Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες δε ξερω για εσας, αλλα εγω ακομα δε πηρα το κουπονι, ειναι τραγικο γιατι το υποσχεθηκε και μας κανει χαβαλε, οχι οτι καιγομαι για το 10ρικο αλλα ειναι το γαμωτο, οταν λες κατι θα το τηρεις, τα φραγκα μου ξερεις να τα παιρνεις, hate post done

TL:DR spend your own money on sales

In other news, Skyforge tomorrow out, προκεται για ενα καλο sci-fi mmo, action rpg με πολυ καλο combat, f2p

• Like 1
Δημοσ.

Παιδες δε ξερω για εσας, αλλα εγω ακομα δε πηρα το κουπονι, ειναι τραγικο γιατι το υποσχεθηκε και μας κανει χαβαλε, οχι οτι καιγομαι για το 10ρικο αλλα ειναι το γαμωτο, οταν λες κατι θα το τηρεις, τα φραγκα μου ξερεις να τα παιρνεις, hate post done

Και εγώ δεν το πήρα ακόμα

Δημοσ.

Πρωτο μισο του Απριλιου ειπανε οχι πρωτη εβδομαδα του Απριλιου.

Επισης θα ξαναπαιξουν εκπτωσεις φετος,δεν ηταν οι τελευταιες αυτες που ειδαμε τωρα τον Μαρτιο. 

Το ειχα αναφερει πριν 1 εβδομαδα αγαπητε Najin μην γραφουμε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια.

Το λεει στο link που ανεβασα

Spend €50 at PlayStation Store between now and 31 March (2017), and get a €10 wallet top-up voucher code in the first half of April,

Για αυτο δινει ενα χρονικο περιθωριο μεγαλο γιατι οσο να ναι δεν θα πεσαν λιγες παραγγελιες.

Μετα τις 15-16 του μηνα αν δεν σου εχει ερθει ο κωδικος και βαριεσαι να περιμενεις λιγο παραπανω(αν τυχει παντα αυτο το σεναριο)στελνεις μνμ στην sony.

οχι οτι καιγομαι για το 10ρικο αλλα ειναι το γαμωτο, οταν λες κατι θα το τηρεις, τα φραγκα μου ξερεις να τα παιρνεις, hate post done

Για ατομο που δεν καιγεται παντως μια χαρα το εκανες το Hate post,τουλαχιστον ενω δεν εχει περασει ακομα το χρονικο περιθωριο... -_-

Δημοσ.

Fulgore, οταν τελειωνει το plus μου, ξερει να μου παιρνει τα λεφτα κατευθειαν, οταν ειναι να δωσει ομως, αργει, καταλαβες τι εννοω

δεν με ενδιαφερει το 10ρικο καθως δεν εχω σκοπο να αγορασω κατι, αλλα ειναι πολλοι που το περιμεναν να τσιμπησουν κατι απο τις πασχαλινες εκπτωσεις

Να λεμε τα καλα, να λεμε και τα κακα

• Like 1
Δημοσ.

Μετά από το Uncharted 1 και το The Last of Us, εχθές τελείωσα και το Infamous: Second Son.

Καλούτσικο παιχνιδάκι, πάρα πολύ repetitive, αλλά αρκετά διασκεδαστικό ώστε να το τερματίσω με 100% completion σε κάθε περιοχή.

Κρίμα που ενώ έχει 2 graphics settings για performance vs quality, δεν κατάφεραν το performance να το κρατήσουν στα 60fps σταθερά.

Πάντως το Saints Row IV παίζει να είναι το καλύτερο open world game με super powers. Τουλάχιστον για εμένα είναι μακράν το καλύτερο.

Δημοσ.

