Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπική μου άποψη, το Witcher 3 με τα expansions αξίζει για οποιαδήποτε τιμή περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι τα τελευταία χρόνια. Το Witcher 3 είναι ο ορισμός του GOTY, ενώ το 2ο expansion του είχε βραβευτεί ώς το καλύτερο RPG της χρονιάς.

Καθότι όμως είναι το τελευταίο μέρος μιάς ενιαίας ιστορίας, καλό είναι να δείς σχετικά βίντεο ώστε να ξέρεις τί παίζει στην ιστορία πρίν ξεκινήσεις το παιχνίδι.

• Like 2
Δημοσ.

Προσωπική μου άποψη, το Witcher 3 με τα expansions αξίζει για οποιαδήποτε τιμή περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι τα τελευταία χρόνια. 

zelda breath of the wild :-) 

• Like 2
Δημοσ.

Η ultimate edition του sniper elite αξιζει απο θεμα διαρκειας του παιχνιδιού? Ειδα οτι ειναι μονο 8 ωρες η απλη εκδοση, αν παρω την ultimate εχει παραπανω διαρκεια? Λεει στα infos οτι περιέχει the biggest enviroments in save churchill part 1,2,3 που δε ξερω τι ειναι :P. Αν γνωριζει καποιος

Δημοσ.

Καθότι όμως είναι το τελευταίο μέρος μιάς ενιαίας ιστορίας, καλό είναι να δείς σχετικά βίντεο ώστε να ξέρεις τί παίζει στην ιστορία πρίν ξεκινήσεις το παιχνίδι.

θα τσεκάρω γιουτουμπ αν βρω κτ. Thanks
  • Like 1
Δημοσ.

Όταν λέμε πολύ χρόνο?! Γνωστός μου είπε του πήρε κν τρίμηνο.

Eπειδη το επαιξα και γω προσφατα αν ασχοληθεις με τα side quests και contracts θα σου παρει καιρο. Χωρια τα expansions που εχουν μεγεθος σαν αλλα παιχνιδια. Παντως το τριμηνο μου φενεται πολυ εκτος αν παιζεις λιγο καθε μερα. Εγω για παραδειγμα που ειχα ελαχιστη εμπειρια απο rpg κολλησα μαζι του αμεσως.

Δημοσ.

Eπειδη το επαιξα και γω προσφατα αν ασχοληθεις με τα side quests και contracts θα σου παρει καιρο. Χωρια τα expansions που εχουν μεγεθος σαν αλλα παιχνιδια. Παντως το τριμηνο μου φενεται πολυ εκτος αν παιζεις λιγο καθε μερα. Εγω για παραδειγμα που ειχα ελαχιστη εμπειρια απο rpg κολλησα μαζι του αμεσως.

Το έχεις τελειώσει? Αν ναι σε πόσο καιρό με πόση ώρα gameplay. Απογευματάκι πάω να το τσιμπησω!!
Δημοσ.

Ειναι αναλογα πως θα παιξεις το παιχνιδι. Αν κανεις side quests αν πας μονο main story. Στον καθενα βγαινει διαφορετικά. Εγω που επαιξα χωρις τα dlc το παιχνιδι εκανα 40 ωρες νομιζω και χωρις να κανω παρα πολλα side. Εκανα αλλα όχι ολα, εχει παρα πολλα

Δημοσ.

40 ώρες το Witcher 3 είναι σαν να παίζεις το Skyrim για το main story (που είναι κάνα 30-ωρο).

O καθένας όπως του αρέσει βέβαια, αλλά τα παιχνίδια αυτά έχουν να προσφέρουν πολλά περισσότερα από την κύρια ιστορία.

Ειδικά τo Witcher που τα subquests του είναι εξαιρετικά.

• Like 1
Δημοσ.

Ποια είναι τα local co-op games του PS4 που αξίζουν; 

Ψάχνω για κάτι που να είναι σε στυλ Gears Of War, δηλαδή να έχει story, ωραία γραφικά και να μπορώ να παίξω με έναν (ή και παραπάνω φίλους μου) στο ίδιο PS4 αλλά και on-line.

Βασικά αυτό το local (αλλά και remote) co-op που έχει το xbox με τα Gears & Halo είναι που με κρατάνε στο xbox!

Μπορώ να πω ότι μου άρεσαν τα uncharted και το The Last Of Us αλλά προτιμώ κάτι που να παίζω με παρέα

Δημοσ.

Ποια είναι τα local co-op games του PS4 που αξίζουν; 

Ψάχνω για κάτι που να είναι σε στυλ Gears Of War, δηλαδή να έχει story, ωραία γραφικά και να μπορώ να παίξω με έναν (ή και παραπάνω φίλους μου) στο ίδιο PS4 αλλά και on-line.

Βασικά αυτό το local (αλλά και remote) co-op που έχει το xbox με τα Gears & Halo είναι που με κρατάνε στο xbox!

Μπορώ να πω ότι μου άρεσαν τα uncharted και το The Last Of Us αλλά προτιμώ κάτι που να παίζω με παρέα

Δες εδώ: http://www.co-optimus.com/system/22/playstation-4.html

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά από αυτά, μερικά Multi-platform τα έχω είτε στο pc είτε στο xbone, ενώ τα υπόλοιπα είναι indies ή lego-minecraft-εμετικά γραφικά games.... από IP δεν έχει κάτι ε;

Στο 3 νομίζω είχε το Resistance: Fall of Man και τα sequel του, αυτά δεν τα κάνανε remaster; 

Δημοσ.

Ενταξει panther ο καθενας οπως την βρίσκει, δε με τράβηξε το παιχνιδι τοσο ωστε να ασχοληθω παραπανω λογω των drop fps σε καθε μαχη, και τσαντιζομουν, γενικα δεν ειμαι φαν των side quest στο horizon ομως που γουσταρα απιστευτα τα εκανα ολα. Οποτε παιζουν ρολο πολλα, το ειδος του παίκτη αλλα και το πως θα δεις το παιχνιδι κ.α

Δημοσ.

Το έχεις τελειώσει? Αν ναι σε πόσο καιρό με πόση ώρα gameplay. Απογευματάκι πάω να το τσιμπησω!!

Τελειωσα το main σε 80 ωρες και κανω τα λιγα side quests που μου μεινανε. Μετα θα αρχισω τα expansions. Αποψη μου παρτο με κλειστα ματια την goty εκδοση. Στην αρχη θα σε νευριασει αν δεν εισαι εξοικιωμενος με rpg οπως εγω, αλλα μετα απο λιγες ωρες που θα μαθεις το συστημα μαχης και θα αναβαθμιστεις οι μαχες θα ειναι παιχνιδακι.

Ειναι αναλογα πως θα παιξεις το παιχνιδι. Αν κανεις side quests αν πας μονο main story. Στον καθενα βγαινει διαφορετικά. Εγω που επαιξα χωρις τα dlc το παιχνιδι εκανα 40 ωρες νομιζω και χωρις να κανω παρα πολλα side. Εκανα αλλα όχι ολα, εχει παρα πολλα

Σωστα, αλλα το καλυτερο βεβαια ειναι να μην κανεις μονο main οχι μονο γιατι θα σε εμποδισει να ανεβεις γρηγορα σε level(μερικα sides μου δωσανε ιδια xp με τις κυριες αποστολες) αλλα και γιατι αν τα αφησεις για πολυ μετα θα σου δινουνε το 1/15 σε xpπχ να σαι level 30 και να κανεις sides 5 & 10.

Δημοσ.

Μα εκανα και side απλα οχι πολλα. Ισως το 40 ωρες να μην ειναι σωστο και να μην θυμαμαι, καθως ειχα το παιχνιδι πολλους μηνες πριν. Και οντως χρειάζονται τα side για τα xp

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...