Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Η CryTek έβγαλε το 3 και είπε ότι δείχνει καλύτερα από οποιοδήποτε Ps4 game θα δείξει ποτέ. Τώρα που οι νέες κονσόλες θα είναι X86, το PC θα ξεφύγει..Θα το βλέπουν με κιάλια οι κονσόλες και αν. Ηδη το killzone του ps4 δειχνει καλυτερο απο το crysis3(ειδικα στο τελος του βιντεο) και εχουμε δει ενα μικρο κομματι μιας Αlpha εκδοσης σε παλιο devkit.Αυτο που ειπε η crytec ειναι για γελια.Βλέπω εισαι 20 γι αυτο και το εχαψες(εχεις ζησει μιση γενια).Αν θες κρατα το να το επανεξετασουμε σε 2-3 χρονια και να γελασουμε μαζι. Παπαλα η λογικη κανω ενα παιχνιδι τυπου crysis1 για να ξεζουμισω τα pcs.Το crysis1 πηγαινε για pc exclusive,εχουν τελειωσει αυτα απο crytec και απο οτι φαινεται γενικοτερα. Το exclusive της θα ειναι μαλλον για το νεο xbox. ΜΗΝ κοιτας χαρακτηριστικα στις κονσολες.Δεν δουλευει ετσι. 7-8 χρονια κονσολες(Ps360) και βλεπεις αυτα. http://i.minus.com/iHPSqU839KOvt.gif http://i387.photobucket.com/albums/oo316/CGI-Quality/Uncharted3.gif?t=1295193849 http://i.minus.com/ibfKB6jpviDRhO.gif Aς καταφερεις να δεις με τα κιαλια αυτα πρωτα που τρεχουν σε κονσολες 7ετιας και βαλε... και σε 5 χρονια ξανασυζηταμε για κιαλια και ps4.
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Πως τα λέτε και παρηγοριέστε μερικοί.. Συνεχίστε έτσι Δεν αντιλέγω ότι οι κονσόλες βγάζουν καλά γραφικά για το Hardware που έχουν, το PC όμως δεν πιάνεται.. Αν μου μιλάς για Ps3 τώρα που τα περισσότερα παιχνίδια δεν τρέχουν καν σε Native 720P και έχουν και FPS Drops, περιμένεις να μην γελάσω ; Btw, κάτοχος Ps3 είμαι και Sonάκιας από 4-5 ετών που πρωτοέπαιξα στο ps1.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δεν ειναι παρηγορια αλλα πραγματικοτητα. Στο ιδιο εργο θεατες ημασταν παντα. Αν εσυ πιστευεις οτι το crysis3 του pc θα ξεπερναει ολα τα παιχνιδια του Ps4 θα πεσεις απο τα συννεφα. Αν μου μιλάς για Ps3 τώρα που τα περισσότερα παιχνίδια δεν τρέχουν καν σε Native 720P και έχουν και FPS Drops, περιμένεις να μην γελάσω ; Μιλαμε για γραφικα οχι performance. Eκει χανουν οι κονσολες και θα χανουν. Το uncharted δεν γινεται ξαφνικα ασχημο λογο 720,αλλα θα ψηφιστει αν χρειαστει το καλυτερο σε γραφικα παιχνιδι μιας χρονιας.
Darthvader Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Η CryTek έβγαλε το 3 και είπε ότι δείχνει καλύτερα από οποιοδήποτε Ps4 game θα δείξει ποτέ. Τώρα που οι νέες κονσόλες θα είναι X86, το PC θα ξεφύγει..Θα το βλέπουν με κιάλια οι κονσόλες και αν. Ναι θα σε κάνουν έξυπνο... . Γιατί θεωρείς ότι η next gen x86 αρχιτεκτονική θα χρησιμοποιηθεί από τους devs για καλύτερα console ports στα pc ; Θα δεις ότι αντί για καλύτερα ports θα προσανατολιστούν στη μείωση του κόστους και του χρόνου ανάπτυξης των τίτλων. Κανέναν δεν συμφέρει to optimization στα pc . Ούτε τις Intel, AMD, Nvidia που δε θα πουλάνε ακριβό hardware , ούτε τους devs που γνωρίζουν ότι μεγάλο χάσμα pc-κονσόλας θα μειώσει τις πωλήσεις software εκεί που δεν πρέπει... Ξέρουν καλά ότι oi pc gamers έχουν γενναιόδωρο θείο... 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Ενώ οι κονσόλες ας πούμε δεν έχουν γενναιόδωρο θείο, που μάλιστα έχει και πιο γρήγορο αμάξι Τα άλλα που λες δεν ισχύουν, τα Ports θα είναι σίγουρα καλύτερα από τα τωρινά, το αν θα είναι αυτό που περιμένουμε κάποιοι μένει να το δούμε, πάντως σίγουρα δεν θα ξαναδούμε παιχνίδι σαν το Skyrim που είναι σε X87.. Από 'κει και πέρα το Ps4 μάλλον θα το αγοράσω για να τα σχολιάζουμε εδώ μέσα και να γελάμε.
