Fulgore Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Εγω θυμαμαι στο πρωτο μου playthrough με αρκετα side quest και καθολου gwent στο normal μου ειχε παρει γυρω στις 70ωρες(επεσε σε κακη περιοδο οταν το πηρα που ειχα και αλλα παιχνιδια). Τωρα περιμενω να πεσει η τιμη του στο steam να το ξανααγορασω και σε αυτο να το ξαναξεκινησω απο την αρχη. Για μενα τετοια παιχνιδια τα παιρνεις προφανως και αφου σαρεσουν.Αρα αν σαρεσουν τετοια παιχνιδια προφανως και θα ασχοληθεις με τα sidequest,αν οχι την πρωτη φορα που θα παιξεις το παιχνιδι,σιγουρα την επομενη μιας και λογω των διαφορων επιλογων που εχει το παιχνιδι εχει και replay value. Αν δεν σαρεσουν τετοια παιχνιδια μια ενοικιαση αρκει για να ξερεις αν θα ασχοληθεις μαζι του ή οχι. Το οτι ειναι μεγαλο παιχνιδι ισα ισα που ειναι θετικο γιατι οχι μονο πιανουν τοπο τα χρηματα που εδωσε καποιος(ειδικα για day one αγορα)αλλα ειναι και παιχνιδι αποκλειστικα single player,αρα ολο το βαρος εχει πεσει στο campaign του ας το πουμε.
panossar95 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Μα τέτοια παιχνιδια παιζω fulgore, απλα οπως ειπα και πριν με ξενερωσαν τα fps σε καθε μαχη που επεφταν και δεν ειχα τοση διαθεση να ασχοληθω. Δεν κραζω το παιχνιδι, ισα ισα που το θεωρω απο τα τοπ απλα εμένα μου εκατσε καπως το drop. Anyway. Και συμφωνω με οσα ειπες παραπανω
Fulgore Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Μα τέτοια παιχνιδια παιζω fulgore, απλα οπως ειπα και πριν με ξενερωσαν τα fps σε καθε μαχη που επεφταν και δεν ειχα τοση διαθεση να ασχοληθω. Δεν κραζω το παιχνιδι, ισα ισα που το θεωρω απο τα τοπ απλα εμένα μου εκατσε καπως το drop. Anyway. Και συμφωνω με οσα ειπες παραπανω Προφανως και καταλαβαινω μιας και εγω δεν το επαιξα στο ps4. 1
markoliaz Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 μαγκες δημιουργηστε τοπικ PS5... "Rumors suggest that the PS5 will be making its debut at the upcoming Electronic Entertainment Expo (E3) 2017, to be held at the Los Angeles Convention Center this June" http://www.christianpost.com/news/playstation-5-update-sonys-next-gen-console-to-debut-at-e3-2017-179812/
Avatar_GR Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δεν πήρα ακόμα το 10ευρω δώρο (αυτό που στο δίνει με 50ευρώ αγορές τον Μάρτιο). Τα πήρατε όλοι τα δωρεάν κουπόνια; Από τα notifications του PS4 ε;
comfuzio Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Εγώ ναι το πήρα από τα notifications και είναι ήδη στο wallet μου, τώρα μένει να βρω κάποιο καλό game να πάρω, αλλά δεν βρίσκω κάτι για co-op που να μου αρέσει
Bourdoulas Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 μαγκες δημιουργηστε τοπικ PS5... "Rumors suggest that the PS5 will be making its debut at the upcoming Electronic Entertainment Expo (E3) 2017, to be held at the Los Angeles Convention Center this June" http://www.christianpost.com/news/playstation-5-update-sonys-next-gen-console-to-debut-at-e3-2017-179812/ The Christian Post really; Από μυθοπλασίες καλά πάμε. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 μαγκες δημιουργηστε τοπικ PS5... "Rumors suggest that the PS5 will be making its debut at the upcoming Electronic Entertainment Expo (E3) 2017, to be held at the Los Angeles Convention Center this June" http://www.christianpost.com/news/playstation-5-update-sonys-next-gen-console-to-debut-at-e3-2017-179812/ 2020 εχουμε? (αντε 19)
stelios18120 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Ακόμα δεν βγήκε το ps4 pro και θέλουν το 5αρι; Κάποιοι βιάζονται.. 1
markoliaz Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 παντως απο αυτα που αναφερονται τελικα ειναι σιγουρο οτι τελος του 19 θα ειναι στα ραφια το ps5...οποτε του χρονου (η και φετος} ειναι σιγουρη η παρουσιαση του. εμενα μου φενεται λογικο απο την στιγμη που φετος θα ειναι στα ραφια το scorpio, δεν γινεται να κατσει ετσι η sony, μας το εχει αποδειξει 20 χρονια τωρα οτι ΔΕΝ θελει ανταγωνισμο, θελει παντα την κορυφη!
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Στη θεση τους θα το καθυστερουσα αυτη τη φορα κι αλλο. Εχουν την δυνατοτητα να φτιαξουν τρελη εγκατεστημενη βαση με τα ps4-ps4pro. Απο την αλλη ο κοσμος αποφασιζει και δειχνει αν χρειαζεται νεα κονσολα η οχι.
markoliaz Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 δεν ξερω πως θα το καταφερουν, προσωπικα επειδη παιζω κυριως ποδοσφαιρακια, θελω φετος η του χρονου ενα ποδοσφαιρακι που να πεφτουν σαγονια, δεν γινεται ακομα να ειναι τοσο πισω σε αυτο το ειδος game, γιατι το καθυστερουν τοσο δηλαδη? οπως πριν 2 χρονια που αρκετοι ειχαμε δει το παρακατω και απο τοτε θελαμε ενα ακριβως ιδιο αλλα σε videogame... λεφτα υπαρχουν γιατι δεν το κανουν....μια εταιρια να ειναι exclusive ps4 game, και για ποτε θα πανε οι πωλησεις στα 100μυρια στην σονυ, ουτε που θα το καταλαβουν.... https://youtu.be/GClN46lKJnQ?t=92
KoGi Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Ουτε εγω εχω παρει ακομη το κουπονι. Ειναι κανεις που να το πηρε, εχοντας αγορασει και συνδρομη PS+ για να συμπληρωσει τα €50 αγορων ?
comfuzio Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δείτε εδώ για το κουπόνι https://store.playstation.com/#!/en-gr/march-cash-back/cid=STORE-MSF75508-CASHBACK0407 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις