Fulgore Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 μαγκες δημιουργηστε τοπικ PS5... "Rumors suggest that the PS5 will be making its debut at the upcoming Electronic Entertainment Expo (E3) 2017, to be held at the Los Angeles Convention Center this June" http://www.christianpost.com/news/playstation-5-update-sonys-next-gen-console-to-debut-at-e3-2017-179812/ Θεμα με βαση φημες δεν γινεται να ανοιχτει.
panossar95 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Οι επιλογες μου για τις προσφορές για το πασχα. Με τα 20 που διαθετω κατέληξα σε αυτα μετα απο πολύ ψαξιμο και σκεψη. Παρασυρθηκα αλλη μια φορα απο την αγαπη για τα ζομπι και σε συνδυασμό με το οτι ειχα παιξει πολλα παιχνιδια απο αυτα που ηταν σε προσφορα, διαλεξα αυτα με κοστος 19.97. Ευτυχως που εχω οτε tv να δουμε καμια μπαλα γτ μεχτι να κατεβουν θα κλαψουμε λιγο με ταχύτητες ελλαδαρας
Fulgore Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 ποδοσφαιρακια,δεν γινεται ακομα να ειναι τοσο πισω σε αυτο το ειδος game, γιατι το καθυστερουν τοσο δηλαδη? Μηπως γιατι βγαινουν καθε χρονο(λεω εγω τωρα?)και αρα για να κανουν τις πωλησεις που κανουν δεν ενδιαφερει τον κοσμο να δουν γραφικα uncharted σε αυτα. δεν ξερω πως θα το καταφερουν, προσωπικα επειδη παιζω κυριως ποδοσφαιρακια Ειμαι σιγουρος οτι οσοι ειναι στην ιδια κατηγορια,το τελευταιο πραγμα που τους ενδιαφερει ειναι τα γραφικα. Ποδοσφαιρακι παιζεις τι απαιτησεις δηλαδη να εχεις....
Vassilis_24 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Στη θεση τους θα το καθυστερουσα αυτη τη φορα κι αλλο. Εχουν την δυνατοτητα να φτιαξουν τρελη εγκατεστημενη βαση με τα ps4-ps4pro. Απο την αλλη ο κοσμος αποφασιζει και δειχνει αν χρειαζεται νεα κονσολα η οχι. Το σημαντικό αυτή τη φορά είναι να μην κάνουν τα λάθη του παρελθόντος και τα παιχνίδια του ps4 και του ps4 pro να παίζουν και στο ps5...
Fulgore Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Το σημαντικό αυτή τη φορά είναι να μην κάνουν τα λάθη του παρελθόντος και τα παιχνίδια του ps4 και του ps4 pro να παίζουν και στο ps5... Που τα ειδες τα λαθη του παρελθοντος. Εγω μια χαρα υποδοχη βλεπω εχουν τα remastered παιχνιδια,ειδικα μιας και εχουν κυκλοφορησει πλεον και μπολικα exclusive στο ps4(κατι που δεν ισχυε παλια γιαυτο ειχε καπως ξενερωσει ο κοσμος). Επισης remastered οπως το Last of us και uncharted trilogy που τρεχουν σε 60fps νομιζω οτι τα ευχαριστηθηκε περισσοτερο και ο κοσμος,σε σχεση με τις ps3 εκδοσεις. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Το σημαντικό αυτή τη φορά είναι να μην κάνουν τα λάθη του παρελθόντος και τα παιχνίδια του ps4 και του ps4 pro να παίζουν και στο ps5... E για εκει το πανε σιγουρα απο δω και περα. Για αυτο καλα ειναι και τα remastered για να υπαρχουν στην συλλογη τα μεγαλα παιχνιδια του Ps3.
Giannis_kan Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Θέλω Ps5 που να παίζει τα πάντα όλα από παιχνίδια! Άπο το 1 μέχρι τα δικά του! Αυτό θα κολοέλεγε!!
isspro1998 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 το ιδιο θα εγραφα και εγω! με επισης την διαφορα να υπαρχουν και ανταπτορες ωστε να μπορεις να συνδεσεις τα παλια gamepad..
panossar95 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Σχετικά με ταχύτητες που λεγαμε, 1 ωρα για 12gb μου βγαζει τωρα για dead island, σχετικά καλά
Material_Defender_1032 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Αλόχες, έχω αγοράσει ps4 slim από το amazon uk και (προφανώς) έχει αγγλικό φις (φωτό) που αναγράφει 5A 250V, μου έδωσε ο φάδερ ένα αντίστοιχο ευρωπαϊκό αλλά γράφει 6V 250V, θα είμαι οκ?
HolyMan Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Αλόχες, έχω αγοράσει ps4 slim από το amazon uk και (προφανώς) έχει αγγλικό φις (φωτό) που αναγράφει 5A 250V, μου έδωσε ο φάδερ ένα αντίστοιχο ευρωπαϊκό αλλά γράφει 6V 250V, θα είμαι οκ? θα εισαι οκ! ειναι universal το εσωτερικο τροφοδοτικο του ps4.
Fulgore Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 ps4 pro 1tb +Horizon στα 399ευρω μονο σε καποια καταστηματα του Public http://www.public.gr/product/gaming/consoles/ps4/sony-playstation-4-pro-1tb-and-horizon:-zero-dawn/prod8562162pp/ Επισης παλι απο Public Ps4 slim 1tb +horizon zero dawn+2ρο dualshock στα 299ευρω. Δεν γνωριζω αν και οι αλλες αλυσιδες λογω της περιοδου του πασχα θα κανουν αναλογα πακετα.
stelios18120 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Η δεύτερη προσφορά με το δεύτερο χειριστήριο είναι σούπερ τιμή.
Giannis_kan Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Μου ήρθε email από public ps4 slim με 2 χειριστήριο δώρο 249 ευρώ. Πιστεύω πολύ καλά. Και Pro 399 με 2ο χειριστήριο. Πως την βλέπετε την προσφορά?
isspro1998 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 καλη ειναι το ps4 slim, πουλας 40 ευρω το 2o gamepad, οποτε το πηρες με 209 ευρω, black friday δηλαδη... βαζω στοιχημα οτι στο φετινο black friday, θα τα δινουν τα ps4 150 ευρω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις