achisael Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 το dead island δεν ειναι το διπλο να ξερετε. εννοω η εκδοση με τα δυο παιχνιδια. τα εχει απο 10€. αρα 2π€. καλη επιλογη κ το metro redux κ αυτο 2 παοχνιδια σε 1 κ κανει 10€.
panossar95 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Απο εκτπωσεις ξεχωριζω και αγοραζω τα εξης. Προτεινω emily wants to play για 2.69 το εχω ηδη και ειναι αρκετα fun και τρομακτικο οτι πρεπει με φιλους/κοπελα, θα γελασετε πολυ. Dead island στα 8, για fan των ζομπι, δεν το εχω παιξει αλλα σιγουρα θα το παρω. Dragon age λογο της τιμης πιο πολύ στα 6, το ειχα και δεν μου αρεσε, ισως εκτιμηθει απο αλλους.. wolfstein στα 5, αξίζει, πολυ ωραιο παιχνιδι! Metro redux που περιέχει 2 παιχνιδια στα 10ευρω, τα εχω τελιωσει και ειναι για μενα πολυ δυνατα παιχνιδια και δεν το περιμενα καθολου. Και για τελος ειμαι αναμεσα σε sniper elite και mirrors edge! Νομιζω θα παω για sniper elite 3 στα 7 το απλο στα 10 το ultimate edition. Οι σιγουρες αγορες μου ειναι dead island και sniper ultimate μέχρι τωρα. Ισως και καποιο indie με κατι ψηλα που εχω μεσα Επεξ/σία 6 Απριλίου 2017 από panossar95 1
manolol20 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Λοιπόν, εκανα λάθος και αγόρασα μια κάρτα 100 ευρώ για το wallet η οποία είναι μόνο για Αμερική. Έφτιαξα account αμερικανικο, τι μου προτείνετε να αγοράσω σε αυτό; Στο "κανονικό " account αγόρασα τα: uncharted, horizon, infamous και το last of us.
Chrisl7 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Καλημέρα στην παρέα. Σήμερα μου ήρθε το κουπόνι για την 10€ και τα έβαλε στο πορτοφόλι που είχα και άλλα χρήματα. Τώρα, από την στιγμή που τα έβαλα πρέπει να τα αγοράσω μέχρι τελος Απριλίου; Η τώρα πρέπει να αγοράσω το συνολικό ποσό που έχω;
stelios18120 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δεν νομίζω να υπάρχει χρονικός περιορισμός στο πότε θα τα ξοδέψεις. Αλλά κάτσε να σου πει κάποιος πιο σίγουρα.
comfuzio Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Ήρθε και σε μένα αυτό με τα 10 ευρώ. Άντε καλές μας αγορές! Λέει στο μήνυμα στο xbox ότι αυτά τα 10 ευρώ είναι για αγορές μέσα στον Απρίλη
Chrisl7 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Πήρα τηλ και έμαθα μέχρι τελος μήνα είναι η εξαργύρωση του κουπονιού. Αν μπεί στο πορτοφόλι μετά διαρκεί μέχρι να το ξοδεψεις 1
Bagerisu Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Καλησπέρα παίδες, μια ερώτηση. Πρόσφατα πήρε ο αδερφός μου το PS4, υπάρχει δυνατότητα εκτός από το δικό του acoount να βάλει και το δικό μου έτσι ώστε να παίζει τα παιχνίδια μου;
Fulgore Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Για οσους ψαχνουν last of us κουτατο(και δεν προτιμησαν απο τις ψηφιακες προσφορες δηλαδη)σε γνωστες αλυσιδες οπως Πλαισιο,Κωτσοβολο,public κλπ υπαρχει στα 30ευρω.
Giannis_kan Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Αύριο τελικά μετά από πολύ σκέψη μεταξύ Dying light batman arkham knight.. Καταλήγω σε witcher 3 μετά από πολύ πρήξιμο από φίλο! Είδα και κάνα δυο bosses στο γιουτουμπ και Μαρεσε.. Ελπίζω να το ευχαριστηθω και να μην το παράτησω.
panossar95 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Ωραιο και το witcher, πολλα πραματα να κανεις, θα σου παρει πολυ χρόνο, αν εισαι και του είδους θα σου αρεσει πολυ
Giannis_kan Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Όταν λέμε πολύ χρόνο?! Γνωστός μου είπε του πήρε κν τρίμηνο.
stelios18120 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Αυτό είναι σχετικό το πόσο χρόνο Ανάλογα πόση ώρα παίζει κανεις την μέρα.
panther_512 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Όταν λέμε πολύ χρόνο?! Γνωστός μου είπε του πήρε κν τρίμηνο. Μαζί με τα expansions, που ειδικά το 2ο έχει διάρκεια κανονικού παιχνιδιού, εγώ τελείωσα στις 200 ώρες περίπου main story+sub quests. Μόνο του χωρίς τα expansions 150 ώρες main story+sub quests.
Giannis_kan Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Οπότε γύρω στον ενάμιση μήνα λογικά θα μου πάρει άμα παίζω κν τρίωρο την ημέρα. Βάλε και τα άλλα τα dlc οπότε κτ παραπάνω. Αξίζει μου φαίνεται τα 35 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις