Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Aυτο δεν το φτανει.:P:P

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και μόνο που ακόμα συζητάμε ότι το 2014 ΘΑ βγουν racing games στα pc που θα έχουν καλύτερα γραφικά από τα FM4/GT5 (που εξακολουθώ να υποστηρίζω ότι η ποιότητα των μοντέλων των αυτοκινήτων είναι ότι καλύτερο υπάρχει μέχρι αυτή τη στιγμή σε οποιοδήποτε σύστημα) , δηλαδή software 2-3 ετών το οποίο τρέχει σε αρχαίο hardware 7-8 ετών, μου φτάνει για να είμαι αισιοδοξος ότι και αυτή τη φορά θα τρίβουμε τα ματια μας με ότι δουμε στα next gen GT/Forza... 

* τα project cars και assetto corsa βασίζονται στην ίδια engine με του need for speed shift?

To Project Cars ναι,το Assetto Corsa οχι.

Δημοσ.

Αλλη μια hype μπαρουφα για να χαιρουνται οι πιστοι οπαδοι με το τιποτα...αυριο ελπιζω να δουμε μια πιο σοβαρη παρουσιαση απο τη Micro$oft αν και πολυ αμφιβαλω.

Δημοσ.

Τόσα και τόσα για την εμφάνιση της κονσόλας..

Ούτε για το Hardware έτσι.

Ένα κόλλημα που έχετε φάει όλοι οι PC Gamers με το Hardware. Σε κάθε post σας βρίσκετε δικαιολογία για να αναφέρετε αυτό. Μην ξεχνάτε ότι το gaming υπάρχει λόγω των παιχνιδιών και όχι λόγω του ισχυρού hardware. 

Δημοσ.

Ναι, αλλά πώς εξελίσσεται ο οπτικός τομέας που οι περισσότεροι προσκυνάτε;

Με το hardware αλλά και με την ικανότητα των developers. Και είναι το τελευταίο πράγμα που μας ενδιαφέρει σε ένα παιχνίδι. και έτσι θα έπρεπε να είναι για όλους τους gamers. Δεν κάνουν τα γραφικά το παιχνίδι.

Δημοσ.

Άλλο ήθελα να πω εγώ, αλλού το πήγες Naruto..

Εννοούσα ότι έχουν κουράσει τόσο για την εμφάνιση της κονσόλας και ότι ούτε για το Hardware δεν έκαναν έτσι.

Δημοσ.

Άλλο ήθελα να πω εγώ, αλλού το πήγες Naruto..

Εννοούσα ότι έχουν κουράσει τόσο για την εμφάνιση της κονσόλας και ότι ούτε για το Hardware δεν έκαναν έτσι.

Γιατί κούρασαν? Τι άλλο είπαν σχετικά με την εμφάνιση της κονσόλας? Και εννοείται πως το σημερινό trailer είναι για να hypeαρει πριν την ανακοινωση της κονσολας της Microsoft.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά ναι, αν δε μας ενδιαφέρουν τα γραφικά στα παιχνίδια, φαντάζομαι είναι περιττό να περιγράψω πόσο μας ενδιαφέρει η εμφάνιση της κονσόλας.

Δημοσ.

Καλά ναι, αν δε μας ενδιαφέρουν τα γραφικά στα παιχνίδια, φαντάζομαι είναι περιττό να περιγράψω πόσο μας ενδιαφέρει η εμφάνιση της κονσόλας.

Τα post μου τα διαβάζεις? Είπα εγώ πουθενά ότι δεν μας ενδιαφέρουν τα γραφικά στα παιχνίδια ή ότι μας ενδιαφέρει πολύ πως θα είναι εμφανισιακά η κονσόλα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...