Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως το πήρα 199 ευρώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος!! Δεν με ενδιαφέρει 2ο χειριστήριο ούτε παιχνίδι. :D

Υπάρχει τσιπαρισμα για ps4?!

Οχι δεν υπαρχει,αλλα ελεος σε καινουργια (αγορασμενη κονσολα)να ρωταται για τσιπαρισμα....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την αρχαιολαγνια μου μέσα. Αφού πήραμε το Day of the tentacle Και grim fandango, με τα 10 ευρώ πήρα και το Full throttle.

Αν βγάλουν και syberia και longest journey, καλά θα είναι

Επεξ/σία από paparoupas11
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, νέος κάτοχος ps4, έχω χιλιάδες απορίες :P

Θέλω να ρωτήσω ότι παιχνίδι βάζω σε δισκάκι το κάνει install αυτόματα? Μόλις έβαλα το horizon zero dawn που ήρθε με την κονσολα και φορτώνει μία μπάρα σαν να κάνει εγκατασταση.

Επίσης κάποια must play games ? Δεν είχα ποτέ την κονσολα, είμαι τελείως άσχετος. Έχω να παίξω ps από το ps2.

Τίποτα tips and tricks γενικά;

Δημοσ.

Καλησπέρα, νέος κάτοχος ps4, έχω χιλιάδες απορίες :P

Θέλω να ρωτήσω ότι παιχνίδι βάζω σε δισκάκι το κάνει install αυτόματα? Μόλις έβαλα το horizon zero dawn που ήρθε με την κονσολα και φορτώνει μία μπάρα σαν να κάνει εγκατασταση.

Επίσης κάποια must play games ? Δεν είχα ποτέ την κονσολα, είμαι τελείως άσχετος. Έχω να παίξω ps από το ps2.

Τίποτα tips and tricks γενικά;

Ναι, όλα γίνονται install στο δίσκο.

Must games είναι 100% τα Uncharted και το The Last Of Us.

• Like 1
Δημοσ.

Αγορασα το uncharted collection αλλά ξεκίνησα με το horizon που ήρθε μαζί με την κονσολα. Απίστευτα γραφικά!

Από racing games το gran turismo αξίζει;

Τα games είναι τεράστια! Όταν τερματίζω κάποιο λογικά το σβήνω από το δίσκο. 1tb είναι ο δίσκος αλλά με 50gb το game στα 20 παιχνίδια είναι φουλ

Δημοσ.

Τα must play δεν ειναι απαραίτητο ότι θα σου αρεσουν. Σκεψου λιγο τι θα ηθελες να παιξεις, δες κανα site ή youtube με τα καλύτερα για 2015-2016 και οτι σου τραβηξει την προσοχη ασχολησου. Το driveclub ειναι αρκετα καλο για racing!

• Like 1
Δημοσ.

Από racing games αν θέλεις να πάθεις πλάκα από γραφικά πάρε το project cars η το driveclub

Θέλουν τιμόνι ή μπορείς να τα παίξεις και με τον controller ?

Το gran turismo δεν λέει; Το 4 το είχα λιώσει

Δημοσ.

Όχι βρε εννοείται μπορείς και με το χειριστήριο

Απλά αν θέλεις τα μέγιστα να νιώσεις δίνεις €€€€€ και παίρνεις μία g29 και είσαι αρχοντας

• Like 1
Δημοσ.

Όχι βρε εννοείται μπορείς και με το χειριστήριο

Απλά αν θέλεις τα μέγιστα να νιώσεις δίνεις €€€€€ και παίρνεις μία g29 και είσαι αρχοντας

Τελευταία ερώτηση για σήμερα γιατί σας τα επριξα :P

Από πού συμφέρει να αγοράζω παιχνίδια; Υπάρχει κάποιο site συγκεκριμένο με καλές τιμες? Psn store?

Δημοσ.

Θέλουν τιμόνι ή μπορείς να τα παίξεις και με τον controller ?

Το gran turismo δεν λέει; Το 4 το είχα λιώσει

δεν εχει βγει ακομα το gran turismo

Δημοσ.

Τελευταία ερώτηση για σήμερα γιατί σας τα επριξα :P

Από πού συμφέρει να αγοράζω παιχνίδια; Υπάρχει κάποιο site συγκεκριμένο με καλές τιμες? Psn store?

Μόνο ψηφιακά θέλεις η και κανονικά δισκάκι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...