Fulgore Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Εγραψα ότι το mass effect είναι καλύτερο από το βαρετό witcher και πέσαν (δυο τρεις και εσύ μέσα Fulgore) να με φάνε. Για την ακριβεια(και για να εχουν και οι υπολοιποι μια ιδεα του σε τι αναφερεσαι)εγραψες αυτο κοινως οι λογοι που βρισκεις το Witcher 3 βαρετο σε σχεση με το mass effect '''1) Μπορω να διαμορφώσω τον χαράκτηρα μου, ανάλογα με το τι θέλω. Στο witcher ούτε stealth δεν έχει. Βάλε λάδι και κάνε κλικ (το βράδυ) 2)Η μάχη. 3) Έχεις npc που έχουν κάτι να πουν. Σε ακολουθούν, τους στέλνεις εδώ-εκεί. Όχι μόνο γυναίκες για... σαλτα (παρεμπιπτόντως γιατί δεν πηδαει ο gerard) 4) Αυτή η βαριά φωνή του gerald, πιο κλισέ πεθαίνεις 5)Ο άλλος ψάχνει την ciri, η οποία τελικά δεν σε χρειάζεται καν. Το παίρνει πάνω της και τελικά το wild Hunt είναι τζίφος.''' σχολιο 944 στο θεμα του mass effect andromeda στο pc Οποιος εχει παιξει τουλαχιστον το Witcher 2 και 3 νομιζω οτι καταλαβαινει κατα ποσο τα παραπανω επιχειρηματα στεκουν Μην απορείς λοιπόν αν η πλειοψηφία, αυτή που στο τέλος πληρώνει και αγοράζει παιχνίδια, απέχει από "ειδικά" forum που "ειδικοί" γράφουν για την ανωτερότητα των επιλογών τους. Δεν απορω αγαπητε. Οταν τα παιχνιδια που πουλανε περισσοτεροι ειναι τα γνωστα(και συγκεκριμενα τα ιδια και τα ιδια)προφανως και ο αλλος δεν θα μπει σε forum,
paparoupas11 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Οποιος εχει παιξει... Εγώ έχω παίξει και τα δύο και σου λέω ότι κάνεις λάθος. Άρα το επιχείρημα σου "οποίος έχει" είναι εξαρχής λάθος. Από εκεί και πέρα, στατιστικά δείχνουν ότι ένας στους τέσσερις το έχει τερματίσει. Και πωλήσεις, για το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών, δεν είναι και ιδιαίτερα καλές. Ξανασκέψου το λοιπόν για το συνέβη αυτό. , Αυτό το ελιτιστικο υφακι είναι ενδιαφέρον. Από που πηγάζει όμως δεν ξέρω. Μάλλον από εκεί που εσύ (και οι άλλοι ειδικοί γκουρού) γράφουν τις απόψεις τους.
panther_512 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Η επιχειρηματολογία σου για το Witcher 3 πρέπει να παραδεχθείς δεν είναι και η καλύτερη. Απλά δεν σου άρεσε το game. Απόλυτα σεβαστό. Αν είχες ακολουθήσει τη σειρά από την αρχή, ίσως να είχες άλλη άποψη.
Fulgore Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Εγώ έχω παίξει και τα δύο και σου λέω ότι κάνεις λάθος Αφου βρισκεις την σειρα witcher βαρετη(αφου οπως λες επαιξες και τα δυο παιχνιδια),το 3 γιατι το ξεκινησες αφου δεν σου αρεσε το παιχνιδι απο το 2(ή αν επαιξες πρωτα το 3 για ποιο λογο επαιξες το 2 μετα)? Με βαση τα αρνητικα που αναφερεις επρεπε να ειχες παρατησει το παιχνιδι απο την αρχη...Γιαυτο λεω οτι κατι δεν στεκει. Και μια χαρα πωλησεις εκανε η σειρα Witcher, που ακουσες οτι δεν εχει κανει πωλησεις? Τελος εξακολουθω να μην καταλαβαινω που κολλαει αυτο που εγραψα γενικα για το τι γραφεται στο παρον θεμα, με το τι γραφτηκε σε ενα θεμα ενος παιχνιδιου για το Pc.
