cpttony Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Remedy bringing one of its next games to PS4 off topic Tώρα με τι exclusive θα παίξει μπάλα το Scorpio... Με Forza, Halo δεν βγαίνει
keropi Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 ^ offtopic και εγώ ακόμα και με τα δικά του θα πουλάει στους fans ... ας μη το κάνουμε vs , στο άλλο thread πετάχτηκε ο γνωστός/άγνωστος με κάτι γενικολογίες και bolds και έχει να γράψει εκεί άνθρωπος 3 μέρες τώρα Αυτό δείχνει ότι το θέμα έχει κουράσει και δεν υπάρχει διάθεση για τέτοιες συζητήσεις γιατί πολύ απλά τα 8Κ, 144fps και τα tf είναι παντελώς άχρηστα αν δεν έχεις software της προκοπής. Πιστεύω κάτι θα δείξουν γιατί αλλιώς θα χάσουν ακόμα περισσότερο την αγορά, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα υπάρχει φρέσκο πράμα...
cpttony Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δεν είχα και δεν έχω κανένα σκοπό για "vs", είναι μια απορία που μου δημιρουργήθηκε, γι' αυτό την έβαλα σε spoiler και λέγοντας " off topic" . Και εμενα με έχει κουράσει το όλο θέμα με hardware στις κονσόλες. 1
panossar95 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Pane dishonored πολυ καλο, αν μιλας για το 1 αλλα το ειχα τελειωσει σε υπολογιστη το 2 δεν εχω ιδεα, τα batman γενικα μου αρεσουν, το killking floor2 το εχω, πολυ fun, δε ξερω αν εχεις παιξει αλλα ειναι φαση αρενα με zombie waves, καθε γυρο μαζευεις λεφτα και παιρνεις καλυτερα οπλα και ετσι Ααααα δεν εχει στορυ ε? Ειναι σαν τα ζομπι του cod? Που επιβιωνεις γυρους?
najinblue3 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Yup, αλλα ειναι πολυ καλο και addictive, εχει αρκετα classes με διαφορετικο specialty, k weaps, δε ξερω ποσο εχει αλλα για μενα αξιζει αν σου αρεσει η φαση
rouxlas86 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Σήμερα το ανοίγω δεν έδειχνε τίποτα στην tv. Μετά είχε μείνει στο logo και μετά άκουγα την μουσική του menu αλλα το menu δεν εμφανιζόταν. Τελικά δούλεψε αλλά έχει κανείς παρόμοια εμπειρία?Δεν μου έχει ξανακάνει πρόβλημα γενικά. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Παιδιά είναι πεσμένο το psn; εδώ και ώρες προσπαθώ να αγοράσω παιχνίδι και όταν πάω να βάλω κωδικό, μου πετάει error ότι είναι λάθος! (έχω κάνει reset)
vrwmiaris Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Παιδιά είναι πεσμένο το psn; εδώ και ώρες προσπαθώ να αγοράσω παιχνίδι και όταν πάω να βάλω κωδικό, μου πετάει error ότι είναι λάθος! (έχω κάνει reset)Από το τηλέφωνο μπαίνω κανονικά, δεν είμαι σπίτι να δω από την κονσόλα Τι κωδικό να βάλεις δηλαδή; δεν πατάς αγορά κτλπ;
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Από κινητό μπαίνω κι εγώ, δεν έχω καν πρόσβαση στο ps4 μου αυτή τη στιγμή. Έχω ενεργοποιημένο να βάζω κωδικό στον checkout, τον βάζω και μου λέει ότι είναι incorrect. Δεν μπορώ καν να συνδεθώ στο SEN account μου o.O
Spartan117 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=E6IOOWnOXlw Animation ακόμα best in business. ND = quality. 1
Grim Ripper Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 40€ κάνει και μαζί παίρνουμε ένα theme και το πρώτο Jak and Daxter game όταν βγει. https://store.playstation.com/#!/en-gr/games/uncharted-the-lost-legacy/cid=EP9000-CUSA07875_00-UNCHTLLPREORDPSN If you own the Uncharted 4 Triple Pack Expansion, Uncharted 4 Deluxe Edition or the Explorer’s Pack you’re entitled to download Uncharted: The Lost legacy at no extra cost as soon as it’s available. Pre-order the digital edition of Uncharted: The Lost Legacy from PlayStation Store to receive:• Uncharted: The Lost Legacy PS4 Theme• Jak and Daxter: The Precursor Legacy™ – yours to download as soon as the game is launched.
Προτεινόμενες αναρτήσεις