Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μαγκες δημιουργηστε τοπικ PS5...

"Rumors suggest that the PS5 will be making its debut at the upcoming Electronic Entertainment Expo (E3) 2017, to be held at the Los Angeles Convention Center this June"

http://www.christianpost.com/news/playstation-5-update-sonys-next-gen-console-to-debut-at-e3-2017-179812/

Θεμα με βαση φημες δεν γινεται να ανοιχτει.

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι επιλογες μου για τις προσφορές για το πασχα. Με τα 20 που διαθετω κατέληξα σε αυτα μετα απο πολύ ψαξιμο και σκεψη. Παρασυρθηκα αλλη μια φορα απο την αγαπη για τα ζομπι και σε συνδυασμό με το οτι ειχα παιξει πολλα παιχνιδια απο αυτα που ηταν σε προσφορα, διαλεξα αυτα με κοστος 19.97. Ευτυχως που εχω οτε tv να δουμε καμια μπαλα γτ μεχτι να κατεβουν θα κλαψουμε λιγο με ταχύτητες ελλαδαρας :P

post-287145-0-04216400-1491653419_thumb.jpg

Δημοσ.

ποδοσφαιρακια,δεν γινεται ακομα να ειναι τοσο πισω σε αυτο το ειδος game, γιατι το καθυστερουν τοσο δηλαδη?

Μηπως γιατι βγαινουν καθε χρονο(λεω εγω τωρα?)και αρα για να κανουν τις πωλησεις που κανουν δεν ενδιαφερει τον κοσμο να δουν γραφικα uncharted σε αυτα.

δεν ξερω πως θα το καταφερουν, προσωπικα επειδη παιζω κυριως ποδοσφαιρακια

Ειμαι σιγουρος οτι οσοι ειναι στην ιδια κατηγορια,το τελευταιο πραγμα που τους ενδιαφερει ειναι τα γραφικα. Ποδοσφαιρακι παιζεις τι απαιτησεις δηλαδη να εχεις....

Δημοσ.

Στη θεση τους θα το καθυστερουσα αυτη τη φορα κι αλλο.

Εχουν την δυνατοτητα να φτιαξουν τρελη εγκατεστημενη βαση με τα ps4-ps4pro.

Απο την αλλη ο κοσμος αποφασιζει και δειχνει αν χρειαζεται νεα κονσολα η οχι.

Το σημαντικό αυτή τη φορά είναι να μην κάνουν τα λάθη του παρελθόντος και τα παιχνίδια του ps4 και του ps4 pro να παίζουν και στο ps5...

Δημοσ.

Το σημαντικό αυτή τη φορά είναι να μην κάνουν τα λάθη του παρελθόντος και τα παιχνίδια του ps4 και του ps4 pro να παίζουν και στο ps5...

Που τα ειδες τα λαθη του παρελθοντος. Εγω μια χαρα υποδοχη βλεπω εχουν τα remastered παιχνιδια,ειδικα μιας και εχουν κυκλοφορησει πλεον και μπολικα exclusive στο ps4(κατι που δεν ισχυε παλια γιαυτο ειχε καπως ξενερωσει ο κοσμος).

Επισης remastered οπως το Last of us και uncharted trilogy που τρεχουν σε 60fps νομιζω οτι τα ευχαριστηθηκε περισσοτερο και ο κοσμος,σε σχεση με τις ps3 εκδοσεις.

• Like 1
Δημοσ.

E για εκει το πανε σιγουρα απο δω και περα.

Για αυτο καλα ειναι και τα remastered για να υπαρχουν στην συλλογη τα μεγαλα παιχνιδια του Ps3.

Δημοσ.

το ιδιο θα εγραφα και εγω! με επισης την διαφορα να υπαρχουν και ανταπτορες ωστε να μπορεις να συνδεσεις τα παλια gamepad..

Δημοσ.

Αλόχες, έχω αγοράσει ps4 slim από το amazon uk και (προφανώς) έχει αγγλικό φις (φωτό) που αναγράφει 5A 250V, μου έδωσε ο φάδερ ένα αντίστοιχο ευρωπαϊκό αλλά γράφει 6V 250V, θα είμαι οκ?

Δημοσ.

Αλόχες, έχω αγοράσει ps4 slim από το amazon uk και (προφανώς) έχει αγγλικό φις (φωτό) που αναγράφει 5A 250V, μου έδωσε ο φάδερ ένα αντίστοιχο ευρωπαϊκό αλλά γράφει 6V 250V, θα είμαι οκ?

θα εισαι οκ! ειναι universal το εσωτερικο τροφοδοτικο του ps4.

Δημοσ.

ps4 pro 1tb +Horizon στα 399ευρω μονο σε καποια καταστηματα του Public

http://www.public.gr/product/gaming/consoles/ps4/sony-playstation-4-pro-1tb-and-horizon:-zero-dawn/prod8562162pp/

Επισης παλι απο Public Ps4 slim 1tb +horizon zero dawn+2ρο dualshock στα 299ευρω.

Δεν γνωριζω αν και οι αλλες αλυσιδες λογω της περιοδου του πασχα θα κανουν αναλογα πακετα.

Δημοσ.

Μου ήρθε email από public ps4 slim με 2 χειριστήριο δώρο 249 ευρώ. Πιστεύω πολύ καλά. Και Pro 399 με 2ο χειριστήριο. Πως την βλέπετε την προσφορά?

Δημοσ.

καλη ειναι το ps4 slim, πουλας 40 ευρω το 2o gamepad, οποτε το πηρες με 209 ευρω, black friday δηλαδη...

βαζω στοιχημα οτι στο φετινο black friday, θα τα δινουν τα ps4 150 ευρω...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...