Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Εμένα μου φαίνεται αυτονόητο πάντως, αυτό έλειπε να μην μπορούσες να το κάνεις...

• Like 3
  • Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μην το λες, για Ελλάδα ναι ισχύει.

Για εξωτερικό που έχουν πολύ παραπάνω ταχύτητα δεν φταίει η σύνδεση συνήθως αλλά το μηχάνημα.

Δυστυχώς υπάρχει ένα μέγιστο όριο που μπορεί να κατεβάζει το ps4.

• Like 1
Δημοσ.

Για εξωτερικό που έχουν πολύ παραπάνω ταχύτητα δεν φταίει η σύνδεση συνήθως αλλά το μηχάνημα.

Εγω δεν καταλαβα ποτε αν υπαρχει οριο, με ταχυτητα 100+, κατεβαζω αβερτα κουβερτα, οταν παιζω ομως η ταχυτητα download ειναι τραγικη και λογικο

μ.ο ενα παιχνιδι θελει καμια ωριτσα 50+gb, περιπου αν και δεν εχω καθησει να μετρησω, οταν παιζω το καλο ειναι οτι δε μου χαλαει το  ping - lag etc.

Δημοσ.

Καντε παυση στο 5:13 να καταλαβετε.

Βεβαια απο οσο θυμαμαι το επομενο c chassis ps4 του 2015 και μετα ειχε λιγο καλυτερο/σταθεροτερο wifi σε σχεση με το αρχικο.

https://www.youtube.com/watch?v=b11S9M8FHs0

• Like 1
Δημοσ.

Τσεκαρισμενο και το εβαλα βραδυ με τα παντα κλειστα να μη τραβανε internet ηταν το update του witcher νομιζω που εκανε 17gb σε 5μιση ωρες! Με τη παλια μου συνδεση hol που επιανε 8, τωρα με οτε παει αρκετά καλυτερα, κατεβασα 5gb σε 50 λεπτα με 1 ωρα

Δημοσ.

εχω μια οθονη που δεν εχει εξοδο για ακουστικα, δεν μπορω να ακουω αλλο απο τα ακουστικα του dualshock, κανας τροπος αλλος υπαρχει να συνδεσω το ps4 με τα ηχεια?

Δημοσ.

εχω μια οθονη που δεν εχει εξοδο για ακουστικα, δεν μπορω να ακουω αλλο απο τα ακουστικα του dualshock, κανας τροπος αλλος υπαρχει να συνδεσω το ps4 με τα ηχεια?

Σύνδεσε τα ηχεία στο χειριστήριο :P

• Like 2
Δημοσ.

Αν δεν σου κάνει η λύση με το χειριστήριο, μπορείς να πάρεις αυτό εδώ: 

http://www.ebay.com/itm/New-HDMI-to-HDMI-Optical-SPDIF-RCA-L-R-1080P-5-1CH-Audio-Extractor-Converter-/132117115498?var=&hash=item1ec2cb326a:m:mS1WZ8g5ylipVwNyExwzH0g

Παίρνει το σήμα εισόδου (hdmi in) και το χωρίζει σε εικόνα (hdmi out) και ήχο (analog RCA R/L).

Μετά τον ήχο μπορείς να τον μεταφέρεις στα ηχεία με αυτό:

http://www.ebay.com/itm/3-5mm-1-8-Stereo-Female-Mini-Plug-Jack-to-2-Male-RCA-Plug-Adapter-Audio-Y-Cable-/221962071004?hash=item33adf86bdc:g:OD4AAOSw7FRWZUGL

Όλα μαζί κοστίζουν περίπου 14€.

• Like 1
Δημοσ.

Καντε παυση στο 5:13 να καταλαβετε.

Βεβαια απο οσο θυμαμαι το επομενο c chassis ps4 του 2015 και μετα ειχε λιγο καλυτερο/σταθεροτερο wifi σε σχεση με το αρχικο.

https://www.youtube.com/watch?v=b11S9M8FHs0

σε μένα πάντως το wifi πάει ψιλοσκατά, παίζει στα 20 download/3 upload αντί για 50/5  και εντάξει δεν είναι και ο,τι πιο φοβερό το router της forthnet για vdsl (technicolor) αλλά θα περίμενα 40παρά και 5αρι όπως κάνει το κινητό μου.. 

ίσως φταίει και εκεί που είναι χωμένο στο έπιπλο κάτω από τη τηλεόραση και πέφτει το σήμα, θα ήθελα βέβαια να μπορώ να έχω ethernet εκεί γιατί είναι σίγουρα η πιο αξιόπιστη λύση αλλά δυστυχώς δύσκολα

εκτός αν το πάρω και το βάλω στην ίδια τηλεόραση που έχω και το pc.. 

βέβαια το κατέβασμα των παιχνιδιών το έκανα όσο κοιμόμουν σε rest mode οπότε δε με απασχόλησε το ότι δεν εκμεταλλεύτηκα  πλήρως τη ταχύτητά μου, αλλά αν κάποια φορά κάτι το θέλω γρήγορα ή αν ποτέ θελήσω να παίξω online με βλέπω να το παίρνω παραμάσχαλα να πηγαίνω κοντά στο router να βάλω ethernet

YΓ να ρωτήσω παίζει κάνα αξιοπρεπές σκηνικό για wall mount σε περίπτωση που το πάρω στο δωμάτιο μαζί με pc? γιατί δεν έχω διαθέσιμη επιφάνεια να το βάλω εκεί γύρω και αν γινόταν να κρεμαστεί στο τοίχο θα ήταν η καλύτερη λύση.. 

Δημοσ.

ποσο διαρκει πανω κατη η μπαταρια απο το dualchock 4?

και επισης ποση ωρα θελει να φορτισει πληρως με καλωδιο usb του ps4?

ευχαριστω

• Like 1
Δημοσ.

διαρκεί λίγο, εγώ θα του έδινα κάνα 20ωρο σε gaming max και όσο είναι καινούριο... 

δεν θέλει πολύ να φορτίσει, επίσης μπορείς να το βάλεις να φορτίσει σε rest mode για να μην σε απασχολεί όσο παίζεις (γενικά το rest mode τα σπάει αφού κάνει και updates/dowloads) 

η μη αφαιρούμενη μπαταρία πάντως για μένα το κάνει πολύ χειρότερο από του xbox όπου παίζω με επαναφορτιζόμενες eneloop εδώ και άπειρα χρόνια 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...