Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσι ήταν και στο pc. Το είχα κάνει pre-order πριν χροοοοοόνια και είναι ως σήμερα το μόνο παιχνίδι που έχω μετανιώσει που έκανα pre-order.

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To dualshock παραδιδει πνευμα μετα απο 2 χρονια, σκεφτομαι μεταξυ κοκκινου κ μπλε, εχει κανεις να με πει γνωμη? Περισσοτερο για κοκκινο με βλεπω

Δημοσ.

Ωραία και τα 2 χρώματα,ίσως το κόκκινο λίγο πιο όμορφο,βέβαια γούστα είναι αυτά.

Εμένα όταν μ χαλάει θα πάρω το camo γιατί ειναι πολύ διαφορετικο.

• Like 1
Δημοσ.

Τωρα που το σκεφτομαι υπαρχει και το camo   :P

επισης μια ακομα ερωτηση, υπαρχουν 2 εκδοσεις v1 v2 δε ξερω τι να προτιμησω, το 2 ειναι 5 ευρω ακριβοτερο αλλα οσο ειδα δεν εχει τρελες διαφορες εκτος απο το lighting feature που δε χρησιμοποιω και εχει full body color

να παω στο v2?  :P

Δημοσ.

^ ακυρα άρθα να έχουμε για να λέμε.  Επισης επειδή κάποια στιγμή θα βγει και PS6, θα μπορούσαν  να κάνουν ρεπορταζ για αυτό κατευθείαν. 

• Like 2
Δημοσ.

Τωρα που το σκεφτομαι υπαρχει και το camo :P

επισης μια ακομα ερωτηση, υπαρχουν 2 εκδοσεις v1 v2 δε ξερω τι να προτιμησω, το 2 ειναι 5 ευρω ακριβοτερο αλλα οσο ειδα δεν εχει τρελες διαφορες εκτος απο το lighting feature που δε χρησιμοποιω και εχει full body color

να παω στο v2? :P

Ναι δώσε τα 5€ έξτρα και πάρε το v2

• Like 1
Δημοσ.

Remastered θεωρειται το crash bandicoot γιατι περαν των καλυτερων γραφικων,ολα τα αλλα ειναι ιδια.

Επισης βλεπω βαλανε αυτη την φορα και το Jak X στην συλλογη.

• Like 1
Δημοσ.

Σε συνέχεια προηγούμενου post μου και για να μην είμαι άδικος με την Sony, αγόρασα σε digital μορφή τα Uncharted 4, Last of us remastered και Knack, για τα παιδιά. Με εξέπληξε ευχάριστα ότι το PS4 μου έδινε την δυνατότητα παράλληλα με το download και στην ουσία και installation τριών παιχνιδιών να παίζω και το Witcher 3 χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα. Συνολικά για να φτάσουν και τα τρία παιχνίδια στο 100% μου πήρε παραπάνω από μία ημέρα, αλλά από την στιγμή που η κονσόλα είναι πλήρως λειτουργική και παράλληλα μπορείς να παίζεις ένα απαιτητικό παιχνίδι όπως το Witcher 3 ποιος νοιάζεται;  

Δημοσ.

Όντως αυτό είναι πολύ καλό που έχουν κάνει.

Γιατί παιχνίδια που είναι πολλά gb τα αφήνεις να κατέβουν ωρες ολόκληρες και εσύ παράλληλα μπορείς να παίζεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...