paparoupas11 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Η επιχειρηματολογία σου για το Witcher 3 πρέπει να παραδεχθείς δεν είναι και η καλύτερη. Απλά δεν σου άρεσε το game. Απόλυτα σεβαστό. Αν είχες ακολουθήσει τη σειρά από την αρχή, ίσως να είχες άλλη άποψη. Υπάρχουν χιλιάδες θέματα για το πόσο βαρετό είναι το witcher. Και άλλα τόσα για το γεγονός ότι για rpg δεν έχεις ρόλο στο χαρακτήρα του Gérarlt. Είναι μόνοκόμματος. Ενα τυχαίο παράδειγμα, σε 10 δευτερόλεπτα αναζήτησης https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=/amp/s/geeksfromouterspace.wordpress.com/2016/06/21/the-witcher-3-is-not-that-great/amp/&ved=0ahUKEwj87KCd_6bTAhXKaVAKHY2MB18QFggjMAI&usg=AFQjCNFr813M3mZZDLdQ_e697iGroIMcig&sig2=K8vxjxCoijFs74z8k6l3oA Υπηρχε ηδη ειδικο θεμα για το εν λογω παιχνιδι αλλα με πολυ μικρη συμμετοχη οπως βλεπεις.Εδώ κολλάει αυτό που απορείς. Δεν έχει συμμετοχή ο κόσμος διότι παίζει και ευχαριστιεται, δεν μπαίνει σε forum να ακούσει τον καθένα να του λέει πόσο καλύτερο είναι το τάδε παιχνίδι.
Fulgore Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Μετα παω στα αντιστοιχα θεματα των παιχνιδιων στο forum με τα φετινα exclusives(για τις πωλησεις περιμενουμε των επομενων μηνων να ανακοινωθουν)και περαν του horizon ελαχιστη συμμετοχη απο τον κοσμο. Αρα ο κοσμος(στην Ελλαδα)προτιμαει την sony για τα exclusive τα οποια δεν αγοραζει/παιζει?Ωραια λογικη δεν μπορω να πω.... Ναι πολυ καλη η τιμη του ps4 pro(ειχε παιξει και bundle στα 399ευρω με 2o controller ή horizon που εβγαινε στα 350 η κονσολα),αλλα αν ειναι να μην αγοραζεις παιχνιδια τι να την παρεις τσαμπα την κονσολα? Εγω εξεφρασα ενα προβληματισμο ή συμπερασμα(οπως το παρει κανεις) με βαση τα οσα ειχαν γραφτει πιο παλια στο παρον θεμα,και τι γραφεται την παρουσα χρονικη στιγμη. Και μια γρηγορη ιστορικη αναδρομη του τι εχει γραφτει σε γενικες γραμμες στο παρον θεμα απο το 2013 μεχρι σημερα(τα περι ps vs xbox δεν χρειαζεται να τα αναφερω) Στις αρχες της κυκλοφοριας του ps4 στο παρον θεμα που ο κοσμος αγοραζε τις πρωτες μερες την κονσολα και μερικοι ρωταγανε ποια video club φερνουν παιχνιδια για ενοικιαση,επειδη δεν μπορουσαν να διαθεσουν 50 και 60ευρω για παιχνιδι(ασχετως που χρυσοπληρωσαν day one την κονσολα). Θυμαμαι επισης το 2014 μεχρι και το πρωτο τριμηνο του 2015 που ο κοσμος εκανε παραπονα(και γενικα και εδω στο forum)για την ''ξηρασια'' τιτλων. Μεχρι και το 2015 και αρχες του 2016 αρκετα παραπονα ειχαν γινει που εχουμε γεμισει με Remastered παιχνιδια στην κονσολα και οτι λειπουν νεα IP και exclusives. Περυσι τελη του χρονου παλι λογω του ps4 pro,ειχε γινει αρκετος ντορος που η κουβεντα γινοταν για τα τεχνικα ps4 pro σε σχεση με slim αντι να γινει για τα ιδια τα παιχνιδια. Φετος ως τωρα το 2017 μεχρι και σημερα που εχουμε ισως τις περισσοτερες μαζεμενες κυκλοφοριες(ειδικα σε καλα exclusive)στην ως τωρα γενια,ελαχιστη εως καθολου