Fulgore Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Μου ήρθε email από public ps4 slim με 2 χειριστήριο δώρο 249 ευρώ. Για το απλο ps4 slim οχι δεν ειναι καλη προσφορα και κακως ο συμφορουμιτης παρακατω συμφωνει κιολας. Στο παραπανω που ανεφερα με 300ευρω μιλαμε για το 1tb μοντελο στα 300ευρω με δωρο παιχνιδι αξιας 50+ευρω μαζι με το δευτερο controller. Προφανως πολυ καλυτερη προσφορα απο το ps4 slim 500gb Καλά όχι και 150€ Είπαμε Μακάρι βέβαια Αν περυσι επαιξε το ps4 c chassis(και για μερικους και slim)500gb στα 199ευρω,πολυ πιθανο φετος για να πεσει και η τιμη του ps4 pro,να δουμε ακομα χαμηλοτερες τιμες στα ps4 slim 500gb.
isaias1983 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Επισης οποιος εχει cashcard εθνικης τραπεζα κερδιζει 40 ποντους ανα ευρω αγορας στο public δηλαδη 10% επιστροφη μεχρι 15/4.στα 400 ευρω παιρνει 40 ευρω πισω...not bad για καποιον που θελει ενα ps4 pro . 1
Fulgore Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Επισης οποιος εχει cashcard εθνικης τραπεζα κερδιζει 40 ποντους ανα ευρω αγορας στο public δηλαδη 10% επιστροφη μεχρι 15/4 Εχουμε καποιο link για το παραπανω για επιβεβαιωση?
Giannis_kan Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Εγώ πάντως το πήρα 199 ευρώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος!! Δεν με ενδιαφέρει 2ο χειριστήριο ούτε παιχνίδι.
Grim Ripper Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Όσοι ενδιαφέρεστε για το Batman Arkham knight Memorial Edition να ξέρετε ότι υπάρχει στην comicdom-con στα 50€. Να έχετε μόνο μετρητά πάνω σας μιας και δεν έχουν POS (ο λόγο που δεν κατάφερα να πάρω το game).
Fulgore Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Όσοι ενδιαφέρεστε για το Batman Arkham knight Memorial Edition να ξέρετε ότι υπάρχει στην comicdom-con στα 50€. Να έχετε μόνο μετρητά πάνω σας μιας και δεν έχουν POS (ο λόγο που δεν κατάφερα να πάρω το game). Τοσο ειχε πριν λιγο καιρο στο public(και δεν θυμαμαι αν και αλλες αλυσιδες το ειχαν)και δεν θυμαμαι να υπηρχε μεγαλο ενδιαφερον. http://www.public.gr/product/batman-arkham-knight-memorial-edition-ps4-game/prod7600387pp/ Βλεπεις πλεον εχει πεσει η τιμη του αρχικου παιχνιδιου παρα πολυ(10ευρω το ειχε την Παρασκευη γνωστο σκρουτζομαγαζο)και αρα ισως προβληματισει αρκετο κοσμο.
Grim Ripper Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δεν το ήξερα πως είχε πέσει και η τιμή στην memorial edition, μόνο για την black friday των public ξέρω ότι είχε πέσει τόσο. Anyway προφανώς για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρει το περιεχόμενο του κουτιού (steelbook, artbook, statue) δεν αξίζει.
Fulgore Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δεν το ήξερα πως είχε πέσει και η τιμή στην memorial edition, μόνο για την black friday των public ξέρω ότι είχε πέσει τόσο. Anyway προφανώς για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρει το περιεχόμενο του κουτιού (steelbook, artbook, statue) δεν αξίζει. Να στο θεσω πιο απλα. Εδω ο κοσμος δεν αγοραζει(με βαση την συμμετοχη και τις πωλησεις φυσικα)τις απλες εκδοσεις των κανονικων παιχνιδιων,θα κοιταξει limited edition? Και να στο πω και με παραδειγμα καλυτερα. Ειχε αναφερθει πιο παλια η collectors edition του Overwatch(παλι απο τα public κυριως)στα 69ευρω,την ιδια περιοδο που το απλο παιχνιδι για ps4 κοστιζε 40-45ευρω και το ενδιαφερον του κοσμου ηταν σχεδον ανυπαρκτο,γιαυτο το λεω. Και το λεω γιαυτο και απο πλευρας τοποθεσιας,που δεν χρειαζεται να τρεξουν στην comindom 1
isaias1983 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Εχουμε καποιο link για το παραπανω για επιβεβαιωση? Απο την εφαρμογη gomore της εθνικης τραπεζας στο κινητο. 40 ποντους για καθε ευρω αγορας στο public. 1
Fulgore Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Αρα στην ουσια βγαινει δωρεαν η επεκταση εγγυησης με το παραπανω.
dinhio Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Παιδια πιο playstasion συμφερει να παρω το προ ή το σλιμ;
Chris.pa Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Παιδια πιο playstasion συμφερει να παρω το προ ή το σλιμ; Το pro σιγουρα ειδικά αν εχεις 4Κ tv και επισης απο οτι ειδα έπεσε στα 399 με δωρο 2ο χειριστήριο απο πλαίσιο και public.
panossar95 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Εννοειται pro αν εχεις 4k tv ή εχεις σκοπο να παρεις μια αμεσα
comfuzio Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Ήθελα σήμερα να πάρω μια psn card των 20 από το maxplay.gr αλλά είναι εξαντλημένες, ξέρετε κανένα άλλο site που να έχει οικονομικές EU κάρτες; Ξέρω για G2A αλλά είχα πρόσφατη κακή εμπειρία μαζί τους και με το shield ενεργό και δεν θέλω να την πατήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις