Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο ψηφιακά θέλεις η και κανονικά δισκάκι;

Γενικά δεν με ενδιαφέρει αλλά αν έχει 5-6 ευρώ η διαφορά του φυσικού από το digital θα προτιμούσα το φυσικό.

Δημοσ.

Γενικά δεν με ενδιαφέρει αλλά αν έχει 5-6 ευρώ η διαφορά του φυσικού από το digital θα προτιμούσα το φυσικό.

Γενικά παίρνεις από όπου βρεις καλύτερη τιμή. Αν όμως σε ενδιαφέρει το να μπορείς να το πουλήσεις μετά, εννοείται ότι πας μόνο σε κουτάτο.

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά παίρνεις από όπου βρεις καλύτερη τιμή. Αν όμως σε ενδιαφέρει το να μπορείς να το πουλήσεις μετά, εννοείται ότι πας μόνο σε κουτάτο.

Γενικά που ψάχνω; Από Σκρουτζ;

Δημοσ.

παραδειγμα το pes2017 το ειχε προσφορα το ps store πριν λιγες μερες στα 10 ευρω...ενω disc κανει 35..περνεις το digital ενοειται...δεν σε νοιαζει..και ας εχειs το παιχνιδι μετα εκει για παντα στον σκληρο...

Δημοσ.

πάει ανάλογα

Αν το θέλεις να το έχεις για πάντα το παίρνεις ψηφιακά.

Αν το παίρνεις με σκοπό να το τελειώσεις και να το δώσεις ώστε να πάρεις μερικά €€€ πίσω παίρνεις σε φυσική μορφή

• Like 1
Δημοσ.

Με τον δίσκο και τα παιχνίδια τι γίνεται; Μπορώ να βάλω μεγαλύτερο από 1tb δίσκο; Ρωτάω γιατί μία 10αρια ψηφιακά παιχνίδια να πάρω και 4-5 να έχω κάνει install παπαλα ο χώρος

Δημοσ.

Με τον δίσκο και τα παιχνίδια τι γίνεται; Μπορώ να βάλω μεγαλύτερο από 1tb δίσκο; Ρωτάω γιατί μία 10αρια ψηφιακά παιχνίδια να πάρω και 4-5 να έχω κάνει install παπαλα ο χώρος

Εγώ έβαλα 2tb και στο απλό και στο Pro.

Μία χαρά, κανένα πρόβλημα

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί και από κάποιον άλλο, αλλά σούπερ τιμή για PS4 pro από πολλά καταστήματα στο skroutz. http://www.skroutz.gr/s/9788318/Sony-Playstation-4-Pro-PS4-Pro-1TB.html

Μπράβο η Sony... Το φθινόπωρο βλέπω να το βγάζει στα 300 Ευρώ με την κυκλοφορία του Scorpio...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...