κουβεντα(προσοχη λεω κουβεντα αφου ουτως ή αλλως σε forum ειμαστε,δεν χρειαζεται να σχολιαζουν μονο οσοι εχουν παρει ενα παιχνιδι αλλα και αυτοι που μπορει να τους ενδιαφερει)εχει γινει για τα φετινα παιχνιδια που εχουν βγει,περαν του πολυ διαφημισμενου(και εν μερη mainstream)horizon. Αρα ολα αυτα που αναφερω παραπανω τα λεω περισσοτερο για να ξερουμε για τι πραγματα θελει να συμμετεχει περισσοτερο ο κοσμος(και αρα να γραφονται) που συμμετεχει στο παρον θεμα. Εδώ κολλάει αυτό που απορείς. Δεν έχει συμμετοχή ο κόσμος διότι παίζει και ευχαριστιεται, δεν μπαίνει σε forum να ακούσει τον καθένα να του λέει πόσο καλύτερο είναι το τάδε παιχνίδι. Δηλαδη ο κοσμος που παιζει και ευχαριστιεται τα παιχνιδια δεν μπαινει σε forum(αν θελει)για να ανταλλαξει γνωμες και αποψεις, oh wait....
panther_512 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Υπάρχουν χιλιάδες θέματα για το πόσο βαρετό είναι το witcher. Και άλλα τόσα για το γεγονός ότι για rpg δεν έχεις ρόλο στο χαρακτήρα του Gérarlt. Είναι μόνοκόμματος. Ενα τυχαίο παράδειγμα, σε 10 δευτερόλεπτα αναζήτησης https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=/amp/s/geeksfromouterspace.wordpress.com/2016/06/21/the-witcher-3-is-not-that-great/amp/&ved=0ahUKEwj87KCd_6bTAhXKaVAKHY2MB18QFggjMAI&usg=AFQjCNFr813M3mZZDLdQ_e697iGroIMcig&sig2=K8vxjxCoijFs74z8k6l3oA Seriously man? Αυτή είναι η επιχειρηματολογία σου? Δηλαδή αν κάνεις google Mass Effect Andromeda is Boring τί νομίζεις ότι θα βρείς? https://www.google.com/search?q=Mass+effect+andromeda+is+boring&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab&gfe_rd=cr&ei=Il7yWITRBuLW8gfIgIOQCg Ή για οποιοδήποτε άλλο game. Δεν αξίζει να συνεχίσω το οποιοδήποτε debate περι του θέματος. 1
hasiotis_john Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Εδώ και λίγες μέρες έχω ξεκινήσει το Dying light enhanced edition ! Ρε σεις , τι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΟΣ είναι αυτός!!! Απόλυτος εθισμός. Οι δημιουργοί του παιχνιδιού πρέπει ν' αφιέρωσαν χιλιάδες ώρες μιας και μιλάμε πως έχουν δώσει απίστευτη λεπτομέρεια σε κάθε γωνιά του απέραντου χάρτη που πρέπει να οργώσεις. Φαίνεται ατελείωτο και ήδη μετά από 10 ώρες παιχνιδιού είμαι σίγουρος πως είμαι στο 10%-20% ακόμα! Είναι απίστευτο πόσες side missions βρίσκεις ακόμα και σε μια τυχαία περιπλάνηση. Μπορεί να μπεις σε ένα σπίτι και να είναι κάποιος εκεί που να σε στείλει κάπου! Όταν βραδιάσει και σε πάρουν κυνήγι κάτι περίεργα που ξεπορτίζουν, τότε το σκ@τό στην κάλτσα και μην είδατε τον Παναγή. Αν και νωρίς ακόμα μιας και είμαι στην αρχή, αλλά σας το προτείνω με κλειστά μάτια. Η enhanced edition φαίνεται πως έχει αμέτρητο επιπλέον υλικό, οπότε προτιμήστε αυτή την έκδοση μιας και είναι ήδη σχετικά φτηνή! Τέλος, πολύ σημαντικό πως ΌΛΑ τα έξτρα είναι στο δισκάκι μέσα, οπότε αν το πουλήσεις μετά ή το δώσεις σε κάποιον άλλον θα μπορεί και αυτός ν' απολαύσει τα πάντα χωρίς κωδικούς! 3
