Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως που πιο πολύ θα με ενδιέφερε ένα παιχνίδι με χειρότερα γραφικά από τα από πάνω αλλά συνδιασμένα με αυτό...

http://www.youtube.com/watch?v=Ubp51IpcTHQ

είμαι μάλλον μειοψηφία ε; 

Και γενικά από τις επόμενες κονσόλες περιμένω να μου δώσουν κάτι άλλο από απλά καλύτερα γραφικά.

Νομίζω από Fifa, Pro και ΝΒΑ 15 θα αρχίσουμε να βλέπουμε αν θέλουν να μας δώσουν κάτι διαφορετικό. (Γιατί τα 14αρια μάλλον ίδια με τα PS360 θα είναι με καλύτερα γραφικά)

• Like 1
  • Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εδω τρολαρει ο Gklezakos?Aπο τα γραφομενα του τρολαρει και στου xbox και στου wii u το thread ειναι πρωτος τρολας.Αν δεν εχεις ζωη αυτα συμβαινουν.

Παιξε με το σκυλακι σου εσυ γιατι απο το αλλο δεν σε κοβω και ασε εμενα τι κανω κακομοιρο fanboy...

Δημοσ.

Μας εχεις ζαλισει τα παπαρια.Πες μας ποια κονσολα σου αρεσει να την επευφημησουμε μπας και σταματησεις.Ολοι σου τη λενε και ακομα να το καταλαβεις?Θες να σου πουμε οτι το xbox ειναι το καλυτερο ολων?Ε λοιπον ειναι.3χρονο εισαι?

Δημοσ.

Από 3 Τιτάνες εξαφανίζεται και το Ps5 που δεν έχει βγει ούτε στα χαρτιά ακόμα γατάκια..

Αμεσως εσυ να απαντησεις!!!να μην κανουμε λιγο πλακιτσα δηλαδη? :P

Δημοσ.

Αυτό δεν είναι πλάκα, είναι έγκλημα :P

Ας ξεπεράσει τα γραφικά της 8800GT και βλέπουμε για Τιτάνα στις μεθεπόμενες κονσόλες

Δημοσ.

Ας ξεπεράσει τα γραφικά της 8800GT και βλέπουμε για Τιτάνα στις μεθεπόμενες κονσόλες

8800GT έχει ξεπεράσει και το PS3 για τα καλά. Δες Uncharted 3 και το ξανασυζητάμε. όχι από βίντεο όμως. Από κονσόλα.

Δημοσ.

Ενταξει τωρα αυτο που λες δεν υπαρχει απο πουθενα!!οταν σε αυτην την κονσολα ειδας γραφικα επιπεδου κιλλιζον 2,και 3,αντσαρρερ,(γραντ τουρισμο 5)και φυσικα λαστ οφ ας.Και κατι ακομα θυμησε μας τα πισι που φοραγανε τοτε αυτην την καρτα γραφικων,τι παιχνιδια επαιζαν?. :P

Δημοσ.

8800GT έχει ξεπεράσει και το PS3 για τα καλά. Δες Uncharted 3 και το ξανασυζητάμε. όχι από βίντεο όμως. Από κονσόλα.

Η 8800GT στο πρώτο Crysis δείχνει 2 κλάσεις πάνω από το Uncharted σου.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Η 8800GT στο πρώτο Crysis δείχνει 2 κλάσεις πάνω από το Uncharted σου.

Ενα ηταν αυτο που εκμεταλευτηκε τις δυνατοτητες των pcs και αυτο οχι επιπεδου uncharted(GOTY).Παει και αυτο ,δεν προκειται να ξανακανει το ιδιο λαθος η crytec.

Δημοσ.

Η CryTek έβγαλε το 3 και είπε ότι δείχνει καλύτερα από οποιοδήποτε Ps4 game θα δείξει ποτέ.

Τώρα που οι νέες κονσόλες θα είναι X86, το PC θα ξεφύγει..Θα το βλέπουν με κιάλια οι κονσόλες και αν.

Δημοσ.

Η CryTek έβγαλε το 3 και είπε ότι δείχνει καλύτερα από οποιοδήποτε Ps4 game θα δείξει ποτέ.

Τώρα που οι νέες κονσόλες θα είναι X86, το PC θα ξεφύγει..Θα το βλέπουν με κιάλια οι κονσόλες και αν.

Δεν σε φτανει το τοπικ consoles vs pc και ηρθες και απο εδω να μας τα πεις αλλη μια φορα ετσι για να τα εμπεδοσουμε καλυτερα ε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...