Darthvader Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Για δείτε Project CARS/Assetto Corsa και μετά ξανασχολιάστε για τα GT/FM. Αυτά τα παιχνίδια έχω την εντύπωση ότι δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα... Για περίμενε μήπως μεθαύριο παρουσιάζει η MS για launch title το Forza 5 με αντίστοιχα γραφικά με του drive club...
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Από 'κει και πέρα το Ps4 μάλλον θα το αγοράσω για να τα σχολιάζουμε εδώ μέσα και να γελάμε. To θεμα ειναι να το αγορασεις για να παιξεις οχι για να γελαμε και να συγκρινουμε. Καπου χανoυμε το νοημα.Ειδικα οι pc gamers.
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Θα παίζω αλλά ταυτόχρονα θα γελάω με τους ισχυρισμούς κάποιων.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Αυτά τα παιχνίδια έχω την εντύπωση ότι δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα... Για περίμενε μήπως μεθαύριο παρουσιάζει η MS για launch title το Forza 5 με αντίστοιχα γραφικά με του drive club... Το νεο pgr λογικα θα εντυπωσιασει. Θα παίζω αλλά ταυτόχρονα θα γελάω με τους ισχυρισμούς κάποιων. Αν μιλας για το crysis3. Εγω στοιχηματιζω οτι δεν θα γελασεις καθολου,απο την Ε3 κιολας,σε εναν μηνα. Ουτε εγω.Για να γελασω θα πρεπει να γινει κατι που δεν περιμενω.
spartan29gr Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Θα παίζω αλλά ταυτόχρονα θα γελάω με τους ισχυρισμούς κάποιων. Ελα πες το αφου καταβαθος εισαι δικος μας εσυ!!!(κονσολακιας) Το θεμα ειναι οτι οτι και να εχεις (η κονσολα η πισι)να το ευχαριστιεσαι με τον εναν η με τον αλλον τροπο.Και οχι να μπαινεις σε ασκοπες συγκρισεις(μεταξυ του) που το μονο που κανουν ειναι να καταναλωνουν τα ιδια και τα ιδια καθε στιγμη.
JohnVani18 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Αυτά τα παιχνίδια έχω την εντύπωση ότι δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα... Για περίμενε μήπως μεθαύριο παρουσιάζει η MS για launch title το Forza 5 με αντίστοιχα γραφικά με του drive club...Beta footage και είναι οτι καλύτερο υπάρχει σε racing. Και να ανακοινωθεί, μάντεψε ποιό θα είναι ανώτερο.
Darthvader Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Και μόνο που ακόμα συζητάμε ότι το 2014 ΘΑ βγουν racing games στα pc που θα έχουν καλύτερα γραφικά από τα FM4/GT5 (που εξακολουθώ να υποστηρίζω ότι η ποιότητα των μοντέλων των αυτοκινήτων είναι ότι καλύτερο υπάρχει μέχρι αυτή τη στιγμή σε οποιοδήποτε σύστημα) , δηλαδή software 2-3 ετών το οποίο τρέχει σε αρχαίο hardware 7-8 ετών, μου φτάνει για να είμαι αισιοδοξος ότι και αυτή τη φορά θα τρίβουμε τα ματια μας με ότι δουμε στα next gen GT/Forza... * τα project cars και assetto corsa βασίζονται στην ίδια engine με του need for speed shift? 1
JohnVani18 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Σύγκρινέ το με το ήδη υπάρχον beta footage. Και είπα και πιο πάνω, beta footage, όχι τελικό προϊόν.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 E το GT6 ειναι ακομα πιο πισω.Ουτε καν σε beta φαση
JohnVani18 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Τι GT, FM, PCars και πράσινα άλογα.. Πρέπει να αναθεωρήσουμε οτι ξέραμε για τα racing.
Προτεινόμενες αναρτήσεις