Fulgore Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Οι "ειδικοί" που συχνάζουν εδώ μέσα είναι δογματικοι και γράφουν ασταμάτητα. Πχ ας δούμε το witcher. Εγραψα ότι το mass effect είναι καλύτερο από το βαρετό witcher Τελος οσον αφορα αυτο. Καταρχας δεν μιλησα προσωπικα για το mass effect μιας και δεν το εχω παιξει.Στο θεμα που αναφερεις ομως σχολιασα το παιχνιδι που εχω παιξει και ποσο στεκανε τα αρνητικα που ανεφερες με το εν λογω παιχνιδι. Ο ειδικός, σκίζει να μας πείσει πόσο καλό είναι και πόσο αδαείς είμαστε οι υπόλοιποι που το βρήκαμε βαρετό. Ο ειδικος δεν σκιζεται να σε πεισει,οι βαθμολογιες μιλανε απο μονες τους που το κοινο συμφωνει με τους κριτικους http://www.metacritic.com/game/playstation-4/the-witcher-3-wild-hunt Επισης και εγω εχω 2 φιλους οπως και τον αδερφο μου που το witcher 3 ειδαν οτι δεν ειναι για αυτους και το βαρεθηκαν και το σταματησαν στην αρχη. Αν ενα παιχνιδι βλεπεις οτι δεν ειναι για σενα το παρατας,δεν παιζεις συνεχιζεις να τα παιζεις τα παιχνιδια με το ζορι για να αποδειξεις κατι. Εδώ και λίγες μέρες έχω ξεκινήσει το Dying light enhanced edition ! Ρε σεις , τι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΟΣ είναι αυτός!!! Απόλυτος εθισμός. Οι δημιουργοί του παιχνιδιού πρέπει ν' αφιέρωσαν χιλιάδες ώρες μιας και μιλάμε πως έχουν δώσει απίστευτη λεπτομέρεια σε κάθε γωνιά του απέραντου χάρτη που πρέπει να οργώσεις. Φαίνεται ατελείωτο και ήδη μετά από 10 ώρες παιχνιδιού είμαι σίγουρος πως είμαι στο 10%-20% ακόμα! Είναι απίστευτο πόσες side missions βρίσκεις ακόμα και σε μια τυχαία περιπλάνηση. Μπορεί να μπεις σε ένα σπίτι και να είναι κάποιος εκεί που να σε στείλει κάπου! Όταν βραδιάσει και σε πάρουν κυνήγι κάτι περίεργα που ξεπορτίζουν, τότε το σκ@τό στην κάλτσα και μην είδατε τον Παναγή. Αν και νωρίς ακόμα μιας και είμαι στην αρχή, αλλά σας το προτείνω με κλειστά μάτια. Η enhanced edition φαίνεται πως έχει αμέτρητο επιπλέον υλικό, οπότε προτιμήστε αυτή την έκδοση μιας και είναι ήδη σχετικά φτηνή! Τέλος, πολύ σημαντικό πως ΌΛΑ τα έξτρα είναι στο δισκάκι μέσα, οπότε αν το πουλήσεις μετά ή το δώσεις σε κάποιον άλλον θα μπορεί και αυτός ν' απολαύσει τα πάντα χωρίς κωδικούς! Ειναι καλο παιχνιδι κυριως η Enhanced edition απο τα σχολια του κοσμου που βλεπω και γραφονται ,αν και εγω ειμαι περισσοτερο των Old school παιχνιδιων με zombie και το ολο parkour δεν μου πολυ αρεσε να πω την αληθεια
keropi Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Έχω το αρχικό release του Dying Light, δεν με τράβηξε μιας και μετά από λίγο το βαρέθηκα (σε αντίθεση με το witcher3 πχ ) Το Season Pass που είχε ενα 10ρικο κάπως με έψησε, ξαναέβαλα το game πριν το πάρω τζάμπα και βερεσέ και το έβγαλα στο τέταρτο... περί ορέξεως κολοκυθόπιτα θέλω να καταλήξω , δε σημαίνει αυτό όμως ότι θα ακυρώσουμε και τα ομολογουμένως καλά παιχνίδια με άκυρα clickbait άρθρα...
