JohnVani18 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Επί χρόνια δεν βλέπω κάτι καινούργιο πέρα απο διαφορετικά νούμερα στα FIFA/PES..
Fulgore Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Επί χρόνια δεν βλέπω κάτι καινούργιο πέρα απο διαφορετικά νούμερα στα FIFA/PES.. Καλα και για το GTA V το πιστευω οτι οι πωλησεις αυτες ειναι για περιπτωσεις που εχει πεσει ban στο online δεν γινετα.. Απο την αλλη δεν ξερω αν οι μετρησεις αυτες υπολογιζουν μονο τις πωλησεις απο μεγαλες αλυσιδες. Μικρη εκπληξη παντως που ειδα τοσο ψηλα το For Honor,δεν το περιμενα προσωπικα. 1
panossar95 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Κλασσικα..Απορω που δεν ειναι το horizon μεσα παντως, γιατι γενικά ειδα σχόλια στο facebook σε gaming σελιδες και σε αγγελιες υπήρχε μια καποια σχετικη κινηση.. παραξενο. Μαλλον γτ βγηκε μαρτιο... γραψτε λαθος
thomason993 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 ειναι ευκολη η διαδικασια να κανεις usa account? Απλά φτιάχνεις ενα psn account και στην διεύθυνση κατοικίας βάζεις μια τυχαία διεύθυνση από USA. π.χ. μία από εδώ: https://www.randomlists.com/random-addresses 1
Edel Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Στο C κανένα θέμα To C έχω και μου το κάνει και μένα αυτό με τα κόκαλα.
stelios18120 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δεν έχει σημασία πιστεύω c η d chassis Εγώ έχω το d chassis και κάνει το ίδιο Είναι από την συστολή-διαστολή κτλπ 1
Edel Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δεν έχει σημασία πιστεύω c η d chassis Εγώ έχω το d chassis και κάνει το ίδιο Είναι από την συστολή-διαστολή κτλπ ξέρεις όμως τι είναι να είσαι εξουθενωμένος από τα frags στο overwatch, να έχεις 3μιση ώρες να κοιμηθείς για να πας δουλειά και πάνω που κλείνεις τα μάτια ν' ακούς αυτό το πράγμα δίπλα σου? Σηκώνει μήνυση στη σονυ 1
stelios18120 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Το ξέρω Προχθές έπαιζα 2 ώρες gta v και μετά το έκλεισα και μέσα στην νύχτα έκανε κρακ κρακ δυνατά,ευτυχώς για κανένα 5 λεπτό μετά ηρέμησε.
Giannis_kan Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Ψιλό φάουλ η Sony στο θέμα κατασκευής για μένα.
Socratis_g Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Σαν κατασκευή δεν είναι κακό. Καταρχήν είναι σκυλί δεν παθαίνει τίποτα. Αλλά η διαφορά στην ποιότητα σε σχέση με το ΧΟΝΕ S είναι μεγάλη. Της Μ$ βλέπεις απο τα πλαστικά της μέχρι τα επίπεδα θορύβου είναι πολύ μπροστά. Τι να την κάνεις βεβαια την καλή ποιότητα κατασκευής, όταν το μόνο exclusive των τελευταίων 2 μηνών ειναι το netflix. 3
vrwmiaris Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Τι είναι αυτό με τα κόκαλα; Πρώτη φορά το ακούω
Giannis_kan Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δεν λέω ότι παθαίνει. 9 ώρες αναμένο το είχα. Απλά όταν το αγγίζεις καίει πίσω. Αλλά και κρύο στο πάνω μέρος τρίζει ολόκληρο.
stelios18120 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Τρίζουν τα κόκκαλα του σβησμενου και ζεστού ps4 Τίποτα απλά λέμε για τα κρακ κρακ που κάνει όταν σβήσουμε την κονσόλα και αρχίζει να κρυώνει. Απλά κάνει δυνατό ήχο όταν κάνει έτσι. 2
vrwmiaris Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Συνέχεια σε restmode το έχω και δεν κάνει τίποτα, λίγο μόνο το δισκάκι ακούγεται επειδή γυρίζει
panossar95 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 https://store.playstation.com/#!/en-gr/easter-sale/cid=STORE-MSF75508-EASTSALE17%7C%7Cprice~desc/1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις