Avatar_GR Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 διαρκεί λίγο, εγώ θα του έδινα κάνα 20ωρο σε gaming max και όσο είναι καινούριο... Με τίποτα δεν κρατάει 20 ώρες. Περίπου 8 ώρες κρατάει η μπαταρία. Φορτίζει αρκετά γρήγορα επειδή είναι μικρή η μπαταρία σε χωρητικότητα (κάπου 800-850mah αν θυμάμαι καλά) Αν παίζετε πολύ και δεν έχετε μεγάλο καλώδιο USB και πρίζα κοντά, μια εύκολη λύση είναι να αγοράσετε και ένα Powerbank και να το συνδέετε εκεί όταν πάει να τελειώσει η μπαταρία ώστε να συνεχίσετε να παίζετε κανονικά. Ένα απλό και φτηνό Powerbank χρειάζεται, τίποτα το ιδιαίτερο και σας μένει και το Powerbank για άλλες χρήσεις, φόρτιση κινητού κτλ κτλ https://www.skroutz.gr/c/1748/power_banks.html?order_by=pricevat&order_dir=asc Καλό είναι να πάρετε ένα μεγάλο powerbank, ώστε να μην το φορτίζετε και αυτό συνέχεια... Να είναι δηλαδή το powerbank πάνω από 5000mah.
batman26 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Με τίποτα δεν κρατάει 20 ώρες. Περίπου 8 ώρες κρατάει η μπαταρία. Φορτίζει αρκετά γρήγορα επειδή είναι μικρή η μπαταρία σε χωρητικότητα (κάπου 800-850mah αν θυμάμαι καλά) Αν παίζετε πολύ και δεν έχετε μεγάλο καλώδιο USB και πρίζα κοντά, μια εύκολη λύση είναι να αγοράσετε και ένα Powerbank και να το συνδέετε εκεί όταν πάει να τελειώσει η μπαταρία ώστε να συνεχίσετε να παίζετε κανονικά. Ένα απλό και φτηνό Powerbank χρειάζεται, τίποτα το ιδιαίτερο και σας μένει και το Powerbank για άλλες χρήσεις, φόρτιση κινητού κτλ κτλ https://www.skroutz.gr/c/1748/power_banks.html?order_by=pricevat&order_dir=asc πηρα προσφατα ενα ps4 μεταχ/νο και με κανει εντυπωση που οντως η μπαταρια κραταει μαξ 10 ωρες,ειχα μεινει στο ps3 που δεν το φορτιζα ποτε σχεδον λες και δν τελειωνε ποτε.αλλα και για να φορτισει πληρως με κανει περιπου κανα 3ωρο εμενα. 2
logistoulis Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Με τίποτα δεν κρατάει 20 ώρες. Περίπου 8 ώρες κρατάει η μπαταρία. Φορτίζει αρκετά γρήγορα επειδή είναι μικρή η μπαταρία σε χωρητικότητα (κάπου 800-850mah αν θυμάμαι καλά) Αν παίζετε πολύ και δεν έχετε μεγάλο καλώδιο USB και πρίζα κοντά, μια εύκολη λύση είναι να αγοράσετε και ένα Powerbank και να το συνδέετε εκεί όταν πάει να τελειώσει η μπαταρία ώστε να συνεχίσετε να παίζετε κανονικά. Ένα απλό και φτηνό Powerbank χρειάζεται, τίποτα το ιδιαίτερο και σας μένει και το Powerbank για άλλες χρήσεις, φόρτιση κινητού κτλ κτλ https://www.skroutz.gr/c/1748/power_banks.html?order_by=pricevat&order_dir=asc Καλό είναι να πάρετε ένα μεγάλο powerbank, ώστε να μην το φορτίζετε και αυτό συνέχεια... Να είναι δηλαδή το powerbank πάνω από 5000mah. το έχω αυτό το tplink για το κινητό, αλλά να παίζω με αυτό στα πόδια μου δε με ψήνει τεσπά θα προτιμούσα όπως και στου xbox να παίρνει απλές μπαταρίες, είναι η πιο τίμια λύση, η ενσωματωμένη όταν πεθάνει θα αχρηστεύσει το χειριστήριο ΥΓ ναι το 20ωρο είναι πολύ, δεν έχω ακόμα καθαρή εικόνα και ίσως φάνηκα αισιόδοξος του xbox με τις 2 επαναφορτιζόμενες ΑΑ (που έχουν και πολλά χρόνια χρήσης από του 360 εποχές) βγάζει καμιά 30αρια (αυτό το νούμερο σίγουρα παίζει γιατί έχω πολλή περισσότερη εμπειρία και με καινούριες αλκαλικές τύπου duracel πρέπει να βγάζει πολύ παραπάνω) από την άλλη σε χρήση δεν υστερεί και πάρα πολύ το χειριστήριο του ps4 και σε κάποια πράγματα ίσως είναι και καλύτερο, αλλά συνολικά δε θα το έλεγα καλύτερο και ας έχω μεγαλώσει με χειριστήρια ps από το 1ο του 360 είχε πολλά αρνητικά, αλλά του one είναι σχεδόν τέλειο του switch φαίνεται μάχιμο, αλλά μην έχοντας σκανδάλες δε με πείθει σε θέματα λήψης φαίνονται πολύ καλά όλα τα ασύρματα κονσολοχειριστήρια, σε αντίθεση με άλλα περιφερειακά (πχ logitech που αν υπάρχουν εμπόδια το σήμα επηρεάζεται) ΥΓ2 το touchpad του ps4 controller είναι κρίμα που δε χρησιμοποιείται σε περισσότερα πράγματα, ειδικά