Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επί χρόνια δεν βλέπω κάτι καινούργιο πέρα απο διαφορετικά νούμερα στα FIFA/PES.. :P

Καλα και για το GTA V το πιστευω οτι οι πωλησεις αυτες ειναι για περιπτωσεις που εχει πεσει ban στο online δεν γινετα..

Απο την αλλη δεν ξερω αν οι μετρησεις αυτες υπολογιζουν μονο τις πωλησεις απο μεγαλες αλυσιδες.

Μικρη εκπληξη παντως που ειδα τοσο ψηλα το For Honor,δεν το περιμενα προσωπικα.

• Like 1
Δημοσ.

Κλασσικα..Απορω που δεν ειναι το horizon μεσα παντως, γιατι γενικά ειδα σχόλια στο facebook σε gaming σελιδες και σε αγγελιες υπήρχε μια καποια σχετικη κινηση.. παραξενο.

Μαλλον γτ βγηκε μαρτιο... :P γραψτε λαθος :P

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία πιστεύω c η d chassis

Εγώ έχω το d chassis και κάνει το ίδιο

Είναι από την συστολή-διαστολή κτλπ

ξέρεις όμως τι είναι να είσαι εξουθενωμένος από τα frags στο overwatch, να έχεις 3μιση ώρες να κοιμηθείς για να πας δουλειά και πάνω που κλείνεις τα μάτια ν' ακούς αυτό το πράγμα δίπλα σου?

Σηκώνει μήνυση  στη σονυ :P

• Like 1
Δημοσ.

Το ξέρω

Προχθές έπαιζα 2 ώρες gta v και μετά το έκλεισα και μέσα στην νύχτα έκανε κρακ κρακ δυνατά,ευτυχώς για κανένα 5 λεπτό μετά ηρέμησε.

Δημοσ.

Σαν κατασκευή δεν είναι κακό. Καταρχήν είναι σκυλί δεν παθαίνει τίποτα.

Αλλά η διαφορά στην ποιότητα σε σχέση με το ΧΟΝΕ S είναι μεγάλη. Της Μ$ βλέπεις απο τα πλαστικά της μέχρι τα επίπεδα θορύβου είναι πολύ μπροστά.

Τι να την κάνεις βεβαια την καλή ποιότητα κατασκευής, όταν το μόνο exclusive των τελευταίων 2 μηνών ειναι το netflix. 

• Like 3
Δημοσ.

Δεν λέω ότι παθαίνει. 9 ώρες αναμένο το είχα. Απλά όταν το αγγίζεις καίει πίσω. Αλλά και κρύο στο πάνω μέρος τρίζει ολόκληρο.

Δημοσ.

Τρίζουν τα κόκκαλα του σβησμενου και ζεστού ps4 :P

Τίποτα απλά λέμε για τα κρακ κρακ που κάνει όταν σβήσουμε την κονσόλα και αρχίζει να κρυώνει.

Απλά κάνει δυνατό ήχο όταν κάνει έτσι.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...