Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ ελπίζω να τιμήσω το Wonder Boy.

Μία ερώτηση μόνο, επειδή βλέπω ότι είναι το 3ο (4ο με βάση την Ιαπωνία) παιχνίδι της σειράς θα υπάρχει κάποιο θέμα αν δεν παίξω τα προηγούμενα;

Δημοσ.

Υπάρχει στο PS Store ενα free to play game “SKYFORCE".Δείχνει ενδιαφέρον,περιμένω να «κατέβει» (16,5 GB).

To skyforge το ειχα καψει οταν πρωτοβγηκε, δεν επαιζζα τιποτα αλλο, για μενα ειναι φοβερο με πολυ ωραιο combat + gameplay, γενικα αν θες να παιξεις μμο ξεκινα αφοβα, εχει και τρομερα dungeons + raids, θα το ξανα-ξεκινησω και εγω σε καποια φαση αλλα τωρα αρχισα elder scrolls online και εχω και εξετασεις απο βδομαδα  :P  :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και ερχεται καλοκαιρι..  :-D  :-D  :-D

http://kotaku.com/console-repairmen-explain-why-cockroaches-love-ps4s-1794393470

Ααα, θα το ψεκάζω 2 φορές τη μέρα! χαχαχα

ΑΝ συμβεί κάτι τέτοιο, η γυναίκα μου θα πετάξει την κονσόλα από το μπαλκόνι!

Επεξ/σία από gorath
  • Like 1
Δημοσ.

Εντάξει αυτό δεν είναι καινούργιο, έχουμε διαβάσει πολλά για διάφορους βρωμιάρηδες παγκοσμίως, αυτό με τις κονσόλες και τις κατσαρίδες είναι κοινό στην Αμερική για κάποιο λόγο (λολ) γεμίζει η κονσόλα έντομα γιατί είναι ζεστή όταν δουλεύει και τα προσελκύει... Οπότε καταλαβαίνεις πού ζούνε μερικοί....

• Like 1
Δημοσ.

Καλά δεν είναι ανάγκη να είναι κονσόλα, και το pc πιάνει μεγάλες θερμοκρασίες.

Αν είσαι μπιχλας με σπίτι γεμάτο κατσαρίδες λογικό είναι να πανε σε μέρος που έχει θερμότητα

• Like 1
Δημοσ.

Κατάλαβα. Καινούρια κονσόλα θα χρειαστεί να αγοράσω. Αυτή θα πάει στον κλίβανο :D

Δημοσ.

Εντάξει αυτό δεν είναι καινούργιο, έχουμε διαβάσει πολλά για διάφορους βρωμιάρηδες παγκοσμίως, αυτό με τις κονσόλες και τις κατσαρίδες είναι κοινό στην Αμερική για κάποιο λόγο (λολ) γεμίζει η κονσόλα έντομα γιατί είναι ζεστή όταν δουλεύει και τα προσελκύει... Οπότε καταλαβαίνεις πού ζούνε μερικοί....

Και που να σε εχω μαζι σε συντηρηση μηχανηματων σε εταιριες.

Μερικα θελουν βομβα απο τον Κιμ Γιονγκ για να στρωσουν.

• Like 4
Δημοσ.

what ? που τα εχεις διαβασει δωσε να διαβασω και εγω

σε διάφορα fora από εποχές ps1 που όσοι επισκευάζανε ποστάρανε foto από fail-mods και βρωμερά μηχανήματα... δεν είναι κάπου συγκεκριμένα μαζεμένα όλα αυτά για να δώσω links, 8 στα 10 fora πλέον δεν παίζουν, πήραν σύνταξη  :D

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...