Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια, μην ειστε απολυτοι.

Υπαρχει κοσμος που δε γουσταρει rpg. Ακομα κι αυτο το χαλαρο rpg του Mass Effect.

Δεν εχουν ολοι τον ιδιο ελευθερο να κατσουν στην καρεκλα και να παιζουν για ωρες ολοκληρες.

Ή δεν ξερουν καλα αγγλικα.

Εγω τους καταννοω και δεν απαιτω απο αυτον τον κοσμο να εχει την ιδια αισθητικη με εμας τους πιο hardcore gamers.

Συγκεκριμμενα εχω 2 τετοιους φιλους. Ο ενας δε ξερει αγγλικα και παιζει μονο Assassin Creed (βαζει τη γυναικα να του μεταφραζει) και Gran tourismo.

Kι ο αλλος ξερει απταιστα αγγλικα και δεν εχει ελευθερο χρονο (αν και gamer).

Δημοσ.

Παιδια, μην ειστε απολυτοι.

Υπαρχει κοσμος που δε γουσταρει rpg. Ακομα κι αυτο το χαλαρο rpg του Mass Effect.

Δεν εχουν ολοι τον ιδιο ελευθερο να κατσουν στην καρεκλα και να παιζουν για ωρες ολοκληρες.

Ή δεν ξερουν καλα αγγλικα.

Εγω τους καταννοω και δεν απαιτω απο αυτον τον κοσμο να εχει την ιδια αισθητικη με εμας τους πιο hardcore gamers.

Συγκεκριμμενα εχω 2 τετοιους φιλους. Ο ενας δε ξερει αγγλικα και παιζει μονο Assassin Creed (βαζει τη γυναικα να του μεταφραζει) και Gran tourismo.

Kι ο αλλος ξερει απταιστα αγγλικα και δεν εχει ελευθερο χρονο (αν και gamer).

Αγαπητε εννοειται οτι δεν ειμαι απολυτος. Και εγω εχω 2 φιλους μου οι οποιοι δεν αγγιζουν το witcher 3 γιατι πολυ απλα δεν τους αρεσει το παιχνιδι. Και εγω το dying light πχ το επαιξα ειδα στην πρωτη 1 ωρα οτι εχει και parkour και το σταματησα ακριβως για αυτο το λογο. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι θα βγαινω και θα χαρακτηριζω το παιχνιδι ως ''μαπα'',''βαρετο'',''χαζο'' κλπ.

Οταν σε καποιον δεν αρεσει ενα παιχνιδι(ή το βρισκει βαρετο οπως αναφερθηκε)το παραταει και ολα ωραια ολα καλα,δεν το παιζει με το ζορι για να αποδειξει κατι,εκει ειναι που διαφωνω με τον συμφορουμιτη παραπανω ο οποιος προφανως μαλλον ξενερωσε που δεν του αρεσε το πολυ συζητιμενο Witcher 3 γιαυτο και εκανε το λαθος να το τερματισει με το ζορι.

• Like 1
Δημοσ.

To πρόβλημα ξεκινάει και τελειώνει όταν προσπαθούμε να περάσουμε την προσωπική μας άποψη, βασισμένη σε υποκειμενικά κριτήρια, ώς αντιπροσωπευτικό παράδειγμα του συνόλου και ως fact ποιότητας.

Παράλληλα, οι πωλήσεις δεν σημαίνουν κάτι από μόνες τους. Αν ήταν έτσι το καλύτερο φαγητό στον κόσμο είναι τα Mac Donalds.

Mόνο με έρευνα καταναλωτικού κοινού και ανάλυση στατιστικών δεδομένων μπορείς να έχεις ένα όσο το δυνατόν πιό σωστό αποτέλεσμα ώς προς την εξακρίβωση της ποιότητας ενός προϊόντος και της ικανοποίησης πελάτη, όπως την αντιλαμβάνεται το καταναλωτικό κοινό στο οποίο απευθύνεται.

Και εργαλεία όπως το Metacritic είναι άριστα για το σκοπό αυτό. Ακόμα και το σπαμάρισμα από 0 ή 10άρια στους τίτλους έχουν την αξία τους, διότι σου δίνουν τη δυνατότητα να διαπιστώσεις τις όποιες τάσεις έχουν δημιουργηθεί ή είναι σε εξέλιξη.

• Like 3
Δημοσ.

απο το us store πως μπορω να αγορασω.εχω account κατεβαζω demo αλλα δεν δεχεται paypal για να παρω καποιο παιχνιδι υπαρχει καποιος αλλος τροπος.

• Like 1
Δημοσ.

με μια τετοια καρτα ηχου usb θα ειμαι οκ εχει δοκιμασει κανεις? ωστε να συνδεσω τα ηχεια μου.

https://www.cosmomarket.gr/index.php?p=4&item_id=145582&skr=skr15946&cat_id=002200270134

Ακριβή είναι, αν δεν το βιάζεσε πάρε από το Ebay με 1-2 ευρώ USB soundcard και αν δεν σου δουλέψει χάνεις 1 ευρώ, αντί για 10 ευρώ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...