Fulgore, οταν τελειωνει το plus μου, ξερει να μου παιρνει τα λεφτα κατευθειαν, οταν ειναι να δωσει ομως, αργει, καταλαβες τι εννοω

δεν με ενδιαφερει το 10ρικο καθως δεν εχω σκοπο να αγορασω κατι, αλλα ειναι πολλοι που το περιμεναν να τσιμπησουν κατι απο τις πασχαλινες εκπτωσεις

Να λεμε τα καλα, να λεμε και τα κακα

Αγαπητε τι σχεση εχει η συνδρομη(που αν θες την διακοπτεις)με μια προωθητικη ενεργεια που εβγαλε? Επισης το ξαναλεω, εβγαλε ανακοινωση και ειπε για πρωτο μισο του Απριλιου και κραζεις ενω δεν εχει περασει καν το περιθωριο αυτο. Αν εκανες αυτο το σχολιο 18 του μηνα πχ να το καταλαβω και να πω οτι οντως βλακεια της εταιρειας.

Μετά από το Uncharted 1 και το The Last of Us, εχθές τελείωσα και το Infamous: Second Son.

Καλούτσικο παιχνιδάκι, πάρα πολύ repetitive, αλλά αρκετά διασκεδαστικό ώστε να το τερματίσω με 100% completion σε κάθε περιοχή.

Κρίμα που ενώ έχει 2 graphics settings για performance vs quality, δεν κατάφεραν το performance να το κρατήσουν στα 60fps σταθερά.

Πάντως το Saints Row IV παίζει να είναι το καλύτερο open world game με super powers. Τουλάχιστον για εμένα είναι μακράν το καλύτερο.

Προσωπικα μου αρεσε περισσοτερο το story του infamous μιας και θα μπορουσε ανετα να γυριστει και σαν mini σειρα ενα πραγμα. Βεβαια τελειως διαφορετικη προσωπικοτητα ο κεντρικος χαρακτηρας σε σχεση με τον προηγουμενο των 2 infamous.

Δημοσ.

6-7/4 ελεγε το mail, γι αυτο κραζω

Αφου εστειλαν ξεχωριστα email(επρεπε να το ανεφερες αυτο εξ αρχης)στειλε email για τον κωδικο.

https://blog.eu.playstation.com/2017/03/01/spend-50-on-playstation-store-in-march-get-a-10-voucher-to-spend-in-april/

Εδω παντως ελεγε για πρωτο μισο του Απριλιου.

Δημοσ.

Ναι και σε μενα ηρθε πριν μια ωρα.

Ειχαν βγαλει και ανακοινωση οτι θα υπαρξει καθυστερηση με τα κουπονια!

Ολα καλα λοιπον...

Δημοσ.

Οποιος θελει γραφει την αποψη του για "βοηθεια". Ειχα γραψει πριν λιγες μερες πως διεθεσα ενα 20αρικο και πηρα τα zombi, dead island d.e και sniper elite 3. Σκέφτομαι να διαθεσω αλλα 20 και ειμαι αναμεσα, ειτε πακετακι mirrors edge και dishonored που βγαινουν μπαμ 20 ειτε σε μονα παιχνιδια απο τα οποια με ενδιαφέρουν just cause3, ufc2 ( δεν ξερω μήπως το βαρεθω αμεσα) και batman( το οποιο το χω δει δεν τρελαθηκα πολύ) και killing floor2 θα με εψηνε.Καμια γνώμη? Αξιζει το πακετακι που αναφερω ατην αρχή? Ή τι αλλο θα προτεινατε μεχρι 20?(ειτε 2-3 games ή ενα πιο ακριβο)Επισης να πω οτι μονο με το zombi εχω ασχοληθει σοβαρα μεχρο στιγμης, το sniper απλα το εβαλα να το δω και το dead island δεν εχει παιξει ακομα,αρα θα εχω κατι να παιζω για αρκετο καιρο.Οποτε ισως θα μπορουσα να περιμενω τον επομενο μηνα!

Δημοσ.

Pane dishonored πολυ καλο, αν μιλας για το 1 αλλα το ειχα τελειωσει σε υπολογιστη το 2 δεν εχω ιδεα, τα batman γενικα μου αρεσουν, το killking floor2 το εχω, πολυ fun, δε ξερω αν εχεις παιξει αλλα ειναι φαση αρενα με zombie waves, καθε γυρο μαζευεις λεφτα και παιρνεις καλυτερα οπλα και ετσι

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...