costacurta Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Ε όχι και βαρετό το witcher το παιχνίδι θεωρείται παγκοσμίως το κορυφαίο αυτής της γενιάς. Το dying Light ειδικά η έκδοση enchanced είναι πολύ καλό fps/rpg. Εχει διάφορες αναβαθμίσεις /βελτιώσεις σε γραφικά μπαγκς κτλ ενώ έχει και το εξπανσιον. Είναι δηλαδή και τα 2 παιχνίδια σε ένα. Κάπως υποτιμημένο βέβαια.
kostiger Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Ανεξαρτητα απο το τι εχει να προσφερει το παιχνιδι (εμενα μου αρεσε), το παρκουρ του τα σπαει.. Για το Dying light μιλω εννοειται.. 1
paparoupas11 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Seriously man? Αυτή είναι η επιχειρηματολογία σου? Δηλαδή αν κάνεις google Mass Effect Andromeda is Boring τί νομίζεις ότι θα βρείς? https://www.google.com/search?q=Mass+effect+andromeda+is+boring&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab&gfe_rd=cr&ei=Il7yWITRBuLW8gfIgIOQCg Ή για οποιοδήποτε άλλο game. Δεν αξίζει να συνεχίσω το οποιοδήποτε debate περι του θέματος. Και εδώ ακριβώς είναι που κάνεις λάθος. Προφανώς και είναι γνώμη του καθενός. Η διαφορά είναι στον "ειδικο". Κανείς δεν θα ασχοληθεί αν σου άρεσε ή όχι το mass effect. Η διαφορά είναι για εσάς τους φανατισμενους, πόσο αγώνας κάνετρ να πείσετε εμένα ότι είμαι λάθος. Μην ακουστεί κάτι κακό για το υπέρτατο παιχνίδια, αμέσως με βάπτιζεις άσχετο.
paparoupas11 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Και εδώ ακριβώς είναι που κάνεις λάθος. Προφανώς και είναι γνώμη του καθενός. Η διαφορά είναι στον "ειδικο". Κανείς δεν θα ασχοληθεί αν σου άρεσε ή όχι το mass effect. Η διαφορά είναι, πόσο αγώνα κάνετε να πείσετε εμένα ότι είμαι λάθος. Μην ακουστεί κάτι κακό για το υπέρτατο παιχνίδια, αμέσως με βάπτιζεις Ε όχι και βαρετό το witcher το παιχνίδι θεωρείται παγκοσμίως το κορυφαίο αυτής της γενιάς. Το μόνο αντικειμενικο κριτήριο που υπάρχει είναι οι πωλήσεις. Και επειδή αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα καταναλωτικό προϊόν (να χαρείς μη μου πεις ότι είναι τέχνη) δεν πούλησε σαν το κορυφαίο παιχνίδι.
keropi Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 ^ στο τέλος του 2016 φαίνεται ότι πούλησε πάνω από 25 εκατομμύρια αντίτυπα το W3, δεν είναι αρκετά; http://nordic.ign.com/the-witcher-3/1842/news/the-witcher-series-sales-pass-25-million
Προτεινόμενες αναρτήσεις