σε broswing, ενδιαφέρουσα προσθήκη, αλλά από την άλλη κάνει πολύ κακά τα δύο πλαϊνά (share/option) που ακόμα με απασχολούν κάθε φορά που θέλω να τα πατήσω, πολλές φορές ρίχνω και ματιά για να βρω αφού δεν είναι πολύ ευδιάκριτα με την αφή.. αφού έκαναν αυτή τη θυσία για το touchpad θα μπορούσαν τουλάχιστον να το χρησιμοποιούν περισσότερο βέβαια σε γενικές γραμμές εξοικειώθηκα άμεσα με το συγκεκριμένο χειριστήριο, όλα μου φάνηκαν πολύ γνωστά και σχεδόν εκεί που τα θυμόμουν ας είχα πηδήξει το ps3 (είχα 1&2). το μόνο που με προβλημάτισε όπως είπα είναι τα share/option όπως επίσης ένιωσα και το ότι ένιωσα αμέσως το μεγαλύτερο μήκος όπως το έπιασα, κατάλαβα αυτή τη διαφορά απόστασης των χεριών μου στο πιάσιμο που το καταλαβαίνω βέβαια γιατί το έκαναν 1
joker80 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Το μόνο παιχνίδι που έχω χρησιμοποιήσει το Touchpad είναι το tearaway unfolded και λίγο στο Infamous Second Son. Στα υπόλοιπα παιχνίδια λειτουργεί σαν το πλήκτρο Select δηλαδή να βλέπεις το χάρτη κτλπ.
najinblue3 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δες εδώ. Μπορεί βέβαια να μην ισχύει σε όλους αλλά λίγο χλωμό να είναι ο μόνος γκαντέμης. https://www.reddit.com/r/PS4/comments/5m27cc/a_ps4_internet_speed_comparison_using_four/ @najinblue3 Για εξήγησε λίγο το 100+ τι σημαίνει. Normal εχω download 120+ mb k ping 6 edit: τελικα παηγγειλα το καινουργιο dual shock v2 magma red, θα γραψω εντυπωσεις μαλλον απο Παρασκευη φωτο κτλπ οποιος ενδιαφερεται να μαθει περισσοτερα 2
manolol20 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Το ps store δε μ δέχεται τις κάρτες της Πειραιώς. Υπάρχει κάποιο θέμα, δε δέχεται γενικά;
logistoulis Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Το ps store δε μ δέχεται τις κάρτες της Πειραιώς. Υπάρχει κάποιο θέμα, δε δέχεται γενικά; το ps store είναι βλαμμένο, εγώ μέχρι να καταφέρω να προσθέσω την alpha χρεωστική μου (amex) πρέπει να προσπάθησα 6-7 φορές ευτυχώς τελικά την πήρε και δε χρειάζεται να ξανασχοληθώ δοκίμασε ξανά, γιατί παίζει να είναι θέμα του store
stelios18120 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Συχνά πυκνά εμφανίζονται τέτοια θέματα Ξαναπροσπάθησε πιο μετά και λογικά θα είναι όλα οκ.
joker80 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Το ps store δε μ δέχεται τις κάρτες της Πειραιώς. Υπάρχει κάποιο θέμα, δε δέχεται γενικά; Όντως μερικές φορές τρώει κάτι κολλήματα. Αν έχεις λεφτά πάντως μέσα στην κάρτα καλό θα ήταν να την αφήσεις μέσα στο PS4. Τόσα γίνονται.
panossar95 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 @ najinblue, 6 ping??? Ιαπωνία/Κορεα μενεις? Μη γραφεις τετοια εδω, εμεις στα φτωχικα πατησσια αλλα ομορφα, έχουμε 50 ping ( οταν Παιζουμε χωρις αλλη συσκευή στο wifi) 2
stelios18120 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 εγώ Κορυδαλλο έχω 35ping Και Αιγάλεω 28ping Τι γίνεται δίπλα στα ΚΑΦΑΟ μένετε; Χαχαχα 1
Bourdoulas Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Ο άνθρωπος πρέπει να βρίσκεται στο εξωτερικό και εννοείται ότι παίζει με οπτική. Το κόκκινο dual shock εξαιρετικά υπέροχο. Έχω την πρώτη έκδοση και εννοείται ότι χρησιμοποιώ μόνο αυτό. Βέβαια αυτό με τα χρώματα είναι υποκειμενικό. 1
Fulgore Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Το εχει αναφερει αρκετες φορες οτι βρισκεται Σουηδια.
stelios18120 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Ε τότε τι μας το βάζει; Να μας θυμίζει τα χάλια μας; Χαχαχα Εδώ Ελλάδα ούτε για χαβαλε τέτοια πράγματα
panossar95 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Παιδια αν γνωριζει καποιος. Επειδή θελω να κανω ενα fast finish στο syndicate καθως πρεπει να το δωσω σε εναν φιλο, χρειάζονται side quests? Εννοω αν θα εχω προβλημα στις μαχες αργοτερα μονο με main story
Προτεινόμενες αναρτήσεις