Izzy Stradlin Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Παιδες ειναι καλο να προμηθευτειτε ανεμιστηρακια extra απο πισω και μια βαση laptop με ανεμιστηρες! Εχω το πρωτο ps4 λευκο glossy και του τα εχω βαλει αυτα και παιζει κομπλε! Βεβαια λογο σκονης μετα απο κανα χρονο θελουν αντικατασταση τα πισω ανεμιστηρακια γιατι αρχιζουν και μαρσαρουν εντονα, αλλα 7€ το χρονο ειναι μια χαρα δεν εχω κανενα προβλημα και κραταει το ps4 σε καλες θερμοκρασιες! Καποιοι τιτλοι βεβαια το στρεσαρουν και ετσι μπορει να ακουγετε λιγο θορυβος αλλα μετα χαλαρωνει το συστημα! Εγω κοκκαλα δεν εχω ακουσει παντως οταν ειναι κλειστο.
Skr1ll3x Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Βάλαν πασχαλινές εκπτώσεις στο store, αλλα store down.. 1
najinblue3 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Σιγα τα sales, ανακυκλωση συνεχεια, με το 10ρικο απο το code μπορει να παρω το Shadow of Mordor, βγαινει 4 ευρω, δεν ειδα κατι αλλο με καλη εκπτωση 1
panther_512 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Έχει humble bundle για PS4 games, αλλά θέλει US account. Με 15 ευρώ παίρνεις μπόλικα καλούδια της ΤΗQ. https://www.humblebundle.com/thq-nordic-playstation-bundle
pollop Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 εφτιαξα usa account και το πηρα, ας ελπισουμε οτι δεν θα παμε για "μπανιο", αλλα η προσφορα ηταν απαιχτη. και μια ερωτηση, οταν θελω να παιζω απο το usa account πρεπει να συνδεομαι σε αυτο ή μπορω να παιζω και απο το δικο μου account τα παιχνιδια που εχω στο αμερικανικο?
gorath Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Για όποιον θέλει υλικό να παίξει κάμποσες ωρίτσες, έχει αρκετό πράμα το store. Ειδικά εάν είναι καινούριος κάποιος στο PS4 οπως εγώ, σε παλιότερα παιχνίδια οι τιμές είναι πολύ καλές. Dragon Age Inquisition GOTY 7.99. Dishounored Definitive edition 9.99. Και αρκετά ακόμα. 1
najinblue3 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Marvel heroes online έρχεται omg the hype! 1
Fulgore Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Για όποιον θέλει υλικό να παίξει κάμποσες ωρίτσες, έχει αρκετό πράμα το store. Ειδικά εάν είναι καινούριος κάποιος στο PS4 οπως εγώ, σε παλιότερα παιχνίδια οι τιμές είναι πολύ καλές. Dragon Age Inquisition GOTY 7.99. Dishounored Definitive edition 9.99. Και αρκετά ακόμα. Υλικο για να παιζεις καμποσες ωρες και φθηνα υπαρχει,ο Ελληνας ομως ειναι που δεν δινει χρηματα για να αγορασει. 1
panossar95 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Θα τα έδινε αμα ειχε 10 ευρω το fifa/gta/pes. Μεχρι εκει, δεν υπαρχουν αλλα games
GhostDel Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Για όποιον θέλει υλικό να παίξει κάμποσες ωρίτσες, έχει αρκετό πράμα το store. Ειδικά εάν είναι καινούριος κάποιος στο PS4 οπως εγώ, σε παλιότερα παιχνίδια οι τιμές είναι πολύ καλές. Dragon Age Inquisition GOTY 7.99. Dishounored Definitive edition 9.99. Και αρκετά ακόμα. da: inquisition αξιζει παρα πολυ σε αυτο το price
Avatar_GR Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Εγώ αυτά που ξεχώρισα σε τιμές χώμα: Dead island , shadow warrior , wolfenstein , Uncharted , Sniper Elite 3 , kung fu panda 1
najinblue3 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=AXjmJ1-LPp0&feature=youtu.be Το 2ο most played game στο steam μου μετα απο warframe, απιστευτα καλα νεα για μενα και οσους γουσταρουν τη φαση, εχω 15 ηρωες 60lvl + 5,6 prestiged, το παιχνιδι ειναι παρα πολυ διασκεδαστικο με καλο content + raids, εχω να παιξω καιρο καθως δεν εχω πλεον pc, αλλα διαβαζω οτι κλασανε εντελως το pc community για τις κονσολες, ελπιζω να ναι τοσο καλο οσο τοτε που επαιζα κ ολοι να το δοκιμασετε 1
gorath Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Υλικο για να παιζεις καμποσες ωρες και φθηνα υπαρχει,ο Ελληνας ομως ειναι που δεν δινει χρηματα για να αγορασει. Θα είχε πιστεύω κάποια αξία, να είχαμε στοιχεία πωλήσεων και charts από το Ελληνικό ps store. Πάντως όποιος έχει λίγη υπομονή, δεν χρειάζεται να σκάει 70άρια για ΑΑΑ τίτλους. Και να προσθέσω ότι και πολλά indie μπορούν να σε διασκεδάζουν εξαιρετικά για τα λεφτά που ζητάνε. Μερικά μάλιστα είναι και αρκετά πρωτότυπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις