το έχεις το σπίτι τις κατσαρίδες δεν τις γλιτώνεις. Σε κρύες χώρες δεν ξέρουν καν τι θα πει κατσαρίδα η κουνούπι η μύγα... Ένα από τα καλά που έχει το κρύο!!! αν παίζει σωστή απολύμανση δε τις βλέπεις ούτε ζωγραφιστές (και αυτό το λέω από εμπειρία δύο διαφορετικών διαχειρίσεων στη πολυκατοικία όπου η μία έλεγε ότι κάνει απολύμανση και απλά μας χρέωνε και σκότωνα καμιά 20αρια κάθε καλοκαίρι και από την τωρινή που κάνει 2-3 το χρόνο και δεν υπάρχει ίχνος) η κατσαρίδα απλά θέλει απολύμανση και δεν εμφανίζεται όπου κι αν μένεις και ας υπάρχουν τριγύρω αμέτρητες 1
tsakonass Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δεν τα ξέρω αυτό είναι το θέμα , 3 μέρες έχω την κονσολα και δεν έχω ξανά ασχοληθεί. Χθες άνοιξα το χειριστήριο από τη συσκευασία και το έβαλα με καλώδιο να φορτίσει. Αναβωσβηνε πορτοκαλί φως και το άλλο χειριστήριο που έπαιζα ήταν κλασικά μπλε. Πως θα τα κάνω τραμπα; Να φορτίσω αυτό που χρησιμοποιώ τώρα και να παίξω με το καινούργιο Η πρώτη σύνδεση ενός χειριστηρίου πρέπει να γίνει με καλώδιο, απο'κει κι έπειτα παροπλιζεις το ένα και παίζεις με το άλλο(ενεργοποιείς την κονσόλα με το pad που θες να παίξεις).Ειναι πλέον και τα δύο paired με την κονσόλα σου. 1
Fulgore Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 στα 15 ευρώ driveclub ή project cars? Για offline νομιζω περισσοτερο project cars,το driveclub πρεπει να ειναι περισσοτερο του Online απο οτι θυμαμαι. Επισης το driveclub(αν μιλαμε για αγορα ψηφιακα)παιζει σχεδον σε καθε εκπτωσεις στα 10ευρω
haris013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Για offline νομιζω περισσοτερο project cars,το driveclub πρεπει να ειναι περισσοτερο του Online απο οτι θυμαμαι. Επισης το driveclub(αν μιλαμε για αγορα ψηφιακα)παιζει σχεδον σε καθε εκπτωσεις στα 10ευρω ok! για ψηφιακά μιλάω, αρα πάω στο project cars για αρχή! μπορώ να κατεβάζω ένα game ενώ παίζω κάποιο άλλο παράλληλα;
najinblue3 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Guardians of the Galaxy βγηκε στο store, αν παρει κανεις να πει εντυπωσεις
stelios18120 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 ok! για ψηφιακά μιλάω, αρα πάω στο project cars για αρχή! μπορώ να κατεβάζω ένα game ενώ παίζω κάποιο άλλο παράλληλα; ναι μπορεις να κατευαζεις και να παιζεις άλλο παιχνιδι κανονικα. 1
Grim Ripper Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Dreadnought Closed Beta. https://www.greybox.com/dreadnought/en/news/ps4spantradespan-closed-beta-has-launched/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις