Giannis_kan Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Έχετε παρατηρήσει στην κονσόλα σας όταν την σβήσετε λόγω θερμοκρασίας διαστολή συστολή να ακούγετε σαν τρίξιμο λίγο? Ps4 slim έχω και μου σπάει τα νεύρα. 1
stelios18120 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Εμένα κάνα 10λεπτο αφού το σβήσω κάνει κάτι κρακ κρακ δυνατά. Τα ακούς άνετα. Καλά που το λες και εσύ γιατί νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος. (PS4 1tb)
vagos12343 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μηπως σας βρίσκεται καμία εκπτωσούλα η bundle για ps4pro
Giannis_kan Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Έχω ξενερώσει. Πέφτω για ύπνο το βράδυ αφού έχω παίξει και ακούγεται. Κρακ κρουκ όλη την ώρα. Σίγουρα για κν τέταρτο. Βσκα ανάλογα πόσο έχω παίξει. Εκεί που ζεστενετε πολύ όπως βλέπεις την κονσόλα από μπροστά είναι δεξιά πίσω. Στα παλιά μοντέλα είχαν τέτοια καλά? 1
Bourdoulas Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Έχω ξενερώσει. Πέφτω για ύπνο το βράδυ αφού έχω παίξει και ακούγεται. Κρακ κρουκ όλη την ώρα. Σίγουρα για κν τέταρτο. Βσκα ανάλογα πόσο έχω παίξει. Εκεί που ζεστενετε πολύ όπως βλέπεις την κονσόλα από μπροστά είναι δεξιά πίσω. Στα παλιά μοντέλα είχαν τέτοια καλά? Και στο PS3 Slim συνέβαινε αυτό.
najinblue3 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Ε τότε τι μας το βάζει; Να μας θυμίζει τα χάλια μας; Χαχαχα Εδώ Ελλάδα ούτε για χαβαλε τέτοια πράγματα χαχα οχι, καμια σχεση, απλα αυτο που λετε οτι δεν εχει καλη κεραια η κονσολα, εγω με c-cha ειμαι απ οταν βγηκε, δεν ειχα ποτε θεμα με ταχυτητα και ποτε δε λαγκαρα η το οτιδηποτε, οποτε ολα ειναι θεμα συνδεσης, οχι της κονσολας 1
thomason993 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 THQ Nordic Playstation Bundle σήμερα στο Humble Bundle: http://blog.us.playstation.com/2017/04/04/humble-thq-nordic-playstation-bundle-available-today/ Αναλυτικά οι τιμές και τα παιχνίδια στο παραπάνω link. Νομίζω πάντως οτι είναι πολύ καλό deal καθώς με 15$ παίρνεις παιχνίδια όπως Darksiders Warmastered (PS4), Darksiders II Deathinitive Edition (PS4), Destroy All Humans! (PS4), Destroy All Humans! 2 (PS4), Red Faction (PS4) και άλλα. Υ.Γ.1: Το Bundle γίνεται διαθέσιμο μετά τις 11:00 Pacific Time (δηλ. 21:00 ώρα Ελλάδας). Υ.Γ.2: Είναι για αμερικανικά και καναδικά account μόνο! 2
Avatar_GR Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Φοβερή προσφορά!!! Μια ερώτηση: Αν κάνω US λογαριασμό, πόσες φορές μπορώ να τον αλλάξω σε primary και μετά ξανά σε secondary και ξανά primary κτλ κτλ;;;; Θα έχω κανένα πρόβλημα με την Sony αν τον αλλάζω συχνά σε primary/secondary;;;
thomason993 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Φοβερή προσφορά!!! Μια ερώτηση: Αν κάνω US λογαριασμό, πόσες φορές μπορώ να τον αλλάξω σε primary και μετά ξανά σε secondary και ξανά primary κτλ κτλ;;;; Θα έχω κανένα πρόβλημα με την Sony αν τον αλλάζω συχνά σε primary/secondary;;; Κανένα πρόβλημα, ισχύει οτι και με τα EU accounts. Απλά deactivate απο pc γίνεται 1 φορά το 6μηνο. Edit: Μιας και έχω ήδη τα Darksiders για το ps4, πήρα το 2ο πακέτο με 5.52€ 2
najinblue3 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Ποια προτεινετε απο αυτα? darksiders 1 + 2 εχω τελειωσει ηδη, απο τα αλλα ποια αξιζουνε ? info plz
thomason993 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Ποια προτεινετε απο αυτα? darksiders 1 + 2 εχω τελειωσει ηδη, απο τα αλλα ποια αξιζουνε ? info plz Εγώ το πήρα για τα Destroy All Humans επειδή έπαιζα πριν χρόνια ένα demo για ps2 που είχα πάρει από το Playstation Magazine αλλά ποτέ δεν έπαιξα το κανονικό παιχνίδι Και για το Red Faction που είναι old classic.. Τα υπόλοιπα όλα καλοδεχουμενα
pollop Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Κανένα πρόβλημα, ισχύει οτι και με τα EU accounts. Απλά deactivate απο pc γίνεται 1 φορά το 6μηνο. . τι εννοεις φιλε μου με αυτο? ειναι ευκολη η διαδικασια να κανεις usa account?
Fulgore Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 (Δεν)πεφτω απο τα συννεφα. https://www.gameslife.gr/greek-top-10-february-17019 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις